Domaći travnjak Gnojiva

Posted by sorav at 10:19

Sunday 18 December 2011

Svatko voli zelenu komad trava u svom dvorištu. Postizanje zdrave i bujne travnjaka zahtijeva pravilnu njegu, što uključuje redovite košnje, ishrana, navodnjavanje, itd. Postoji mnogo komercijalnih gnojiva dostupan na tržištu koji može osigurati zdravo travnjaku, ali jeste li ikad mislili učinak takvih gnojiva na okoliš? Štoviše, on također može biti štetno za zdravlje vaše djece, kao i kao kućni ljubimci. Alternativa koristi organska gnojiva, koji su obično skuplji. Stoga je uvijek bolje koristiti domaće travnjak gnojiva koja spremite novac, a također su okoliš. To ne samo uzrokuju nijedan nahuditi na okoliš i vaša djeca, ali su također ljubimac sigurnom travnjak gnojiva.
Dok postoje različite vrste đubriva na raspolaganju, domaće travnjaka đubriva su napravljeni od jeftinih kućanskih predmeta, koje su lako dostupni. Koristeći pravo sastojke, u korektnoj proporciji, a na pravom trenutku može pomoći da postignete prekrasan travnjak, što će drugi zavidjeti. Sljedeće su neke od uobičajenih metoda pripreme domaće organske travnjak gnojivima, koja se može uključiti u svoju rutinu za njegu travnjaka.
Kompostiranje Smjesa
Jedan od najčešćih i učinkovit organskih travnjaka gnojivo is kompost smjesu od biljnih ostataka i kuhinja bilješku. Sve što je potrebno je jastuk slučaj, kompost i nekih trava. Napunite 1/4th jastuk of slučaj i sa komposta i morska trava i to mjesto u kantu s 5 litara vode. Osigurajte krajevima jastučnica do ruba kantu, tako da ne pada u vodu. Držite ga tako za tri do četiri dana. U smjesu se mješa svaki dan. Postupno, boju promjene vode do smeđe i može postati smrdljiva. Kao voda pretvara tamno smeđe, izvadite jastučnica i ispuniti jedan vrt prskalica s dva galona vode i 1/4th galon tekućine komposta iz kante. Sada, vaše domaće tekuće gnojivo travnjak je spreman za primjenu. Možete sprej na travnjak u brišući pokretu. Uvijek zapamtite da vode vaš travnjak lagano, posle upotrebe ovog komposta gnojiva. Također možete primijeniti prije kiše.
Pivo Travnjaci gnojivo
Kao i vi, vaš travnjak također mogu uživati ​​u pivo, ali na drugačiji način. Morate dodati neke druge predmete kako bi se pivo korisno za vaš travnjak. Sastojci ove formule su jedan konzervu piva, može se od soda, ½ šalice običnog tekući sapun za pranje jelo, ½ šalice amonijaka i ½ šalice usta. Izmiješati sve sastojke i sprej na travnjak s prskalica crijevo kraja. Rana jutra ili kasno uvečer su željene za ovaj zadatak i ne zaboravite da voda na travnjak, nakon primjene ove đubriva. U mjestima s vrućom klimom, možete koristiti ovo rješenje jednom u svaka tri nedelje. Pivo u rješenje pomaže mikrobiološke aktivnosti (mikroorganizmi pretvoriti u hranu tvari u tlu u obliku prehrane potrebne za biljke), koje su potrebni za rast biljke. Uloga sapuna je pomoći širenju otopinu u odori način.
Gavez Travnjaci gnojivo
Osim navedenih formule, postoji mnogo više stavki, koje se smatraju koristan za hranjenja biljke. Druga mogućnost je korištenje Gavez lišća. Možete dobiti Gavez biljaka iz biljne i vrtić trgovinama u blizini. Napunite kantu with Gavez lišćem i dodajte vode na njega. Ostavite da se kvasac dva do tri tjedna. Procijedite ga i koristite smjesu za hranjenje travnjak, ali zapamtite da morate miješati jedan dio tekućine s pet dijelova vode kako bi je prikladan za primjenu.
Bilo koji od gore navedenih formula može se koristiti kao gnojivo za vaš travnjak. Uz jedan izrađen od piva i sode, a druga dva moraju biti pripremljeni i unaprijed koliko je potrebno vremena kako bi ih. These domaći đubriva travnjak može uštedjeti novac i pomoći zaustavljanju onečišćenja okoliša.

0 comments: