Uzorci Get Pa Poruke

Posted by sorav at 14:27

Friday 30 December 2011

Ako dođe da zna da bilo koji od vaših prijatelja ili bliskog jedan nije dobro, onda morate biti zabrinuti za njega / nju. Osim lijekova, što stvarno može izliječiti ga / nju su svoje najbolje želje. Ako to nije moguće da u skladu s Vašim prijateljem osobno, onda tvoj možete izraziti svoje želje slanjem dobiti i poklon košara ili dobiti i bilješku. Your dobiti i porukama zasigurno će potaknuti bolesne ili povrijeđene osobe i njegove obitelji. Ali, ono što trebate pisati u dobiti i bilješku? Za pisanje jednog dobiti dobro napomena, morate pronaći neke promišljene poruke. Bacite pogled na neke odlične uzorke dobiti i poruke nastavku.
Pisanje i dobiti Poruke
Dok je pisao dobiti i poruku, koristite riječi vrlo pažljivo. Recite prijatelju da ste mislili i brige za njega ili nju. Vaša poruka trebala biti kratak i suosjećajan. Učinite vaš prijatelj osjećaju da želite vesela vezu s njim / njom i vi željno čekaju za njega / nju pridružiti opet. Ove riječi će, bez sumnje, promicati ozdravljenja. Također možete dodati neke smiješne izreke i dobiti, koji može promijeniti vaš prijatelj raspoloženje. Pogledajte tih uzoraka dobiti i poruke i stvarati vlastite dobiti i karticu, kako bi se uljepšati dan od svog prijatelja koji je bolestan.
Imajte na umu da naše misli i molitve su s vama za vrijeme vašeg oporavka.
Osmijesi su najbolji lijek. Evo velikodušan dozu!
Neka mali cvijet, ležanju na sumornost, Ustani i cvatu,, lepršav beskrajno, na taj način i na taj način,, Morn do zalaska sunca, svaki dan. Get Well Soon!
Svibnja obitelji i prijateljima donijeti vam snage, udobnost i potporu da ozdravite brzo!
Budite neba vama, Blue soft biti cestu ispod,, pogođenost biti povjetarac oko vama, molim svih sreći vas okružuje., Uskoro dobiti dobro
Nadamo se da ćete uskoro dobiti dobro, jer ste previše poseban da se razbolio.
Dobro znam razlog,; Zašto ur uzimanje predugo oporaviti,; U r stvarno bitak sestra-d tamo.; Joke dio, ali ipak,, želeći u brz oporavak.
Recept da se osjećaju bolje? Uzmi taj dar, a ja ću vas nazvati ujutro.
Misliš puno za mene.; I tako se vaš zdravlje i sreću., Pa ovdje je želim reći, uzmi dobru brigu o sebi!
Šaljemo Vam ozdravljenja misli i malo sunca će ukrasiti vaš dan.
Uzeti dobru brigu o sebi, prijatelja., Nadamo se da ćemo vidjeti i, Trčanje i natrag u vrtu opet;. Mjesto jednostavno nije isti bez tebe.
Imate mjesta za ići, da ljudi vide, puno zabave vremena da se uživa. Nabavite dobro se uskoro.
Šaljemo Vam ozdravljenja misli i malo sunca će ukrasiti vaš dan.
Čuo da se ne osjeća dobro., Pa je donio cvijeće za Vas, osjećat ćete se zdravije i sretnije.; Get Well Soon!
Vi ste osjećaj dolje, i tako, ja sam s oko u NE., Nadam se da ćete dobiti natrag u; zamahu stvari real uskoro.
Nadam se ovo sretan get-i bilješku; Dodaje suncu na svoj dan -, i pokazuje vam da ste mislili, u toploj i poseban način!
Vi ste u našim mislima,, a mi smo svi, nadi da ćete biti; Uživanje bolje zdravlje opet uskoro.

0 comments: