Srednja škola za starije osobe Pranks

Posted by sorav at 06:36

Thursday 22 December 2011

Juniori se zna da užas svojih početnih dana u srednjoj školi. Biti zadirkivali ili uznemiren veterani je uobičajen problem! Pa srednja škola je sigurno mjesto za proučavanje i učenje ali podvale su način života za mnoge starije osobe vani. Kada razmišljam o srednjoj školi neslane šale, moj um nježno prisjeća knjiga koju je napisao Enid Blyton, kao što su 'The Malory Towers' i 'The Twins na St. Clare's'. Ove knjige prikladno dao nam je brzo pogled na život u školi, beskrajne domaću zadaću i, naravno, nestašan ali bezopasne podvale! Pa, nažalost, neke starije osobe u srednjoj školi često prelaze liniju, te kraj gore uzrokujući štetu drugima oko njih. Podvala da samo izaziva hrpe smijeha i je nijedan nahuditi to drugi bi trebao biti na dnu line za sve šaljivdžija u izradi! Dakle, vi ste na vidikovcu za neke zanimljive ideje? Nažalost, mi dont 'stvarno imati vic trgovina koju je osmislio Fred i George Weasley se u' Harryju Potteru 'serije. Let's pogledajte neke ideje koje pripadaju bezjačkog svijeta.
Srednja škola podvala Ideje za starije
To je uobičajena još vrlo učinkovit obest ideja se igrao na učitelja. Ako imate grupu prijatelja sa nestašan žičica u njima, možete stvoriti neke bilješke i držati ga na stolovima nastavnika neposredno prije početka svoje lekcije. Ta bilješka navesti određeni učitelj zove na sastanak u zbornica. Zamislite lom nastaje kada svi nastavnici završiti u osoblje sobi i ne znaju da su hoodwinked! Such "dobra podvale 'sigurno bi smanjiti mnoge dragocjene minute vašeg sat vremena!
Ova ideja je jednom vidio sam u praksi u osobi. Li određeni junior došao u srednju školu sa svojim vlastitim biciklom ili vozilo? Skupi neke grane, lišće i grančice i pokriti ga u potpunosti. Pobrinite se objesiti oko da vidi svoju reakciju nakon nastave.
Seniori iz srednje škole može lako isprobati ovaj djetinjast podvala bez straha gnjev nastavnika. Zamolite prijatelja da vam određeni signal i na to vrijeme, cijeli razred bi trebao pad njihove olovke, kemijske olovke, knjige, itd. stvoriti lom. Međutim, imajte to nevini osmijeh plastered na vaše lice.
Skupi hrpa alarm satova te ih postaviti na različito vrijeme. Zapamtite ove gore lockers of juniora, in stolovi, itd. Stand Iza i gledati zabava!
Želite li mirno maštati u razredu? Pa, pokupiti predmet mrziš najviše, a pitanje je učitelj o neke važne bodove. Nabavite druge da se pridruže u zabavi. U međuvremenu, možete pogledati izvan prozora i san na.
A hej jastuk stavljaju pod učitelja stolice je stara ali omiljeni vic. Isto tako, mijenja znakovi iznad vrata je također vrlo čest! Promjena putokaze za muške i ženske washrooms ili stavljanje znakova na izlaz vrata da kažu 'Koristite drugih vrata' su neke od najvažnijih pokušao i testiran i uspješne ideje.
Ove ideje za srednju školu podvale za starije su dužni napraviti svatko smijati oko vas. Uostalom, humor je jedan od najvažnijih sastojaka na dan, dok to ne vrijeđa, ili povrijediti nikoga. Da li mi to ili ne, takve podvale će uvijek biti dio nečijeg gimnazijskih dana!

0 comments: