Savjeti za polaganje Laminat

Posted by sorav at 05:38

Tuesday 20 December 2011

Razloge iza diže popularnost laminat u modernom dan domovima su mnogi. Laminatni podovi se sastoji od dobro projektirana kompozit drvo sa smolom obložene na njegovoj gornjoj površini koje ga čini okoliš. To izgleda kao tvrdo drvo, no njegova cijena je znatno manje nego tvrdo. Laminatni podovi se nalazi u širokom rasponu boja i stilski završi da odijelo modernog dan života. Vi ne morate napregnuti previše napora u održavanje i čišćenje laminata. Kao što je otporan prema vodi, nema mogućnost oštećenja zbog vlage. Savjeti za polaganje laminata uključiti dva aspekta - priprema poda i ugradnja laminata.
Savjeti o Polaganje Laminat - Savjeti o Priprema dna, Laminatni podovi u osnovi plivajuće podove. Daske laminata katu su međusobno povezane jedna s drugom, ali nisu priključeni na bazu kao poda ili zida. Prije laminata instalacije, priprema poda je potrebno.
Za pripremu površina poda, prva stvar koju trebate učiniti je ukloniti stare podnice. U slučaju vaše katu je pokrivanje tepih, to odbaciti uz padding nalazi ispod tepiha. Izvadite tack traka koje su koristi za pričvršćivanje tepiha, iz rubovima i uglovima sobe. Pregledajte pažljivo pronaći bilo punjenje ili bilo koji drugi pridržavaju podu. Ako je potrebno, da ih scrape out. Počistiti podu uz pomoć Usisavači.
Debljina laminata dasaka je vrlo manje i bilo ispod grebena ili rupe postati jasno vidljiv. U neujednačena područjima, laminat ili će umočiti ili savijati i pukotine se mogu pojaviti na laminatnih podova koji su položili. Stoga, pod bi trebao biti pravilno izravnati. Na neravnoj površine betonskog poda može biti srušeni premaz nju tanki sloj maltera set. Kad podnice od iverice, pogled na pažljivo pronaći bilo kakvu štetu na njemu. Uobičajeno promatranom štete šperploča katu su neravnine uzrokovane zbog apsorpcije vlage. Bi trebao biti Ove kvržice popravljen by zamjena oštećenih dio s new šperploča.
Savjeti o Polaganje Laminat - Savjeti o instalaciji Laminat, Laminatni podovi se zasnovao na način kao da ne može se postaviti na bilo kojem katu izravno. To mora biti smješten preko podloge laminata. Drvo-temeljen i gips-based su dvije vrste podloge na raspolaganju. Gips vlakana podloge je više popularan u odnosu na drvene podloge jer ima veću trajnost i nije pod utjecajem vlage.
Ekspanzija i kontrakcija laminatni podni je dužan da se dogoditi s promjenom vremenskih uvjeta. Dakle, to je potrebno da bi prazninu pola inča između ivice poda i zidova prostorije. U nedostatku takvog jaz, laminat mogu dobiti iskrivljene.
While polaganje laminata u kuhinju, mora se voditi računa da su sve vaše kuhinja ormarića je instaliran. To je zato što u slučaju da ne su instalirani, morate cut laminatni podni daske u male veličine da bi ih uklopiti u okolici kuhinja ormarića. Za postavljanje laminata u blizini vrata, podove treba biti rastegnut ispod okvira za vrata. Dakle, vrata okvira treba biti obrubljen odozdo prema debljine laminata daska nakon uzimanja odgovarajuće mjere.
Polaganje laminatni podni u okolici cijevi je lukav zadatak. Uzmi mjera opseg cijevi. Bore rupu na laminat daska koja je oko pola inča veći od promjera cijevi. Izrežite skriva laminat na dva dijela i stavite ga oko cijevi i zalijepite dva komada s ljepilom.
Nadam se da savjete o polaganju laminata pokazali korisnima za vas. Jedan od posljednjih savjet o laminata instalacija je provjeriti svaki laminat daska za bilo kakvu štetu. Ovo zbog toga, ako ste pronašli nedostatke prije instalacije, tek onda su ili mogu biti zamijenjeni ili možete dobiti povrat svog novca.

0 comments: