Do It Yourself (DIY) Hladnjak Repair - Kako to Utočište hladnjak

Posted by sorav at 11:27

Friday 23 December 2011

Hladnjaci su postali neizostavan dio našeg života. Ovi aparati iznimno su pouzdani i raditi neprekidno, bez puno potrebe za servisiranje. Međutim, tu bi moglo biti nekoliko navrata kada hladnjak nailazi na problem. Jednostavno možete popraviti takve probleme sami, bez pozivanje stručnu pomoć. No, za to, morate razumjeti osnovne rad hladnjaka.
Radno o Hladnjak, Hladnjak se sastoji od dvije funkcionalne komponente - isparavanje zavojnica i hlađenje zavojnice. Kompresora cirkulira tekućina freona koja djeluje kao rezno ulje kroz ove zavojnice. Se hladi freon u kondenzatoru i teče prema isparivaču, gdje se dolazi u dodir s zrakom unutar jedinice. It refrigerates takav zrak i donosi niz temperature. Za hlađenje zavojnice se nalazi izvan jedinice a isparavanja zavojnica je unutar jedinice. Kompresor je upravljan od strane moćne motor.
Popravak Zajednička Hladnjak probleme, većina hladnjak problemi su prilično lako popraviti sebe, ako znate osnove. Evo nekih savjeta DIY hladnjak popravak:
Popravak curi frižiderom, uzroke curi hladnjak su:; Kondenzacija curiti pokraj vrata; Oštećen ili nepravilno postavljene izlučivalo pan, ledomat curiti, Kondenzacija na ulazu je bilo zbog oštećenih brtvom ili neispravan vrata. Propuštanje zbog odvod pans može se riješiti jednostavnom zamjenom ili repozicioniranja odvod tavi, koja se nalazi na dnu hladnjaka. Uklonite roštilj i gurnite u odvod pan iz jedinice. Ispuštanje vode i pregledajte štete. Ulijte malo vode u tavi i provjeriti ako je to curenje. Ako ne, morat ćete dobiti novu. Je li ispusni pan izgleda netaknut jednostavno ga vratiti ispravno. If propusnost je zbog ledomatom, od vas će primijetiti vode teče iz stražnje strane uređaja. Morate pregledati vodene linije koja pruža vode ledomatom i opremanje koji se montira na cijev hladnjaka. Štete na bilo koji od njih mogu uzrokovati propuštanje. Provjerite za štetu i zamijeniti odgovarajuće komponente.
Sanacije vrata i Brtve; Ako vrata ne zatvori ispravno, to znači da ili ima problem s brtva zapečaćene do vrata, ili vrata sama. Provjerite da li je brtva je napuknut ili usitnjeno, ako je, kupiti novi. Provjerite jeste li kupiti onaj koji je posebno namijenjen za vaš hladnjak samo. U slučaju neispravnosti vrata, malo zatezanje vijaka i vijaka može pomoći. Bolje je zadržati hladnjak nagnuta na blagi kut, jer se zatvaranje mehanizam treba malo pomoć gravitacije.
Popravak hladnjak Svjetlost, a hladnjak svjetlo treba odmah prebaciti on kad otvorite vrata, ako ne, postoji svibanj biti nekoliko čimbenika odgovorna za to. Prvo, provjerite je li žarulju nije pregorio van, sljedeći provjerite je li sklopka ne zaglavi. Ako sve izgleda fino, problem s prebaciti sama, što zahtijeva zamjenu.
Popravak Termostat, neispravan termostat će kompresor pokretati svih vremena. Da biste provjerili ako imate neispravan termostat to uključite OFF poziciju i vidjeti ako kompresor radi ili ne. Ako je to slučaj, termostat je doista neispravan. Ali ako u kompresor prestane raditi, trebate paziti na neki drugi problem, vjerojatno s kompresorom.
Popravak jedan kondenzator Fan, a lopatice može zaribati ili savijen zbog nagomilanih krhotine u ventilatora jedinici, koja može dovesti do neispravnosti ventilatora. Ukoliko su oštrice zaštopa, jednostavno očistite jedinicu, dok se u slučaju savijena lopatica, izravnajte britvice s kliještima.
Sanacije motor / Kompresor tobom, ako postoji problem s Vašim motorom ili kompresorom, ne pokušavajte popraviti sami. Problemi s motorom ili kompresora često su komplicirani i zahtijevaju visok stupanj stručnosti. Dakle, to se najbolje može riješiti za servis hladnjak popravak.
These DIY hladnjak popravak smjernice su koristan samo za uobičajene probleme koji se lako baviti. Pri izvršavanju svaki vrsta hladnjaka popravak rad se uvijek pobrinite se da se pridržavaju sigurnosne mjere u uputama proizvođača.

0 comments: