Kako napraviti Dress jastučnicu

Posted by sorav at 20:16

Monday 19 December 2011

Ovaj članak je za sve one sljedbenici alternativne mode vani, koji vjeruju u radiš vlastite stvar i mislite izvan kutije! Šivanje vlastite odjeće je puno zabave. Umjesto da se rob dizajner naljepnice, zašto ne stvoriti vlastiti modni i šivanja vlastite odjeće? To je, vaše vlastite linije dječje odjeće! Ovaj članak u ne o tome kako napraviti jastučnicu haljina iz tkanina, ali o izradi jastučnicu haljina iz stvarnog jastučnicu, za svoju malu djevojčicu. Kao vaš baka mora sam vam rekao, da se u njihove dane žene koriste da prišiti vlastiti odjeću often i da previše prilično dobro. Izrada jastučnicu haljine za vlastite kćer, su samo jedan od one malo stvari koje možete učiniti na svoj! Let's vidjeti kako to napraviti jastučnicu haljinu na svoju vlastitu.
Siguran sam, što vam je postavljen na zadatak učenja kako to napraviti jastučnicu haljina, koliko je slatka djevojčice, pogledajte u tim haljinama! Tankoćutnom kao oni su, ove delikatna haljine jastučnicu sigurno ih odijelo! Siguran sam da tvoja mama sašila previše za vas u ljetno vrijeme. Pamučna jastučnica odijelo osjetljivu kožu djevojaka i pronalaze ih posebno udoban. Također jastučnicu veličine je samo o pravo za njihove male veličine! Malo djevojke vole nositi jastučnicu haljine koliko vas će ljubav čineći jastučnicu haljine. Pa neka nam vidjeti kako napraviti jastučnicu haljinu za svoj mali jedan. Prije odlaska naprijed, bilješka dolje alata, sirovina, i pribor ti bi trebati u izradi jastučnicu haljine.
Što će vam trebati za izradu jastučnicu haljina?, Tu su stvari koje će trebati napraviti vlastitu jastučnicu haljina. ; Jastučnicu (Obviously!) ; Mjerenje vrpca; Škare; Fabric Pen; Sewing Machine; Bias Tape; 2 dvorište Long Vrpca; Kako napraviti pillowcase Dress Iz pillowcase?; Ok onda Počnimo s postupak kako napraviti jastučnicu haljinu!
Kako napraviti Korak pillowcase Dress # 1: Get pillowcase; Uzmi ili kupiti čistu jastučnicu. Pillowcases u raznim bojama su dostupni. Izaberite ono što mislite da će odgovarati vaš klinac. saviti ga na pola po dužini tako da šavova uredan. pritisnite je s vrućim željezom.
Kako napraviti korak jastučnicu Haljina # 2: Mjerenje, izmjeriti visinu vašeg djeteta od ramena do duljine želite haljinu na jesen. Izmjerite jastučnicu previše, iz zatvorenog kraja prema otvorenom kraju. Izrežite zatvorena kraju preko tkanine kao ravna crta što je više moguće, što čini glave kraja.
Kako napraviti Korak pillowcase Dress # 3: Armholes; Sada svoje vrijeme da početi s nekim stvarni rezanje jastučnicu. Izrežite 1,5 do 2 inčnim i 3-4 inča dugo otvor za rukav na obje strane, na vrhu jastučnicu tkanine. Dajte joj zakrivljena oblika i priložiti šivati ​​ružičaste čipke uz nju kasnije, ako želite. Korištenje pristranost traka dobiti otvor za rukav šavova porubljen.
Kako napraviti korak jastučnicu haljina # 4: Kućište, Slijedeći korak je šivanje slučaju koristeći pristranosti traku. Napraviti jedan u prednjem i jednog u leđa. Stavite vrpce preko oba otvore kućišta i kravatu. Vrpci držati haljinu zajedno na vrhu! Uz to učinio, jastučnicu haljinu za svoj mali dragi je spreman. Ona sigurno će ljubiti njega. Možete izvesti dizajne na njemu ako želite. These jastučnicu haljine su najbolje nositi ljeti jer su prozračne i udobne!
Nadam se da ovaj članak je dao jasnu ideju o tome kako napraviti haljinu jastučnicu. Uz malo improvizacije i promatranja, možete dodati puno više za haljinu!

0 comments: