Domaći čestitka za rođendan Ideje

Posted by sorav at 14:20

Thursday 15 December 2011

Čestitke su odličan način da napravite svaku prigodu posebnu jedan. Domaći čestitke imati personaliziranu dodir i jedinstvenost je ono što ga čini posebnim! Danas, e-čestitke su preuzeli ljepotu ručne izrade čestitki. E-pozdrave su posebno popularna u slučajevima gdje udaljenost je problem. Međutim, kada je posljednji put ste posjetili dućan da odaberete čestitke za svoje najmilije? Ili čak stvorili sebe? Pa, ništa ne može pobijediti ljepote i osjećaje koji su uključeni u domaće čestitke! A u prigodi poput rođendana, ručne izrade čestitki bi samo napraviti stvari još posebno za osobu! Dakle, jesu li u potrazi za nekim domaćim čestitka za rođendan ideje? Pa, neka je check out elemenata vam je potrebno da se uključi u izradu tih kartica.
Elementi moľete ugraditi u rođendanskih čestitki
Korištenje svijetle boje je potrebno za bilo čestitka za rođendan. Povod biti sretan i radostan jednom, to je svijetle boje koji simboliziraju osjećaje osjećala o toj određeni dan! Cvijeće su odličan način za dodavanje ljepotu vizualnog. Prekrasno cvijeće u pastelnim nijansama su prekrasan način da prenesem rođendanskim čestitkama prijatelju. Niz akvarela bi se postigao željeni učinak, ako imate odličan crtež vještine. Osim cvijeća, možete dodati elemente poput balona, ​​grafiti, rođendanskih torti, životinje, crtani likovi i figure, itd. Ove obrasce će postaviti pravo tražiti čestitka.
Jeste li uvijek su pravokutnog oblika ili kvadratnog oblika rođendan kartice? Ovaj put, možete se odlučiti napraviti različite vrste rođendansku čestitku. Trokutasti u obliku kartica je podjednako zanimljiva i može izgledati jako jedinstvena od svih onih koje ste stvorili do sada.
Use ukrasima. To je opcija za one, koji ne može biti previše kreativan s bojama i četke! Koristite vrpce ili napraviti nešto od različitih materijala. Na primjer, stari kravatu i boja tkanine mogu se rezati drugačije i zaglavi na papir. Ukoliko ste u naviku postavljanja cvijeće među vaše bilježnice, a zatim osušeni cvjetovi mogu biti uključene kako bi kreativni i prilično čestitka za rođendan! Za djecu, možete dodati nekim naljepnice ili stick-na objekte koji sjaj za dodavanje zabava element kartice.
Pop-up karticama su vrlo popularne s djecom. To će zahtijevati od vas da se vješti sa škarama i papira! Jednostavan izlaz bi se koristiti stari čestitka kao referencu. Bilo bi vam dati predodžbu kako to ide o stvaranju osnove. Crtića ili oblici možete promijeniti kao po svoju referencu.
Evo još jedan inovativni ideja za domaće rođendan kartice. Stvaranje kolaža pomoću šareni papir. U slučaju da nemaju takav rad, stari časopis ili novina se može staviti na neki pravi dobro iskoristiti. Načiniti konkretne oblike ili crteža i planirati izgled, tako da rezanje papira postaje lak zadatak! Uvijek podršku vizualni s odgovarajućim stvari za reći na rođendansku čestitku.
Izrada čestitki kod kuće može biti istinski kreativan hobi jedne ikada može imati! Za one vješti u umjetnosti i obrta, čak je ispostavilo da struka! Dakle, jednostavno dobiti svoje kreativne sokova teče i povezati sa svojim dragim i kod one!

0 comments: