Godinu dana Obljetnica Gift Ideas

Posted by sorav at 07:50

Saturday 31 December 2011

Trošenje jedan godina zajedništva definitivno pozive za slavlje i poseban dar za vašeg partnera. Bez obzira, ako se slavi godišnjica vjenčanja i godinu dana zajedno u vezi, bilo bi pametno da simbolizira vaš odnos s posebnim dar za vaš suprug. Ovo je odlično vrijeme da im pokazati koliko ih volite i naporima koje možete poduzeti da bi njihov dan posebnim. Stoga, stavite u puno misli i predstaviti im jedinstveni godišnjice dar oni stvarno uživati. Stoga, u slučaju da su clueless o tome što se dar vašeg partnera na obljetnice, a zatim se mig iz sljedećih slatka jedan godina godišnjice dar ideja.
Godinu dana Obljetnica Gift Ideas
Dan Zajedno, Pan 1 jednodnevni izlet u slikovitom mjestu, udaljena od grada gdje se dva mogu provesti kvalitetno vrijeme sa svaki ostali. Inače, provesti dan radiš neke aktivnosti zajedno. Bez obzira, vi odlučite napraviti, samo provjerite da li možete provesti neki dobar vrijeme zajedno.
Romantičnu večer, ono što drugi način slavljenja godinu dana zajedništva, u odnosu provesti romantičnu večer u svakoj drugih tvrtki. Haljina u vašem najboljem odijelo i glave odmah na najluksuzniji restoran u gradu. Ide za film nakon ležerno večera stavlja savršeni kraj romantičnu večer.
Iznenađenje Shopping Spree, Ako Vaš partner je savršen shopaholic, onda joj se na pohod iznenađenje shopping i neka joj dućan joj srce sadržaja. To je najveći dar možete dati svoju djevojku ili ženu jer nema žena može odoljeti shopping.
Spa Voucher / teretana članstvo, ako znate da vaš partner je radio jako teško i rijetko imaju vremena za sebe, onda dar joj spa voucher. To je promišljeni dar koji ne samo da će joj molim, ali i da joj cijenim vašu brigu za nju.
Nakit, a to je velik dar da vaša žena ili djevojka. Ogrlicu ili narukvicu slatka ili čak i prsten predstavlja na velike obljetnice dar. Iako, dijamanti učiniti za savršen dar, možete odlučiti za nakit u poludragog kamenja ili jeftin metala. Međutim, razmislite Vjenčanje nakit, samo ako ste u ozbiljnoj vezi.
Fotografija Uramiti, personalizirane fotografije su sjajan način za hvatanje slatke trenutke koje ste proveli s voljenom osobom. Ovo je velika foto dar koji će sačuvati za cijeli život. Dodajte slatko oznaku linije i romantične ljubavi citati tu i tamo da bi ih još divan.
Papir, tradicionalno, rad je povezan sa jednom godina godišnjica vjenčanja dar ideja. Postoji nekoliko načina na koje možete koristiti papir, za izradu kreativne prvu godišnjicu darove. ; Poklon im novine koji je objavljen na dan, a godinu dana prije. ; Kupiti neke lijepe papir ruže i dar njih. ; Uzmi ukrasne jar i ispunite ga sa 100 razloga "zašto Volim te '. , Učiniti ih lijepo pjesma ili piskarati svoje osjećaje njima. , Stvarno ne postoji glad jedna ideja godišnjicu. Ukoliko možete koristiti svoje vlastite kreativnosti i stavite neke misli, onda ste definitivno će doći do s kreativnim jedan godina obljetnice ideje vlastitog, da uistinu ljubio jednom će cijeniti.

0 comments: