Kako to znati ako čovjek ima sviđaš se osobi

Posted by sorav at 17:52

Friday 23 December 2011

On nije bio vrlo odlaznih, u stvari mi teško ikada govorio dok smo išli u srednju školu zajedno. On je jednom pomogao mi dobili neke knjige u knjižnici kad sam se borio do vrha polica. Često sam ga vidio vješanje oko teniski teren gdje ja trenirao svaku večer. Jednom kad je moj lab-partnera tijekom kemije pokuse, pokušao je nešto tražiti od mene, koji sam jedva mogao čuti. On je toliko neugodno, jedva pogledao u mene nakon toga. Na nekoliko dana on će za mnom sve do kuće na svom biciklu dok sam gledao leđa. Samo sam mislio da je čudan klinac, sve do prom noć kad me je pitao da ide s njim. Te noći kad je hodao mene doma i poljubio za laku noć, on mi rekao da je veliki zaljubljena u mene, otkad je on mogao sjetiti. Nikada neću zaboraviti taj dan. to je bio prekrasan osjećaj.
Kako to znati ako jedan čovjek ima sviđaš se
Sramežljiva smiješi, gleda na gnječiti, biti zadirkivali po svoje prijatelje, leptirići u želucu, beskrajne sati sanjarenje - sjećanje na svoju prvu simpatiju teško uhvatiti u riječi. Većinu vremena što zaljubljeni se odnosi na opisivanje adolescent ljubav ili štene ljubav. Postoji nekoliko načina kako biste saznali da li je momak voli vas ili znakove da je djevojku koju voli. To je prekrasan osjećaj da netko može biti zaista zainteresiran za vas. Ako imate dečko u školi ili u vašem susjedstvu, mislite da je zaljubljen na vas, ovaj članak će vam pomoći da zna li momak stvarno je zaljubljen u tebe.
Je li uvijek oko ili ti držati bumping u njemu gdje god ići?
Ako dečko ima zaljubljen vas, on će pokušati sjetiti svih mogućih načina da se oko vas i provjerite da li mu je mjesto gotovo svugdje idete. Vjerojatno će se iste razrede kao i ti, tako da ti dečki mogu biti oko tijekom nastave. On će vjerojatno biti u knjižnici sjedi negdje u blizini. Također možete vidjeti ga redovito tijekom ručka - većinu vremena on izgleda kao da sjedi s tobom ili negdje u blizini. Tu bi moglo biti šansa da biste mogli naletjeti na svoje susjedstvo, ili u kafiću ili restoran, koju redovito česte.
Da li on izlazi iz svoga načina da vam pomogne?
Kad čovjek ima zaljubljena u tebe, on očito briga mnogo o vama. On može ponuditi da vam pomoći s vašim matematičke probleme da ste se bori za protekli tjedan. On može dobrovoljno vas naučiti košarku ili bilo koji drugi sport da je on dobar u. On može ponuditi hoda kući iz škole kad postane prekasno. On može podići bicikl, ako ste ikada pada dolje i provjerite da li su u redu. Ako gleda na vas nosi gomila knjiga ili nešto teška, on bih se prvi ponuditi pomoć.
Da li vas je pohvalu ili hvale se vrlo često?
Kad čovjek ima sviđaš se, da će kao i svaki jednu stvar o vama. Mogao je pohvalu you često reći vam koliko je velika vašu osobnost je, ili kako on voli your odijelo, ili misli da ste u potrazi zapanjujući. On čak i mogao bi vam reći svoje znanost projekt je bio najbolji od puno, kada se zna da nije. Komplimenti su jednostavne geste nježnosti, koji će vam pomoći da znaju da je osoba zaista you obožava.
Dok se u razgovoru, ne on seem zainteresirani za stvari koje ste pričaju?
A momak koji je zaljubljen vas će vas slušati vrlo pažljivo, dok se u razgovoru. On će biti zadubljen slušatelj kada se govori o stvarima koje vam se sviđa ili stvari koje mrziš ili čak o gluposti da to učinite. On možda želite znati o svom dugoročne ciljeve i svoje ideje o vaše buduće planove. Pa ako koje poduzima veliki interes u svemu imate reći - on možda istinski zainteresirani u vama!
Da li je zagrliti vas osmijeh na vas, držite vaše ruke vrlo često?
Govor tijela je jedan od najvažnijih elemenata koji će vam pomoći analizirati cijela situacija. On može buljiti u vas i osmijeh na vas vrlo često. On može držati za ruku dok je prelazio cestu ili možda zrcaljenje kosu ili naći neki drugi pametan način da vas pozdravim. Postoji nekoliko cues govor tijela, koji su muški znakovi atrakcija. Njegov govor tijela će obično reći mnogo o tome što on osjeća za vas. Način na koji on gleda u vas ili lica dok razgovarate ili jednostavno drži svoju ruku ponekad može biti načina da se zna što on misli o vama.
Da li njegovi prijatelji činiti se to znati puno o tebi?
Obično, ako čovjek ima zaljubljena u vas, to je vrlo vjerojatno da je on čuva raspravlja o vama sa svojim prijateljima. Dakle, posrijedi je ne vrlo iznenađujuće ako njegovi prijatelji činiti se to znati o malim stvarima koje vas spomenuti u svojim razgovorima s momak. Njegovi prijatelji možda čak i zafrkavati ga malo kada su oko i ako vam ga je crvenilo na spomen svoje ime, to je definitivno znak da čovjek ima veliku zaljubljena u tebe.
Da li je zvuk kao da je istinski brine za tebe?
Da li on činiti se biti zabrinuti kada se ne imajući dobro ili se osjeća bolesno? Li on često će vam pomoći da oraspoložiti kad ste uzrujani o nečemu? Da li on pokušati učiniti lica, obavijestite viceva ili zabavljaju vas na bilo koji mogući način kada su osjećaj dosadno ili osjećaj deprimiran o nečemu? Pa ako čovjek ima sviđaš se, očito briga za vas i želite da budete sretni i veseli.
Da li je seem ljubomoran kad ste skloni potrošiti više vremena sa drugom dečko?
Ukoliko čovjek ima sviđaš se, posljednja stvar on želi neki drugi tip trošenje više vremena s vama. Najvjerojatnije ako dečko čini zaštitnu o vama i nastoji izraziti nezadovoljstvo zbog tebe više vremena provoditi s nekim drugim momak - to je vjerojatno on ima ogroman zaljubljena u vas i je vrlo zainteresiran za vas.
Da li on vas molimo da ide s njim na maturalnu noćenja ili redoviti u subotu navečer?
Jedna od stvari koje čovjeka učiniti ako je zaljubljena u vas provjerite da on vas pita prije maturalnu večer ili za jednostavnu subotu navečer datum. To je ogromna znak da čovjek ima osjećaje za vas. Prom Night ili vikend datum je trebao biti za ljude koji vole međusobno, a time i pitate se za isto, znači da tip je istinski zainteresirani.
Ovo su samo neki generalized ideje, koje može pomoći odgonetnuti da li je tip stvarno ima zaljubljena u tebe. Tu su i neke znakove da znam vaše slomili te voli. U slučaju da jednostavno ne mogu to shvatiti korištenja tih stvari, najbolje bi bilo da komuniciraju s tim momak i zamolite ga da bi se izbjeglo um-igara.

0 comments: