Ideje za dobivanje vašeg ex djevojka natrag

Posted by sorav at 13:15

Saturday 24 December 2011

Ljubav počinje s osmjehom, raste s poljupcem, a završava sa suza. - Anonymous
Odnos razbiti prozore su vjerojatno posljednja stvar koja se smatra jednom kad su u ljubavi. Ljubav nam daje tako da početni osjećaj euforije, a to je vrijeme kada gotovo sve što se čini savršenim. Nažalost, kada se odvodi u realnost, istina se može činiti više od samo gorka. Zdrav odnos događa kada oba partnera znaju kako se nadopunjuju u svakom mogući način. Break up se dogoditi kada se taj balans je izgubljen! Ponekad se čak može razbiti odnos na impuls. Što se učiniti u takvom slučaju? Beskrajni sati provedenih u kajanje neće vam pomoći u ovoj situaciji. Plačeš, ti tužaljke, možete kriviti svijet. ali istina je da ste izgubili ljubav svog života. Međutim, nije sve izgubljeno ako ste naučiti gledati na stvari na optimističan način. Your bivšeg can se vratiti u vaš život, ako zaista učiniti napor s vaše strane. 'The end' zapravo se može pretvoriti u svježe novi početak. Uz malo duše u potrazi i znajući ono što stvarno želite u životu, možete okrenuti stvari u svoju korist!
Damping vaš partner ili uzimajući bačena sebe je jednako traumatično. Mužjak prijatelj posebice proveo bezbroj sati, razmišljam o različitim načinima da se njegova djevojka natrag. Ali, nije stvarno imati hrabrosti provoditi svoje aktivnosti. Break prozore nikad nije lako i stvaranje do djevojka definitivno nije idući u biti jednostavan. Ali, bez napora, jedan nikad neće znati rezultat! Nakon mnogo opažanja ljubaznošću broja slomljenog srca muških prijatelja imam, shvatio sam da postoji mnogo načina za osvajanje nečijeg ex djevojka natrag! Bacite pogled na ove ideje koji bi trebao dati mnoge naznake da ide o tome pitanju u glatku modi.
Ideje za dobivanje vašeg ex djevojka natrag:
Jeste li se ispričao za svoje ponašanje?; Dumping jedan girl and running back to say your 'sorry' neće always will you help in any situation. Isprika trebalo biti prvo na pameti, no, morate rukovati obzira na delikatan način. Jesu li razbiti dogoditi na vrlo gorak umu? Je odnos pogotovo uvredljivog od vaše strane? U tom slučaju, ne postoji način žena vjerojatno će poželjeti vratiti na vas, osim ako se ispričavamo za vaše nestašan ponašanje. Govoreći: 'Žao nam je' ne smanjuje vaše samopoštovanje, u stvari, to samo može postići nekoliko pčelica bodova za vas u tom pogledu! Izbjegavajte slanje SMS ili e-poštu s riječima isprike, umjesto toga napraviti osobni napor sa vaše strane.
Jeste li pokušali komunicirati s njom na dubljoj razini?; Komunikacija može riješiti mnoge probleme odnosa. Pokušajte razgovarati s njom i uvjeriti ju vi ste zapravo žao o razbiti. reci što ona znači za vas. Učiniti da se osjeća posebnom i reći koliko ste joj nedostajati. Riječi su zaista važno i kako ćete komunicirati svibanj samo pomoći vam da osvojiti joj leđa! Raspravljajte o tome što je pošlo po zlu i kako možete napraviti stvari bolje u bliskoj budućnosti. Dajte joj osiguran tako da ona mjestima joj povjerenje u vas sve iznova.
Jeste li govorio svojim zajedničkim prijateljima?; U mnogim odnosima, zajedničkim prijateljima očito će biti jedan od faktora koji može vam pomoći povezati s njom. Ako ne možete ju kontaktirati na ovom trenutku, možete razgovarati s prijateljima zajedničke o tom pitanju. Potražite za ljude koji vam mogu pomoći da biste dobili svoj bivši djevojkom natrag u svoj život. Time bi se rad, osobito ako je ona u potpunosti miffed s vama i odbija čak i imaju pristojan razgovor s vama. Prijatelji mogu pomoći da se vrlo važno ledolomac i ti dati drugu priliku da oživi ovaj odnosa.
Jeste li pokušao kako bi joj osjećati posebno?, Možda ste svibanj imati izgubljen cijeli početni iskru u odnos, što je dovelo do raspada. Kvar mogao biti iz bilo koje strane, ipak, to je vas koji želi da joj leđa. Tako morate napraviti početni trud. Uzimajući u obzir činjenicu da je još uvijek single, možete pokušati ugađati joj osvojiti njezino srce natrag. Jednom kad je otvoreno za komunikaciju, možete poduzeti daljnje korake kako iskupiti. Kad početni bijes bolima have oslabio, slijedite ga sa večeru uz svijeće, cvijeće pokloni i djela! Ostavite nije kamen neprevrnut da joj osjećati zaista posebno i da bi joj shvate koliko ona znači za vas.
Jeste li govorio joj o kompromisa s vaše strane?, Razlozi za razbijanje moglo biti mnogo. Nije možda kao svoj trenutni stav, navike, svoj profesionalni život i sl. Da li postoji neki određeni što ste spremni promijeniti o sebi da biste dobili svoj bivši djevojkom natrag u svoj život? Jeste li spremni ići da ekstra milju? Ako joj argumenti o vama su logično, nema zla u ispravljanje pogreške. Što prije prihvatiti svoje pogreške, prije ćete osvojiti joj leđa! Ljubav uključuje malo kompromisa i u ovom slučaju, možete poduzeti prvi korak sami!
Mulling nad situacijom nikada nije pomogao nikome. Ako ste stvarno volim svoju djevojku morate razmišljati o stvarima koje je pošlo po zlu i dovelo do raspada. Nakon što ste sortirani iz početnih problema, uvjerljivo joj bi biti glavni problem. Dajte joj vremena da imate povjerenja i osjetiti ljubav sve više opet! Ja sam u nadi tih ideja će vam pomoći da ponovo zapaliti izgubljene osjećaje i otkrijte ovaj prekrasan odnos na novu bilješku.

0 comments: