Kovrčava Francuski Fry Cutter

Posted by sorav at 16:39

Thursday 29 December 2011

Godine 1802, Thomas Jefferson je opisao večeru u Bijeloj kući. Pisao je o drugačije kuhanog krumpira, po komentirajući kako da 'krumpir su služili u francuski nacin'. To je vjerojatno uvođenje pomfrit, novi krumpir recept u SAD-u.
Pomfrit je poslastica koje je pronašao važno mjesto u modernom fast food industrije. Koncept francuski krumpir nastao u Belgiji te postupno proširila diljem svijeta. Ova delikatesa ima mnogo drugih alternativnih imena kao što su čips, prženi krumpir i odrezak krumpir. Koncept francuski krumpir rastao vrlo popularan u Europi nakon 19. stoljeća. Sredinom 20. stoljeća, tradicionalni restorani u Europi i Sjedinjenim Američkim Državama počela mijenja se u fast-food lanaca i počeo churning izvan poznati 'hamburger'. Burger je započeo postaje dostupna u mnogim različitim sorti kao što su hamburger ili cheeseburger. Još jedan iznimno poznati brze hrane je bio 'taco', meksička inovacija. Francuski krumpir je odličan prilog ili pratnje za bilo koju vrstu brze hrane, taco ili pljeskavica, u Sjedinjenim Državama. Danas se brzo prehrambena industrija širom Sjedinjenih Američkih Država proizvodi milijardi tona francuski fries svake godine. Istodobno, paralelno s razvojem američkog fast food industrije, Europljani su koristili pomfrit ili čips kao pratnja za ribe. Ovaj poznati jelo, ribu i čips, su postali toliko poznati, da je služio u gotovo svakom restoranu u Europi.
Prženi krumpirići su obično ravno rezati komade krumpira koji se jede uz razna jela poput hamburgera, salate, riba, piletina, slanina i gotovo bilo glavno jelo. Tu su i razne pripreme metoda koje su slijedili, kao i duboko pržena francuski fries, slatki krumpir francuski fries, pečeni krumpir i mnoge druge. Jedan od načina pripreme koje sam rastao posebno sklon, bio je kovrčava pomfrit. Ipak, ove vrste pomfrit nisu dostupne na mnogim mjestima i stoga sam odlučio kupiti kovrčavu francuski pržiti rezač.
Zbog svoje široke potrošnje proširila, to je također dovelo do inovacija mnogih različitih vrsta francuskog pržiti šikare. Kovrčava Francuski pržiti rezač je svakako vrlo jednostavan komad kuhinja pribor za jelo koji je vrlo jednostavan za rad.
Normalna Francuski pržiti rezač, posjekotina duž uzdužne osi svakog krumpira, što komada pravokutnog oblika. Na taj mehanizam krumpira prolazi kroz niz lopatica i čini krumpirići jednakim što je više moguće. Mehanizam kovrčava Francuski pržiti rezač je malo drugačiji. Baš kao nestašan školsku djecu, ovaj rezač vjeruje u održavanju krumpirići, prirodna, ne-uniformi i na spiralni spiralni oblik. Za razliku od normalne francuski pržiti rezači je kovrčava francuski pržiti rezač ne ide kroz jedan set noževa. U toj situaciji jedan blade koristiti za rezanje krumpira po svojim prirodnim površine. Ovo rezanje uz zakrivljena oblika uzrokuje francuski pržiti da postane kovrčava. The mnoge sorti kovrčava French fry cutters dostupnih poput rezač that smije i osigurana the table pomoću vakuumskih čaše or onaj koji trajno biti pijan povrh kuhinje platforme. Ja kupio jedne koje se može pričvrstiti na stol platforme pomoću spona. Najbolja osobina ove kovrčave Francuski pržiti rezanje je da, možete jednostavno i udobno, da kovrčavu krumpir iz krumpira bez prekida kovrči. Njegova je također lako da ga odvoji od stola i očistite ga.
Moja obitelj je sigurno uživao krumpir koji sam napravio uz pomoć svoje nove kovrčava francuski pržiti rezač. Još jedna sugestija na to da je kovrčava pomfrit ide izuzetno dobro uz sir, kiselo vrhnje ili čak običan i jednostavan kečap.

0 comments: