Savjeti za bojenje plavu kosu Brown

Posted by sorav at 23:18

Friday 23 December 2011

Glazbeni to crnka je prijelaz često nije napravio. Međutim, to će vas ostaviti izgleda kao sasvim drugu osobu, a može čak i dati vam dodatnu sigurnost i osjećaj zrele. Ako mislite na dyeing plavu kosu smeđe kod kuće, ja čvrsto savjetovati protiv njega. Mnogi su pokušali to, s katastrofalnim rezultatima. Svijetlo narančaste kose je najčešći rezultat, koja treba da se ostavi na taj način za nekoliko tjedana prije korektivne radnje može poduzeti. Iako je skup, profesionalni će dobiti ćete željene rezultate i uzeti dobru njegu vaše kose. Vaš kolegij djelovanja razlikovat će se, ako se ide iz prirodnih plavuša do smeđe, ili iz peroksid plavuša do smeđe. Evo što vam je činiti u sljedećim scenarijima.
Dye plavu kosu Brown
Prirodni Glazbeni to crnka, ako ste prirodnu plavušu, i mislim da se vrijeme za promjenu, pretvara u crnka je vaš najbolji izbor. To je zbog toga, ako Vas crveno naglašava, vi svibanj kraj gore sa ružičastim one zbog načina na crvene boja kose reagira na prirodni pigment u plavu kosu. Većina plavuše tko želi ići smeđe su savjetovali da se Lowlights, jer omogućuje da se postepeno prilagoditi na novi izgled. Oni su popularni trenutni trend, sa mnogim celebs njima sportske. Ako bi ideja ne apeliram na vas, možete pokušati privremenu boju. Kao što obično traje za sve dva tjedna, mnogi osjećaju da je novac dolje izlučivalo (doslovce!). Međutim, ako ste hrabri duša planira skok u desno i prigrliti promjene, poželjan hlad je prirodna boja ispod vaše kose. Profesionalni konzultant boje može vam pomoći odabrati boju skladu s tim, nadamo se da će vas ostaviti s prirodnog izgleda smeđe kose. Drugi kritičan aspekt dobar, tranzicija je potamniti obrva. Ja ne sugeriraju da ih umre, samo koristiti tamnije kreon.
Peroksid Glazbeni to crnka, Ako ste pokušali izbjeljivač kosu, a završila s glavom koji bi stavio mandarina da osramoti, imamo nekoliko prijedloga. Iako je najbolje ideja bi bila da posjetite profesionalni, ako nemate sredstva ili su previše neugodno, evo nekoliko osnovnih savjeta o tome kako boja plava kosa smeđe. Međutim, budite svjesni da svake osobe dlaka je različit, i vjerojatno reagirati drugačije. Najbolje boje odabrati sada je jednostavnog "srednje smeđa 'ili' medij pepela smeđa '. Pobrinite se da odaberete boju ne imati previše crvene tonove u njoj (kao što je crvenkastosmeđ / kesten nijanse), ili u kombinaciji s postojećim crvenih tonova može pretvoriti svoju kosu na vrlo crvene nijanse.
Alternativno, ako ste izbijeljene kose plavuša, no jednostavno ne sviđa, ovdje je ono što možete učiniti. Ako vam je kosa u potpunosti plavuša, primjenom smeđe boje bi bilo pogrešno. Naime, neke smeđe, smeđe pepela osobito sadržavati temeljne plavim i zelenim tonovima, that kombinaciji s žuto može proizvesti neke vrlo neugodne rezultate. Vi svibanj čak i završiti sa zelenom kosom, koliko imaju. Ispravan način da je tranzicija u dvije faze. Prvo primijeniti topli zlatni plavuša, ili bogat crveno nijansu kose. Ostavite ga u za 25 do 30 minuta, do kosu ima okrenuo đumbir ili crvenoj boji. Sada za drugi val, nanesite srednje smeđa boja na svoju kosu. Pokušajte odabrati ne previše tamnu nijansu budući da ne dolazi natrag iz tog, i svakako izbjegavati onaj koji ima puno crvene tonove.
Dok bojanje vaše kose kod kuće, preporuča se brisanje i provjeru boje nakon svakog 5 minuta, ne ostavljajući ga na za više od 15 ili 20 minuta. Nakon što ste napravili odluku bojenja plave kose smeđe, samo ne zaboravite duboko stanje vaše kose prije i nakon tretmana. Slijedite ove savjete i da ćete naći da je boje za kosu može biti ugodno iskustvo!

0 comments: