Za zaštitu od sunca Suncobrani

Posted by sorav at 18:24

Sunday 25 December 2011

Tko želi kretati u sunce? Toplina dovodi do dehidracije i sasvim iscrpljen osjećaj. Štoviše, to je također loše bronce na koži za nekoliko minuta, što traje danima da se vrati na normalnu boju. Definitivno, nitko ne voli opekline. No, tu je više nego samo štavljenje koja se događa na našu kožu, kada je izložen suncu. Dnevno svjetlo sadrži štetne ultraljubičastog A (UVA) i ultraljubičasto B (UVB) zrake koje su moguće uzrok raka kože. Dakle, ponavlja izloženost ultraljubičasto zračenje vrlo štetno. Dok vi ne možete zaustaviti emisije ultraljubičastih zraka od sunca, možete barem pokušati ih izbjeći iz dostizanje vašeg kože. Pitate se kako? Zaštita od sunca kišobran je odgovor. Oni su oni najbolji kako bi se izbjegle one zrake sunca utječu na vas i zadržati svoje zdrave i lijepe kože. Normalno kišobrani ne daju zaštitu od sunčevih zraka, ali sunce zaštitni kišobrani su posebno izrađeni da služe u tu svrhu.
Žene općenito nose šešire, marame, jakne ili suncobrani bi zaštitili svoje kože od sunčevih zraka. Prije toga, nošenje kišobrana uopće nije zgodan, ali je sklopivi ned zaštitne suncobrani dostupni danas se može lako sakrio u svoj novčanik. Najbolja stvar o njima je da oni skrivaju kožu bez ruining vaš stil. Otvorite ih i ne treba da pokriju svoje lijepe kose ili lijepe odijelo.
Let's pogledajte opcije dostupne u sunca sigurno kišobrani:
Male ned Zaštita Suncobrani: Ako check out raspon dostupne u malim UV Ned sigurnog putovanja kišobrani, ćete jednostavno biti iznenađeni i sigurno začuđeni o kojoj jedan do kupnju. Mnoge opcije su dostupne u smislu boja, dizajna te veličine. Možete kupiti neutralne boje ili jedna uskladiti svoju torbu i trendovski izgled. Budući da je malih dimenzija, uvijek ih možete smjestiti u svoje torbe. Možete također dobiti kišobrana pokriva koje se mogu objesiti na svoj novčanik ili održavaju kao remen torba s nizom prilogu na naslovnici.
Veliki ned zaštite Suncobrani: Iako manji ned zaštite suncobranima su prednost zbog svoje veličine i težine, velike suncobrane nisu manje popularne. Suncobrani tako širokog su preferira uglavnom zbog toga što se lako može koristiti za dvije osobe. Također, mnogi od njih imaju mogućnost da ih pridaje plaže stolice.
Uz redovitu uporabu, UV zaštitni kišobrani mogu se koristiti na plažama, vrtovi i druge outdoor suncobrani kao dobro.
Garden suncobrani: A slikoviti vrt s broja stabala i prekrasna drvena ograda je idealno mjesto za provesti slobodno vrijeme i opustite se. Ali što ako žele čitati roman sjede oko stolića za kavu u vašem vrtu i sunce direktno iznad glave? Vi vjerojatno ćete odbaciti tu ideju i radije ostati kod kuće. Umjesto toga, zašto ne staviti gore kišobran ned vrtu? Ovo je morati-imati u svom vrtu. To se može lako biti instalirana stavljajući ga u središte rupu vrt stola, koji je osiguran u bazu. Možete ići na zelene boje na komplimentu izgled vašeg vrta. These ned vrtne kišobrane su dovoljno širok kako bi ispravno pokrivaju stola i stolice okolo nje.
Plaža suncobrani: na UV zračenje zaštitni suncobran je bitna za sve ljubitelje plaža. To su dostupni u prijenosni sorti, omogućujući vam da lako ih nositi na plažu i oni su posebno oblikovani za postaviti na pesku. To su također otporan na vjetar i stoga nema problem inverzije. Tako jednostavno opustiti na svom omiljenom plaži i ostati zaštićeno od vrućine i vjetar.
Vanjski Suncobrani ljetna tenda protiv sunca: Umbrella ljetna tenda protiv sunca potrebno je na mnogim mjestima poput kafića, restorana, kantine, terase, itd. set vrt namještaj je nepotpun bez kišobrana zaštitu od sunca. These kišobrani dolaze s ručicama koji omogućuje lako podešavanje visine. Oni također mogu biti instalirani na vrt tablici ili direktno na podu pružiti shade samo set stolice. To su također na raspolaganju s ukrasnim rubovima koje poboljšavaju izgled kišobran, kao i mjesto. These vrt suncobrani su obično birani prema eksterijera mjesta gdje će se koristiti.
Kišobran ned zaštiti svaki tip dođe u nekoliko boja, veličinama i oblicima kao okrugli, kvadratni, srce, itd. Oni imaju otporan na vjetar okvira i neke su vodootpornog, tako da oni mogu koristiti u kiše previše. Iznos za zaštitu od sunca svaka nudi, varira u skladu sa svojim materijalnim i boja. Možete kupiti onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Koristila sunčana zaštita suncobrani i ne dobiti je uhvaćen u štetne UV zrake.

0 comments: