Čišćenje Savjeti za vrt Namještaj - Koji je najbolji način kako očistiti vrt Namještaj

Posted by sorav at 23:19

Wednesday 28 December 2011

Tijekom ljeta, ugodan i udoban namještaj vrt pored bazena strane je sve što trebate provesti večeri s prijateljima i obitelji. Vrt namještaj pomaže nam da se odviti u prirodnom okruženju. Za održavanje vrt namještaj ćete morati staviti u malo truda i vremena. Vrt namještaj izloženi snijeg, prašine, prljavštine, kiše i sunca. Svi ovi faktori im daju podli, mutan izgled. Da bi im pomogla povratiti svoje stare ljepotu, bitno je da ih očistite. Osnovni savjeti za čišćenje vrt namještaj dati ovdje će riješiti Vaš upit što je najbolji način kako očistiti vrt namještaj.
Čišćenje Savjeti za vrt Namještaj od drveta; Prvo, očistite cijelu površinu drveta namještaj vrt uz pomoć suhom četkom ukloniti prašinu i krhotine. Utrljajte izgreben ili rezano površine od drva s papirom da bi na površinu čak. Uzmite kantu mlake vode i dodati malo blagog sapuna u njemu. Koristite ga za čišćenje drva namještaj uz pomoć spužve. Provjerite da li ste istisnuti većinu viška vode iz spužve prije nego što je primijeniti na drvo inače poljski drveta može dobiti pogođeni zbog deterdženta. Isprati drvene površine s čistom vodom i ostavite ga da se osuši pod suncem. Najbolji način kako očistiti namještaj drvo vrt koristi drvo oprati. Slijedite smjernice koje je propisao proizvođač korištenje drva oprati. Zatim isperite s vodom i suhim s ručnikom. Za potrebe zaštite od drva vrt namještaj od vanjske elemente posebnog ulja poput tikovine ulje su dostupni na tržištu. Možete primijeniti kaput od baby ulja ili biljnog ulja, kao dobro.
Čišćenje Savjeti za kovanog željeza vrt namještaj, Kovano željezo namještaj vrt posjedovati oboje, snagu, kao i ljepote. Iron vrt namještaj zahtjeva neke dodatne njege kao što to dobiva izgrižen zbog hrđe. Prvi korak za čišćenje željezo namještaj vrt je brušenje željeza površini da biste dobili osloboditi od hrđe ocjene i wiping ga čistim. Zatim, nanesite sloj fitilj i boje na njemu. Većina proizvođača daju touch-up boja kit zajedno s kovanog željeza vrt namještaj. Oni su jednostavno za korištenje, ako ste pročitali upute za uporabu, pažljivo. Kada kovanog željeza površini nema hrđe, jednostavan za čišćenje je dovoljno. Namočite malo komad tkanine u mješavini vode i blagog deterdženta i obrišite namještaja s njom. Kao što ste koristili blagi deterdžent, završiti u kovanog željeza će ostati netaknut. Pokušajte zadržati željeza vrt namještaj ispod plastičnih pokriva, tako da je zaštićen od zraka i vlage.
Savjeti za čišćenje plastike Namještaj, plastični namještaj može biti vrlo lako očistiti. Možete ih očistiti sa deterdženta za pranje suđa i vode. Dip spužvu u vodu i utrljajte po površini i ostavite rješenje da ostane na površini nekoliko minuta. Izvadite prljavštine i krhotine od njegove pukotine uz pomoć stare četkice za zube. temeljito isperite vodom i ostavite ga na suncu za sušenje gore. Prirodni čišćenje metoda može se koristiti za čišćenje plastičnih vrt namještaj. Pripremite gustu smjesu od tople vode i prašak za pecivo. Koristi mokrom spužvom primijeniti zalijepiti cijelom namještaj u debeli sloj. Pročistite crevices i druge prljavštine-sklon područjima s blagom rukom. Zatim, isprati temeljito s vodom.
Čišćenje Savjeti za aluminij vrt namještaj, pranje suđa je najbolje čistač za aluminijske vrt namještaj. Pripremite mješavinu deterdženta za pranje posuđa i vode. Umočite čistu pamučnom krpom u nju i izbrisati ga na površini namještaja da biste dobili osloboditi od mrlje i zemljišta. Temeljito isperite s pomoću crijeva. Obrišite vodu s mekom suhom krpom. Zatim, uzeti neki visoki stupanj neabrazivna vosak automobila i primijenite ga na površini aluminija mekom krpom. Kad voska je suh, to koža off dobiti sjajnu površinu. To će zaštititi aluminij od korozije.
Nadam se da ovo pomaže da razumijete što se najbolji način kako očistiti vrt namještaj. Na kraju, želio bih s vama podijeliti još dva čišćenje savjete za vrt namještaj. Prvo, nikada ne koristite abrazivna sredstva za čišćenje ili bilo četke za vrt namještaj, jer će izgrebati površinu. Drugo, za kalup uklanjanje od drva vrt namještaj, nanesite smjesu od pola šalice bjelilo u jednom galon vode na njih.

0 comments: