Kuhinja pipa Instalacija

Posted by sorav at 04:46

Sunday 18 December 2011

Samo nekoliko dana sam bio na moj bratić mjestu i njezin otac je sve u sudoper, potpuno utonuo u nešto. On je bio naoružan s ključem cijevi, kliješta, neke trake i voli. Ja sam ga pozdravio i kad se okrenuo da me pozdravi nazad, on je bio potpuno usplahiren i činilo se vrste namočen u vodi. Pitala sam ga što je gore, i on je objasnio mi o tome kako je instalacija kuhinjske slavine, a to je zašto je bila mokra. Tako sam ga probed dodatno o cijelom kuhinjske slavine procesa instalacije, i to je prilično zanimljivo da ga slušaju, i objašnjava, iako je mehanički.
Stoga, bottomline da se zaključiti iz toga je da, kuhinjske slavine instalacija nije jako uzbrdo zadatak ili ne trebate biti faca mehaničar, vodoinstalater, a za to. Ni ne trebate neki jazzy alate za to učiniti. Dakle, spremni smo za početak o tome kako možete instalirati kuhinjske slavine? Ovdje to ide!
Kako instalirati pipa Kuhinja?
Obično, ako je novi umivaonik, zadatak postaje lakše nego kad je sudoper je već u mjesto, i morate instalirati slavina. Sada, u slučaju novog umivaonik, što možete učiniti, možete se uvijek prvo instalirati špine before utvrđivanju sudopera, što ne možete u slučaju već postojećeg potonuti. Ali ipak, evo korak po korak ilustracija istog.
Stvari koje će vam trebati:
Novi kuhinja pipa, cijev silikona brtvljenje, umivaonik iščašenje, kanal zaključavanje kliješta i Teflon trake. Nakon što sastaviti sve to, samo ne zaboravite premjestiti kuhinjskim aparatima daleko od sudoper, osobito električni one.
Metod:; Početkom, isključiti vodoopskrbe, posebno ako ste zamjenjujući stari pipa za kuhinju slavina instalaciju. Tada, diljem slavina, popraviti kuglica silicija brtvljenje. Između slavina bazne ploče i sudopera, stavite odnosno umetnuti gumenu brtvu. To će stvoriti vodonepropusnom brtvom. , Ako nema brtva, pečat šupljine špine koristeći vodoinstalater's kit. , A sada neka slavina proći kroz rupe u sudoper značilo za slavina i pritisnite pravilno, kako bi se obliku pečat. ; Zatezanje, koristeći bazena iščašenje, popraviti podloške i matice na toplom i hladnom rep dijelova. , Za izradu i montažu zatezanje matice jednostavniji i praktičniji, ponekad je dugo utičnicu pod uvjetom da se nalazi u kompletu. ; Jačinu od odvijač je prihvatio rupu u toj utičnica, vođenje dok zatezanje matice. ; Uzmite traku i zaokrenuti (4 puta) toplom i hladnom rep dijela teme, i slijedite to povezivanje vodene linije do slavina. ; Pritom, ako ste batrljak na trenutak, ima proizvođača uputama za uporabu pri ruci. To će vam reći ako trebate neke drugim alatima ili hardvera. Također će Vam pružiti odgovarajuće upute slavina popravak ili na drugi način. , A sada, učinite prethodni korak, omatanje Teflon traka, ali oko toplom i hladnom vodom ventila, kao i ranije korak, povezati ih s vodom linijama. : "Za stezanje matice, koristite kliješta zaključavanje kanal. ; Sada pretpostavljajući da vaš čep ima sprej crijevo, opet popraviti kuglica silicija brtvljenje okolo baze sprej crijevo, vođenje crijeva kroz sudoper otvor. ; Sada zategnuti i sigurno priložite bazu sprej crijevo do sudopera koristeći perilica i orah. Zategnite s umivaonikom iščašenje. ; Koristeći četiri zavoja teflon traku na teme, povezati prskalica crijevo na slavinu. Sada svezati i učvrstite ga pomoću kliješta kanala zaključavanje. ; Uključite vodne linije i provjerite ima li propuštanja. ; Konačno, nakon instalacije kuhinjske slavine, provjerite da li ste dobili osloboditi od aerator iz slavine i rumenilo linije. To će rezultirati ispiranje, ako krhotine i da će izbjeći začepljenje i niskog protoka vode.
Primjetite da, jedan ne treba biti super pametan instalirati kuhinju slavina. Siguran sam sljedeći put vašoj kuhinji slavina ide Kaput, ti bi znate kako bave ga!

0 comments: