Romantični Prijedlog Ideje

Posted by sorav at 18:03

Tuesday 20 December 2011

Pretty Woman Julia Roberts možda dobio najromantičniji prijedlog kao njezin princ šarmantan popeli vatru pobjeći da joj spašavanja - upravo onako ona htjela! Prijedlog je jedan od najviše cherished trenutke u odnos. Nije svatko može biti sretan kao i Julia Roberts, već tada postoje načini kako bi prijedlog uistinu jedinstven i romantičan. Ovdje su neke romantični prijedlog ideje stvoriti najupečatljivijih prijedlog - uzmite motika!
Mjesečina vožnja
Što bolji način da se predložiti nego da se sa svojom voljenom osobom, pod zvjezdanim nebom kao što ste redu svoj brod u mirnu jezeru? A vožnja mjesečina brodom prijedlog je krajnji proposal ideje za ljude koji traže uistinu bajkovito kašast proposal. Postoji niz kanu i rafting naselja koje nude posebne mjesečini vožnje za parove. Provjerite jeste li plan stvar unaprijed iznenaditi drage. Kao što ste u sredini vaše vožnje, jednostavno zaustaviti brod i dobiti ih na koljenima da predloži svoju ljubav - romantično, zar ne?
Sunset Šetnja na plaži
Zalasci sunca su uvijek užitak za gledati, i gledati zalazak sunca s mirnom plaže je jednostavno nebeski iskustvo. Pa zašto ne bi ovo iskustvo specijalna predlažući na plaži, kao i vi uživati ​​u ljepoti sunca. Kao narančasta crvenog sunca topi u azurno vodama, maziti se po njoj strani i šapat, Hoćete li udati za mene? u njezinu uši. U slučaju da želite biti stvarno kreativni, sakriti angažman prsten u školjke! Ljepota ovaj prijedlog idea leži u svojoj jednostavnosti i stoga je pogodno za djevojku koja cijeni bez osnovni i romantičnim-to-the-core ideje!
The Big Fat Grand Prijedlog
Pa, ukoliko želite Vaš prijedlog da se jedna velika i sjećanju jedan - ima dosta ideja za vijoriti svoju ljubav. Samo pazite da ne će vas spustiti nakon tog grand prijedlog! Bilo bi sasvim embarrassing! To je jedna stvar koju trebali imajte na umu, dok predlaganje javno - odbacivanje je većina ponižavajući kad je javne! Možete imati avion letjeti Hoćeš li mi udati? banner ili još bolje, dobiti skywriting agencija do neba napisati Vaš prijedlog za vas! Za igru-ljubitelje, konvencionalna prijedlog semafor možda biti savršen za vas! Za film-buffs, prijedlog na velikom zaslonu desno prije filma!
Fairytale Princess Prijedlog
Pa, ako želite vaš girl osjećati istinski pampered pred vama pop pitanje - ovo je najbolji ideja za vas. Počastite vaš girl na veličanstvenu doručak u krevetu, a zatim dar joj prekrasan, jednodnevnom iskustvo na spa, gdje ona dobiva temeljito pampered. Do kraja njega, dobiti kraljevski konja nosaču i uzmite princeza na bujno, romantičnu večeru. Uživajte gurmanski obrok, s nekim romantične pjesama igrao po vašoj strani i na kraju vaš datum, sići na koljena i predložiti!
Prošećite Down Memory Lane
Što bi moglo biti više romantičnih nego rekreacija lijepe, čaroban dana novootkrivena ljubav? That's right - zapamtite vaš prvi datum? Kafić na uglu, stol do bazena? Bez obzira gdje je i kako je otišao - vaš prvi datum je jedan od Vaših najdraža sjećanja. Isprobajte i odvesti svoju djevojku na isto mjesto, gdje ti dečki prvi put susreli. Prošećite dolje Memory Lane kao što prisjetimo starih dana, i baš kada je ona dobiva sve nostalgične and Lovey-Dovey, pop pitanje!
Romantika je subjektivna koncept - što bi se moglo romantične meni, možda neće biti romantičan za svakoga. Postoje mnoge kreativne i romantičan način predložiti, ali dno crta u braku prijedloga je da i dalje ostane originalan i iskren. Zapamtite da najromantičniji prijedlog ne treba biti najskuplje ili većina fancy ideja - to samo treba malo kreativnosti i hrpe ljubavi!

0 comments: