Kako Francuski Kiss Djevojka

Posted by sorav at 10:39

Saturday 24 December 2011

Postoje mnogi načini izraziti našu privrženost Gospi našeg života i jedan od najboljih među njima je da joj bliski, strastveni i ljubavi poljubac! Ljubljenje je umjetnost, a iako to ne uzeti puno to majstor, još uvijek postoje neke jednostavne i važne stvari za znati, tako da se uspješno mogu poljubiti svoju djevojku i dati joj (i sebe previše!) senzacionalan doživljaj! Postoje mnoge tehnike ljubljenja, pozicije i razne poljupce, ali je poanta ovog članka je da znaš, kako francuski poljubac djevojka. Francuski poljubac je također pod nazivom 'Soul poljubac', kao dah dvoje ljubavnika, koji bi trebao donijeti život duše, prolazi kroz njihova usta, dok su nježno i usko ronjenje u dubinu francuski poljubac. Kako na francuski poljubac djevojka? Pa, tu su razne filmove koji imaju neke pulsira francuski poljubac scene, koji stvarno ukazuju na toplo strast francuski poljubac može prikazati. Zapamtite, Francuski poljubac sceni Johnny Depp-a i Amy Locane-a, Cry Baby (1990). To je još uvijek, jedan od mojih omiljenih osobne romantične scene ljubljenja, koji ističe osnove o tome kako francuski poljubac djevojka.
How na francuski poljubac Girl?; Ako želite naučiti francuski poljubac, a zatim zapamtite, ne postoji pravo ili krivo način način da se francuski poljubac djevojka. Tehnika je nesumnjivo ključni čimbenik, ali više od toga, to je strast i emocija koju ulažu u njega. Sjeti se dečki! Poljubac je poljubac, a ako ste pokušati pomaknuti dalje i očekujemo više (mislim, može se pročitati između redaka!) onda je vrlo vjerojatno, djevojka će vas gurnuti natrag i vi ćete izgubiti zlatnu priliku, ili svibanj biti ako stvarno joj enthrall je lijep poljubac, možda ćete dobiti daljnje signal (ste sretni!). Sve to može dogoditi, ako pokušavate francuski poljubac na svoj prvi datum (Kako glupo!) ili mogu biti drugi ili čak treći dan. Tako, razumjeti situaciju, a zatim nastavite!
Kako na francuski poljubac Djevojka: francuski poljubac savjeti, Neki francuski poljubac savjeti su navedeni u nastavku. Poljupca tehnike i savjeti pomoći će vam stvoriti vječni memorije vašeg francuski poljubac i ona će zadržati reći svojim prijateljima o iskustvo za mnoge tjedna!
Be Higijenski!, Dečki, nažalost, ali sam o tome razgovarati! To ne potrajati neko znanje znanost raketa razumjeti činjenicu da je čist i nametanje osobnost je nužan preduvjet, a misliš da pristup tvoj djevojka za jedan poljubac, a osobito francuski poljubac! Ako don 't četka zube redovito i nikad ne koristite parfem, vaša djevojka će sigurno pobjeći čak i prije nego što joj pristup u intimnoj zoni! Ideja je da izgledaju naočit i atraktivno, pa ne učiniti preko učiniti ništa i ići za napraviti više. Dovoljno je držati ga jednostavno! Carry osvježivači usta poput metvice koji se može dati dobar miris usta. Mnogi dečki vole žvakaće gume. Pa nije loša ideja, no pitanje je gume za žvakanje uzrokuju sline proizvodnje u ustima i za francuski poljubac, to nije velika, ako ste puni pljuvačke! Izbjegnite žvakaće gume i imaju neke dobre osvježivači usta. Izbjegavajte začinjenu hranu ili hranu stvari s intenzivnim mirisom kao što su češnjak, luk, mlijeko, kava i čaj. Svi znamo, kako nas usta miriše nakon što ih imaju (yuck!) tako da bolje izbjegavati ga. Ako ste pušač, onda paziti da se ne pušiti neposredno prije poljubac i sve plijen. Moraš odlučite želite francuski poljubac ili lisnato cigara? Potražite pametan i sladak!
Razumjeti i tražiti dozvole!, Očekivan i nije željen francuski poljubac nije jako sjajna ideja, osim ako oba imaju neke iznenađujuće razumijevanje razinama. Pa čak i ako imate, samo prenoseći svoje želje svom partneru može zvučati vrlo slatko i lijepo joj! Osim toga, ako ste samo newbie u vašoj vezi, a zatim pokušati čitati svoje tijelo jezik. Je li inching bliže ti, a ti sjedi s njom? Ako ona ugriza joj usne, osmijeh often i da previše puno, dodira ruke i lice često i igra s njom kosu! Dečki! To su sve signali! Ja razumijem da ne može biti stručnjak u čitanju govora tijela, ali jer ona je tvoja djevojka prijatelj, mislim da joj oči će automatski prenijeti li joj osjećaje. I zadnje ali ne najmanje, ako ste takav glupan da ne možete čitati svoje osjećaje (duh!), jednostavno zamolite isprobati francuski poljubac! Tko zna, ako ona je čekala dugo vremena! Kada tražiti dopuštenje joj također će poslati poruku da se brinete za nju misli, osjećaje i prioritete u svom životu. Male viteštvo nikad ne ide otpad! Iznenađenje francuski poljubac je dobar izbor za ljude koji su vrlo intiman u svojim odnosima i može se upravljati u bilo koje vrijeme!
Opustiti i pripremiti!, Nakon što su oboje spremni za francuski poljubac, pobrinite se da odaberete okruženju koje vam ne smetati previše i oboje su zadovoljni s njom. Budite sigurni! Nemojte se živčani ili agresivni! Uvjeren znači da se taj šarm romantične i strasti na vaše lice. Nervoza će vam čekić your glave u drugu i uzrokuju nelagodu dok ste oboje držite jedni druge. S druge strane, nemojte biti neurotičnih i izbiti kao vulkan. Imati strpljenja i zadržati svoje emocije uzdržljiv, pa da je proces ljubljenja traje duže i pojačava s vremenom. Dečki! Strpljenje je ključ!
How na francuski poljubac Djevojka: francuski poljubac Tehnike, a sada, na pozornici je postavljen, i spremni ste za lijepo iskustvo!
Kut glave i kretanje oči!Ti su oboje u blizini, osjećaj svaki drugi dah! Ako je nagiba glavu u smjeru, onda će očito nagnuti glavu u smjeru suprotnom joj je. Vi ste bliže sada i usne su samo oko na dodir! Objesiti na tamo. Pogledajte u oči, tako bliske i tako lijep! Ne govori ništa, nek riječi biti nepostojeći za neko vrijeme. Ronilački duboko u oči, polako ih blizu! Razlog zatvaranja očiju je da je prvo, to će vam pomoći da doživite užitak ljubljenja intimnije. Drugo, gleda na dva ukrštena očima, toliko blizu može biti malo zbunjujući za neke dečki. Samo ih zatvoriti i biti spremni poduzeti sve osjete i dalje s vama.
Početak Meko!, Početi s nježnim poljupcem na usnama s usta zatvorena. Nježno utrljajte tvojih usana na usnama i držati ljubi polako, nježno i prisno! Vi ne bi trebali biti previše mekan i previše tvrdi, biti čovjek i držati ga malo teško (ona bi trebao osjećati se poljubi, nakon svega!). Zapamtite da ne početi sa svojim jezikom i odmah pokvariti čin. Imati strpljenja i uživati ​​brushing usne na usnama glatko.
Ide dalje, otvorite usne!; Pogodite što, voljela dodir svoje glatke trljanje usana. Great! Sada otvorite usne lagano i pokriti joj usne lagano! Sjeti se dečki, otvorite malo, a ne u punoj mjeri!
Položaj ruke ispravno!, Ona postaje imperativ da joj držati sa svojim rukama, kao i intenzitet poljupca je u porastu, a vi jednostavno želite da joj daju podršku tako da ona može sve zaboravi i samo roniti s vama u francuski poljubac. Najbolje mjesto za držati ruke, dok francuski poljubac je da stavite Vaše lijeve strane na bokovima i desne ruke na prostoru između struka i ispod pazuha. Nakon što je ona u vašim rukama, biti igrač i povećati intenzitet poljubac. Ako je ona počne ljubiti teže, također možete dati joj leđa. Ona će vas držati vaša ramena ili će staviti svoje ruke oko sebe, ne smeta da se (zašto bi ti!) i samo staviti na nju i uživati ​​u francuski poljubac. Ona mogu doći u dodir vaše lice ili igrati s vaše kose, dobro, ja ne mislim da bilo tko vas bi smetalo da!
Vrhunac!, Kao što su bliže, a intenzitet poljubac polako raste, da je vrijeme da prelaze na neke ozbiljne francuski poljubac! Budući da previše uživa u francuski poljubac, otvoriti usta šire i nježno stavite jezik u njezina usta. To je bit francuski poljubac, jezik igra presudnu ulogu u francuskom poljubaca. Jezici su vrlo osjetljive i dira joj jezik će vam dati neki pravi osjećaj. Polako i nježno, roll jezik nad njom jeziku i glatko držati ga dira. Nakon nekog vremena, ona će početi istog procesa na vas (wow!). Premjestiti tvoj jezik u kružnim pokretima nad njom i držati jezik flicking njezin jezik. Vi ćete osjetiti dubinu ljubljenja! Kada oboje su samo dosežu visina francuski poljubac, možete čak pokušati sisanja vašeg partnera jezike, ili nježno ugristi njezin jezik! Ove male geste mogu biti veoma strastveni i može povećati dubinu vaše francuski poljubac.
Diši! Diši! I disati!, Jedan od uobičajenih pogrešaka, dok francuski poljubac je da ljudi ne misle disanja. Takav bliski i strastveni te ljubio, treba predah pravovremeno. Tako, pazite da se ne drži leđa zrak i držati je disanje kroz nos! Vaših usta će biti zauzet u ljubljenje!
Zadnje ali ne najmanje, nakon što su oba učinili, samo joj hvala za lijepo iskustvo i ne zaboravite nadopuniti 'Honey! Bili ste odlično! ' Budite iskreni i Frank sa svojim mislima. Čak i ona će ljubav podijeliti svoje iskustvo, tako da sljedeći put kada se oboje može poboljšati francuski poljubac. Francuski poljubac također može potaknuti vaše samopouzdanje ljubljenje i pomoći vam da začiniti svoj ljubavni život! To su neki od savjeta kako francuski poljubac djevojka. Stoga, kad vas zadovoljiti svoju djevojku sljedeći put, sada znam što da joj daju i joj tražiti zauzvrat! Sve najbolje!

0 comments: