Kako to Graditi Organizator Šupa - Ormar Organizacija Ideje

Posted by sorav at 17:43

Saturday 17 December 2011

Ormar je najviše koristi prostora u kući, a neuredan i pretrpan većinu vremena kao što smo rijetko naći vremena za sjesti i organizirati ili organizirati odjeću u ormarima. Budući da je is ormar messy, mi kraj gore ne nalaz mnoge stvari koje mi stvarno potrebno na određeni dan. Jednostavan rješenje za to je izgradnja ormar organizator koji vam pomaže da unclutter i rasporediti attires u police, tako da znate gdje pronaći ono. Također možete udvostručiti skladišnog prostora uz ormar organizator, jer bez obzira koliko je prostora na raspolaganju, uvijek postoji potreba za nešto više. Možete pronaći neke ormar organiziranje ideje i vodič o tome kako izgraditi jedan ormar organizator u nastavku.
Ormar organizator planova - Izgradnja ormar organizator, prije znao kako izgraditi ormar organizator, neophodno je planirati svoj izgled, ovisno o vrsti odjeće koja treba biti pohranjen. Ormar organizator planovi uključuju broj potrebnih polica i svoju visinu i širinu. To bi također uključivati ​​odlučivanje o materijale koje bi koristili za izgradnju ormar organizator.Također možete odlučiti na dizajn ormar organizator koji će odgovarati Vašim zahtjevima prostora i skladištenje. Možete započeti proces planiranja mjerenjem prostora koji je dostupan, projektiranje dužine i širine police prema raspoloživom prostoru, a zatim odlučuje o broju polica koje možete smjestiti.
Nakon što je Vaša plan je spremno, te je finaliziran, možete početi čarapa roba koji bi bili potrebni za izgradnju svoje dijelove ormar organizator. Ti bi trebati nekoliko osnovnih stolarstvo alate, zagrade, vijci, zid sidra i police materijala. Počnite s pričvršćivanje ormaru podupire na zidove, a zatim priložite policu podržava. Izrezati na policama iz police materijala pomoću mjerenja i dizajn i okupiti ih za izgradnju središnjeg policama. Mjesto središnje jedinice polici u centru ormar, a zatim izgraditi ležao dugi rok, gornja polica i donje police. smjestite ih na ormaru i priložiti zagrade i sidra u police biste dovršili izgradnju svoje ormar organizator.
Ormar Organizacija Ideje, evo nekoliko ormar organiziranje ideja koja će vam pomoći da vaš ormar organizator više na snazi. ; Iskoristite multi-level šipke u vašem ormaru jer oni daju više prostora. ; Dodaj onoliko kuka i vješalice je to moguće, koja može primiti kape, dugo necklaces, kravata, pojasevi, itd., iskoristite plastične kante na stog odjeću da ne ne koriste često i pohraniti sezonske odjeće u platno i platno vrećica tako da oni ostaju svježe. ; Iskoristite djelitelja za police mjesto preklopljenim odjeću, torbe i cipele. ; Viseći ormar organizatora je dobra alternativa za izgrađen-in organizatori poput drvenih ormara organizatori. Oni su jeftin i može jednostavno biti obješen s kukom ili noktiju u ormaru. Oni pružaju dovoljno skladišta, a također su prijenosni, idealan za one koji putuju često ili često guraju njihove stanovanja. ; Koristite šibe i žice košare za pohranu pribor i foldable odjeću. ; Koristite okvire koje se mogu smjestiti u ladicama kako bi nakit i dodaci kao što su prstenje i naušnice. ; Iskoristite modularnih žicu shelvings koja se može podešavati u visinu i širinu, a također idealno za dječje ormare. ; Inovativni ormar organiziranja ideja je da se iskoristi stari ormar u ormaru da bi torbice, torbe, itd. Koristite plastične ladice koje su jeftine i lako dostupne da bi male predmete, kutije za nakit, novčanike, itd. Ti može učiniti vaš ormar više organiziran i dostupan uređenje odjeće po svojim bojama, odvajanje formalnog nositi sa casual odjeća. Također možete imati ormar organizatora, za bebe i djeca. ; Uporabom ovih ormar organiziranje ideje će vam omogućiti da iskoristite svoje ormar prostora i pronalaženju stvari će biti puno jednostavnije sa uredno uređenim ormar.

0 comments: