Čišćenje Drvo palube - Kako Clean palube Wood

Posted by sorav at 12:31

Monday 26 December 2011

Drvo palube su jedne skupe investicije i zahtijevaju čišćenje na redovnoj osnovi radi zaštite od truljenja palube and bojenje. Drvo palube izgradnja je težak zadatak, ali paluba čišćenja je obično vrlo jednostavan. Vremenom, na površini od drva palube otupjeti od izlaganja zraku, suncu i prljavštine. Većina ljudi ne zaboravite oprati svoje automobile, ali ignoriraju čišćenje svoje drvo palube. Čišćenje drvo palube je većina jeftin način za vraćanje i očuvanje prirodne boje drveta. Uz pravilnu čišćenje, vaš palube će trajati mnogo dulje i da će zadržati taj novi izgled dugi niz godina. Evo kako to očistiti palubu.
Deck Cleaner
Za optimalan rezultat, neophodno je koristiti pravo čistač. Izbjeljivača i čišćenje kućanstva su učinkovite u uklanjanju nečistoća. Trisodium fosfat (TSP) se često koristi za uklanjanje masti i čađi. TSP je sva svrha čišći i je u upotrebi godinama. TSP općenito pomiješana s deterdžent za pranje rublja za čišćenje poslove. Kisik bjelilo je jedan od najsigurnijih način kako očistiti drvo palube. Je ne-toksičan i može se ukloniti mrlju praktički. HY-Tech House Operite je koncentrat u prahu formulirana s kisikom plaža za učinkovito čišćenje. To je ekološki prihvatljiv i neće oštetiti drvo palube. Što je rukovanje problemi često povezani s palube za čišćenje, bolje je nositi gumene rukavice i zaštitu za oči, a koriste ove proizvode za čišćenje.
Kako očistiti palube Wood
Najprije, izvadite sve predmete iz palubu. Prije primjene bilo čišćenje rješenje, morate navlažite površinu palube s vodom. Mix kisika izbjeljivač s toplom vodom u kantu. Preporučena omjer je 6 oz bjelilo za svaki galon vode. Također možete preuzeti pomoć WC četka za miješanje smjese tako da se bjelilo prah otapa potpuno u vodi. Sada stavite smjesu u standardnom prskalica i sprej palube. Koristite velikodušno i ostavite ga da ostane barem 15 minuta. To će pomoći ukloniti tvrdokorne mrlje. Uzmi krut četka i ribanje drva na palubi. Također možete koristiti četku WC u pročišćavati oko ograde. Isperite površine temeljito isprati vodom. Ako želite koristiti druga sredstva za rješenjima kao što je spomenuto, primijeniti ih po uputama proizvođača.
Pritiska za pranje se obično koristi za čišćenje većih palube. Te moći strojevi obaviti posao efikasno iu kratkom vremenu. Pritisak podlošci vam mogućnost korištenja čišćenje rješenja. Međutim, to nije potrebno kao pranje akcije je sposoban dovoljno da biste dobili osloboditi od borbenost i prljavština. Međutim, ovi strojevi generirati ekstremnim pritiscima koji mogu ukloniti drveta. To će smanjiti trajnost drveta, ostavljajući ga s hrapavom površinom. Stručnjaci preporučuju niske podlošci snaga pritiska (1500 psi ili kraće) koje imaju široku fan tip. Oni to lijep posao čišćenja palube bez harming drveta.
Dakle, ako želite zadržati izgled vaše drvo palube, čišćenje je potrebno. Čimbenici kao što su korištenje, vrijeme, vlaga i UV izloženost odlučiti o potrebi i učestalost čišćenja.

0 comments: