Znakovi Male atrakcija: čitanje Man's Body Language

Posted by sorav at 05:23

Saturday 17 December 2011

Julia često pitali je li Luka zaista bio zainteresiran za nju. Njezin dana provedenih u srednjoj školi vrti oko razmišljati o Luki i da li on misli o njoj cijeli dan, kao i! Željela joj je um čitatelja da zna njegove misli i osjećaje. Jao! Ona nije imala alternativu, a ne čekati i nadam se da će barem pitao za datum ovu subotu navečer.
Postoje mnogi poput Julija tko će hatar to znati što ide unutar svijesti dečki su zainteresirani! Sada, tko kaže da su žene komplicirane? Muškarci također mogu biti jednako zbunjujuće za neke! Pa, u igri ljubavi, to pomaže da bude opremljen s određenim savjetima kako bi pronašli svoju ljubav interes. Postoje razni načini na koje možete znati o znakovima muške atrakcija. Čitanje čovjek govor tijela može pomoći bilo koji djevojka bi se ocijenilo njegove osnovne misli. Mind vas! Ne postoje osnovna pravila na bilo koji odnos. Međutim, to ne boli biti opremljen s određenim osnovama ljubavi igru! Ovdje su neke načine kako dešifrirati neke znakove muške atrakcija.
Osnovni Znakovi Male atrakcija
Hmm. Prvi način da gauge, ako ste se konačno uhvatila njegovu pažnju je kontakt očima. To je očito kad čovjek privlači prema vama, on je dužan da se pogledati u oči. On svibanj pogled na vas s drugog kraja sobe ili gledati stalno u vašim očima. Uspostavljanje oči u oči jedan je od načina koji možete koristiti za znati o svojoj namjeri. Dugo, odugovlačeći pogled s osmijehom na licu znači da su uhvatili njegov interes i znak romantične privlačnosti!
Čitanje čovjek govor tijela može otkriti mnoge zanimljive stvari. Da li je nagnuti prema vama češće? Da li je previše stand blizu vas? Ako on često pronalazi izgovore da se s vama i naginje prema vama na taj način, ona samo kaže da su njegove namjere su više nego samo prijatelji!
On svibanj pokušati zagladimo njegova košulja ili izvodi svoje prste kroz svoju kosu sa širokim osmijehom. He tidies svoju odjeću podsvjesno jer želi izgledati dobro u vašoj tvrtki. To su sve one male znakove govora tijela on svibanj ni biti svjesni. On može također gusle sa svojim gledati niti vezati!
Ako mu promatrati izbliza, možda čak i primijetiti naglu promjenu načina. Hitnu potrebu biti pristojan je siguran znak da želi da vas impresionirati. Prijatelj koji se pretvara u iznenadni gospodin je siguran znak da je spojen na vas! Čovjek koji misli svoje manire i da ima otvorena vrata za damu pokazuje svoju privlačnost prema toj dama i napora je odluka za nju!
Da li on koketiraju s vama neizravno? Izrada suptilan fizičkog kontakta označava njegov veći interes za vas! Na primjer, on može položiti svoju ruku preko ramena u zaštitnu način ili je on može držati u ruci svoj skromni način.
Promatrajući muškom tijelu jezik će otkriti puno stvari! Međutim, komunikacija je najbolji način da se riješi takvog odnosa pitanjima. These tragovi su pokazatelj što on osjeća, već jasno komunikacije, uvijek će vam pomoći upoznaju jedni druge na višu razinu. Evo u nadi your simpatija te voli! Najbolji od sreće!

0 comments: