Središnja Klima uređaji osvrti

Posted by sorav at 10:43

Saturday 24 December 2011

Vlažni zrak se može nepodnošljiv Za većinu od nas. Opskrba ducts channelizes hladi zrak iz centralnog klima uređaj u sobi i pomaže u odvlaživanja dolazni zrak. Kao što je ovaj ohlađenog zraka kruže neko vrijeme, postaje toplije i teče natrag u AC kroz povratak ducts. Na ovaj način, središnji klima uređaj nastavlja proces i čuva soba hladno i suho. U središnjoj recenzije klima uređaj, dva tipa AC se može opisati, split sustava i zapakirane jedinice.
Split sustav Središnja Klima uređaji; Podijeljeni sustav je najčešće korišteni AC za zgrade. Evo, air-kondenzator i kompresor klima-drže na otvorenom komponenta, metalni ormar. To su najteži, noisiest i toplinski prolijevanja komponente. I isparivača je uređen u obliku A-frame, na klima indoor ormar, koji sadrži peć. Glavni kanal opskrbe toplinske pumpe i peći je isparivač zavojnica instaliran u njemu. Svitka hladi zrak prolazi kroz nju. Neki domova svibanj već imate instalirane peći. Takve kuće može ići za split sistema centralnog AC, u slučaju da nemaju AC.
Pakirani Središnja Klima uređaji; U pakirani jedinica, sve komponente tj. kondenzator, kompresor i isparivača, smješteni su ili se na samotno otvorenom kabineta. This ormar ili je smještena na krovu ili na betonske ploče na tlu, osim zgrade. Male poslovne građevine su zajednički korisnici ovog tipa AC. Električna grijanja svicima ili prirodnog plina peći oblik dijelovi pakirani klima uređaj. Dom ili ured vanjski zidova ili krovova dati put, za opskrbu i povratak kanali će biti povezan s zapakirane jedinice na otvorenom.
Najbolji Središnja Klima, Središnja klima uređaja u SAD-u ocjenjuju ono što je poznato kao Sezonski energetsku učinkovitost omjer (SEER). Vrijednosti omjera određuje dijeljenjem hlađenja sposobnosti AC strane električni unos zahtijeva AC funkciju. Što je veća vrijednost odnosa, učinkovitije je radi centralnog klima uređaj. Minimalni SEER rejting bilo koje AC treba biti 13 (ranije je bila 10). A, ovaj standard je primjenjiv na rejting uređaji proizvedeni nakon 23 siječnja 2006. Dakle, bilo da daje AC ocjenu od više od 13, je učinkovitiji u njegovu učinkovitost i da će koristiti manje količine energije, drugim riječima najboljeg centralnog klima uređaj.
Za razliku od AC modela koji su proizvedeni 10 ili petnaest godina prije, skoro svi AC proizvođači nude centralno klima uređaja with SEER 13 i 14 godina. Međutim, uređaji koji su izrađeni prije 23 sječanj, 2006, još uvijek mogu biti pod prodaja i ugradnja aktivnosti. Centralni klima uređaji sa standardnim SEER posjetitelja, koristi 30-50% manje energije za svoj rad. Dakle, možete zamisliti količinu energije ovi uređaji će se spasiti bez puno troška na svoje džepove.
Biranje pravog Središnja Klima, odlučite za centralno klima uređaj, koji nije ni premalen ni prevelik, ići na odgovarajuću veličinu. Ako AC je premala u veličini, onda ne će odgovarati vašim potrebama on toplije dane. To je zbog toga, jer vrlo mali, on će pojesti više snage nego što mu treba. A, AC ako prevelika jedinica, neće raditi kao učinkovit dehumidifier. Osim toga, morat ćete shell out veliku svotu novca za AC sa velikim kapacitetom.
To je uvijek uputan to ići za centralno klima uređaj, umjesto instaliranja uređaja prozor zraka. Možete spremiti tih dodatnih dolara ili eura koje bi inače se izgubiti u poslovnim prozoru ACS. Da biste osigurali da središnja klima uređaj je pružanje potrebnih količina učinkovitosti, koje je trebala, pravilan položaj, izolacije i kanala postrojenja mora. Ako se ti faktori dobro čuvaju, onda možete očekivati ​​efikasnu uslugu iz vašeg klima, sa minimalnim održavanjem. Povećanje globalno zagrijavanje uzrokuje klimatske promjene u lice nepovoljan. Nakon što je središnja klima na raspolaganju može napraviti radnom okruženju ugodno, a time i veću produktivnost. Središnji klima uređaj recenzije je da Vam pomognemo u odabiru najboljeg AC za Vaš ured ili dom. Međutim, postoje nista bolji nego traži savjet i vodstvo od stručne u ovom terenu.

0 comments: