Primjena kosa ekstenzije

Posted by sorav at 01:30

Tuesday 27 December 2011

Ikad pitali kako one lijepe slavne osobe često mijenjaju svoje frizure s različitim duljinama? -Pa... The Odgovor je kosa ekstenzije, koje su najnovije zaluđeni među mnogim ženama diljem svijeta. Kose ekstenzije se koriste za mijenjanje boje, povećanje dužine i dodavanja volumena na prirodne kose. Uz ispravan kose ekstenzije, možete se odlučiti za bilo koji od šišanje stilova i ideja koje ste željeli, jer dugo vremena natrag. Glavna prednost sušilo za proširenje tehnike je da nema potrebe mijenjati prirodne kose teksture i boje.
Sto se tice vrste ekstenzija u pitanju, možete naći mnogo proizvoda na tržištu. Na primjer, na temelju metodologije za primjenu kosu produžetak, tu su proizvodi kao clip-u tipa jednom kosa ekstenzija, lijepljenje vrsta, tkanja sušilo za proširenje i brtvljenje kosu proširenje. S obzirom na izvor sušilo za proširenje, to dodatno je kategoriziran kao prirodne i umjetne. Kao što ime označava, bivši tip je izveden iz ljudskih kose, dok drugi je čovjek napravio hair. Let's raspravljati više o tome kako primijeniti kose ekstenzije.
Kako se prijaviti Hair Extensions
Kose ekstenzije se uglavnom preferira žene koje žele sportu novi izgled privremeno. Oni su također krajnji styling kose opcija za one koji su prirodno tanke kose. Ako ste se odlučili za korištenje kose ekstenzije prikupljati informacije o različitim proizvodima i izaberite DIY ekstenzije kosa koje neće naškoditi kosu. Uostalom, to su privremeni frizure, koje ćete biti sportski za ograničeno razdoblje. Prije primjene kose ekstenzije, pobrinite se da shvaćate pro i kontra korištenja proizvoda ispravno. Sljedeći su koraci koje treba uzeti u obzir pri primjeni kose ekstenzije:
Kupnja sušilo za proširenje: Kupnja sušilo za proširenje koja se podudara vaše kose teksture i boje. Ako je moguće, odlučiti za prirodne kose produžetak umjesto odabira umjetne tipa. Iako prirodne kose nastavak troškovi veći, ima manje nuspojava. Također, provjerite duljina tih kosu i osigurati da duljina ne više od dvostruko duža od svog izvornog kose. Inače, težina vrlo duga kosa ekstenzija će uzrokovati štetu na vašoj prirodnoj kosi.
Primjena sušilo za proširenje: Velik dio korake za primjenu kose ekstenzije su provedena s obzirom na korisnički priručnik. Bilo kakve hair styling je najbolje učiniti na svježe shampooed kose. S obzirom na to, operite kosu lijepo sa svojim omiljenim šamponom prije nanošenja kose ekstenzije. Nakon što vaša kosa se suši, podijelite ga u nekoliko sekcija pomoću isječaka. Temeljem proizvod koji ste odabrali, možete isječak, plijesan, ljepilo ili tkati kose ekstenzije na svoju prirodne kose. Nakon što su završena primjenom kose ekstenzije, pokrenite svoje prste kako bi se izbjeglo zamršene.
Njega kose Proizvodi: Što se tiče korištenja proizvoda za njegu kose za kosu ekstenzije, možete se odnose na uputama koji se nalaze uz proizvod. Silicon proizvoda na bazi treba biti strogo izbjegavati jer oni imaju tendenciju da se utječe na stil kose, osobito u slučaju pletenice. Provjerite za određene proizvode za njegu kose koji su formulirani za korištenje u kosu ekstenzije. Tada samo možete dodati da je sjaj i tekstura za kosu proširenje.
Održavanje: Govoreći o održavanju kose ekstenzije, trebali slijediti dodatne savjete za njegu kose kako zadržati one lijepe brave. Nemojte se odnese s promotivne hypes koji ukazuju na redovite metode za njegu kose. Inače, bolestan tretirane proširenja hair može uzrokovati pucanje prirodne kose. Ako niste sigurni o održavanje savjeta za ekstenzije kosa, nemojte se ustručavati da se prijedlozi iz iskusni frizer.
Ovo je kratak pregled o tome kako primijeniti kose ekstenzije. Pomoću tih informacija, nadam se do sada možete primijeniti kose ekstenzije se bez pomoći profesionalni frizer!

0 comments: