Kako to Maknuti Akril Nails

Posted by sorav at 10:55

Thursday 29 December 2011

Kao što je sashayed dolje soba prema tablici, svaki dama pogledao sa zavisti i svaki čovjek, s divljenjem. Ona je sama nosi sa savršenom milost i sama sjede branje dugi trag na odjeći. Njezina savršeno manicured ruke pokupila prekrasne, delikatna stabljike vina stakla. Kao što je ona pijucka jasno vina, ona je izazvao dosta promiješati of žamor sve oko sebe. Nesvjestan situacije, smijala i mahao graciozan rukom da pozove prijatelja.
Ljepota je ne samo o luksuznim markama. Osobni grooming je važan dio nečije osobnosti. Žene su često skloni zanemariti svoje ruke kad je riječ o dolling savršeno. Mogućnosti kreativnog dizajna noktiju su dovoljno, međutim, što žene rade kad su u mogućnosti održati dugo nokte? Taj problem sam vidio mnoge dame, jer ne mogu da se odluče za to primamljivo manikuru due zauzet rasporedi. Noktiju rutine su dugo trajati, a to je doba kada su žene radije odlučiti za jednostavnije rješenje!
Akril nokti su došli do spašavanja za žene koje nemaju vremena za održavanje i gledati nakon dugo nokte! To su lažne nokte koji se primjenjuju s ljepilom više od stvarne nokte. Proces se može obaviti s lakoćom uz pomoć stručne osobe. Akril nokti mogu učiniti vaše ruke izgledati jako lijepo i lijepa. Čak možete odabrati bilo koje duljine i boje u nijansama, po Vašem izboru. Možete se odlučiti za razne oblike dizajna nail art.
Pravi problem, međutim, počinje kada želite ukloniti te akril nokte. Ne ikad pokušati ih puckanje off u žurbi, kao što su to u prilogu vaše stvarne nokte. Proces uklanjanja može potrajati više vremena nego što je početni proces. Međutim, morate uzrujavati oko toga. Check out ove korake koji će vam pokazati kako to maknuti akril nokte bez posjeta u salon.
Kako to Maknuti Akril Nails
Što ćete trebati:; grickalica, turpija za nokte, aceton Pure, kutikule štapovi, Nail buffer, maslinovo ulje / krema za ruke, velike pamučne loptice; Aluminijska folija - izrezati na duge trake
Postupak:; Započnite isječak akril nokte uz pomoć grickalica i držati ga u najkraćem dužine moguće. Vaš sljedeći korak bi uključivati ​​upotrebu turpija za nokte. Datoteka off bilo gel koji se nalazi na akril nokte. To je zato što će trebati aceton za nokte lažne reagirati brže na kemikalije. Zatim, potopiti loptice pamuk deset u acetonu. Položite Svaka od tih pamučne loptice preko akril nokte. Zatim, trebate staviti folije traka preko pamuk. Zamotajte ga čvrsto oko pamuka i noktima. Neka ostati u ovu poziciju za 20 minuta. Nakon 20 minuta, skinuti s folije od čavala, jedan po jedan. Uz pomoć cuticle stick, jednostavna struže akril isključen! To će ispasti čisto. Koristite noktiju tampon ukloniti bilo kakve ostatke. Sada, koristite malo maslinovog ulja ili krema za ruke i masaža nježno u noktiju. Ulje ili losion pomaže da nokti i ruke moisturized i glatka.
Uvijek bi se osiguralo da držite svoje nokte izgleda dobro u svim vremenima sa redovnim manikura sjednice! Uostalom, vaše ruke su važne imovine dodavanja vaše osobnosti! Ostavite bez kamena neprevrnut da ih gleda prekrasne i super glatka!

0 comments: