Kako se nositi s Break up

Posted by sorav at 23:22

Wednesday 14 December 2011

Bilo da ste ostaviti ili ste ostavili, bol za bol is bolan. Konačno, nije važno tko je što, jer je 'ostavljajući međusobno', ostaje konačnost. Iako je vaš odnos je došao do kraja ne postoji razlog zašto život mora biti kiselo za vas. Ako iskustvo raspada potpuno nove za vas, to će biti sve teže za vas da nositi nakon odnos razbiti. Pa ipak, trebate se okupiti i napraviti novi početak u vašem životu. Element ljubavi će biti izgubljen, ali to nije zauvijek. Raspada boli i teško, to je nešto ne bi nikad zamislili, tako da 'zašto trebate naučiti kako nositi s razbiti.
Kako se nositi s Break Up # No.1; Prva stvar trebate znati je da je redu plakati, i ovo je ozbiljna razbiti savjet. Nije bitno da li ste djevojka ili dečko. Oni koji je rekao i reći da je velika dečki ne plaču, bili oni koji su plakali promukao. Plakala prvi je korak prema prihvaćanju situacije i svi ste ga van. Grab nekim tkivima, pronaći svoj zone udobnosti ili privatnost, i otarasiti se osjećaj odjednom.
Kako se nositi s razbiti # No.2; Razmislite zašto i ono što je napravio ni jedan od vas doći ove odluke. Potrebno je dva do tanga, tako da kvar nije bio tvoja sam. Vas oboje dobio u odnos, tako sa krepost tog, to će biti obje vaše greške koja dovelo do break-up. To će učiniti razloge za razbiti mnogo jasniji, i pomoći će vam dobiti neke jasnoću misli.
Kako se nositi s A Break Up # br.3, Jučer je bio zadnji put kada momci borili i objesio jedni na druge na vrlo neugodne note. Rana su svježe, bol je više nego riječi mogu izraziti, i želite pokupiti vaš telefon i pritisnite gumb koji žurno će biranje njegov broj. Ali ne! Razmišljanje o dobrim vremenima proveli zajedno će primamiti da promisliti svoju odluku. Nepotrebno je reći, ne može zaboraviti strašne stvari, a razlog za raskid. Biti čvrsti na vašu odluku, jer to-a za najbolje.
Kako se nositi s Break Up # br 4; Dok bave razbiti, morate naučiti ljubiti svoju prostor. Najbolji tvrtka koju ikada možete imati se sa sebe. Konstantno biće sa netko drugi, ne vam dati vremena i prostora razmišljati o što želite ili gdje ste čelu. Ovo je vaša prilika da voli svoj prostor, to istraživati ​​i iskorištavati konstruktivno za kretanje nakon razbiti. Započnite druženje s prijateljima koje nisu ispunile dosta za neko vrijeme, okupljalište zajedno, ići u kafićima, pridružiti Knjiga i film klubova i samo sebi biti.
Kako se nositi s A Break up "# broj 5; Mržnja je prejaka riječ i previše beznačajan riječ biti dio vašeg života. Potpuno se razumije, da se na primanje kraj (bez obzira na činjenicu da ste lijevo ili odlazis), osjećaj mržnje prema drugome osoba je vrlo prirodna. To je prirodno, ali nije potrebno. Bave mržnje aspekt, bacajući daleko sve stvari koje vas podsjeti njega ili nju. Dajte sve daleko ili samo to smeće. Svaki put želite reći 'Mrzim njega ili nju', to zamijenite sa 'ja sebe ljubavi' i vidjeti mržnje transcendiraju ljubavi za sami!
Kako se nositi s Break Up # br 6; Dosta izbjegavanje prijateljima i obitelji i bojeći raspada povezane pitanja. Izaći svoje ljuske. Pozovite svoje prijatelje i ići u kupovinu. Catch film ovog vikenda sa svojim starim prijateljima ili članovima obitelji. Upuštati se u nešto tretira of uspomene s njima kao što se dan sa svojim voljenima. Kao što to učinili, ćete shvatiti da, postoji više ljubavi nego ste izgubili.
Kako se nositi s Break Up # br 7; Posljednji i konačni vrha bave break up je pustiti. The Demi Moore linija iz nepristojna ponuda ide "Ako želite nešto loše, neka to ide. Ako dođe natrag na vas, onda je tvoja zauvijek. Ako ne, onda to nikad nije tvoje počinju s ", važi i bez obzira kakva je situacija. Samo neka idu sve bolesne osjećaje, emocije i zarobljeni opsesije držati na njega. Što prije neka to ide, lakše su vaše šanse dolaska na mir s njim.
These 7 pravila su od najboljih načina da se bave odnos razbiti. Razbiti je neizbježan, ali se ljubav je nešto što uvijek možete učiniti. Ljubav se, kao što ne postoji sutra i ta ljubav će biti tvoje vječno. Razveseliti, jer sada znate kako se nositi s razbiti.

0 comments: