Čišćenje DVD player

Posted by sorav at 17:34

Monday 12 December 2011

Većina ljudi diljem svijeta posjeduju i koriste DVD player za njihovu zabavu. To je postala jedna od važnih doma aparat osobu vlastite. Ali jer je elektronički uređaj, vrlo je vjerojatno da bi neke tehničke probleme s vremenom. DVD-player za održavanje mora se smatrati vrlo bitan za pravilan rad uređaja. Ako ne poduzeti odgovarajuće brigu o njemu, i ne servis na redovnoj osnovi, to ne bi kao funkcija očekivalo, i na kraju njegov život će dobiti skraćen. Stoga je neophodno održavati DVD player za čišćenje raspored, koji ne samo da čini igrač zadnji za znatan iznos od vrijeme, ali i omogućuje nam gledanje DVD filmova bez mogućnosti prekida zbog disk preskakanje ili nejasno kvalitetu slike.
Ti si trebao očistiti DVD player iznutra, kao izvana. čišćenja od izvana je vrlo jednostavna, ipak, čišćenje interijera je težak zadatak i treba biti učinjeno vrlo oprezno, bez oštećenja unutarnje komponente. Općenito, unutrašnjost privlači više prašine i prljavštine u odnosu na vanjske dijelove. Uz pomoć nekih proizvodima za kućanstvo i redovito održavanje, možete zadržati vaš DVD player trčanje glatko bez ikakvih problema.
Savjeti za čišćenje DVD uređaja
Vanjski Čišćenje, morate očistiti DVD player vanjski koristeći nekih kućanskih proizvoda kao što su 'alkohol' i 'gazirana voda'. Sipati pola čaše bilo kojeg od njih u malom zdjelu, umočiti tkaninom bez dlačica u zdjelu, to istisnuti i nježno obrišite s vanjske površine. Ukoliko postoji prašine i prljavštine u svakom od uglova i procjepa gdje se tkanina ne može dosegnuti, namakanje pamuk obrisak in alkohol i gazirana voda i čiste skladu s tim. Jednostavno bi se osiguralo da pamuk ne dolaze iz brisa kao što ste ukloniti sve nečistoće iz cijelog pukotinama i drugih otvora.
Unutarnjih poslova čišćenja, Kada paziti da se ne učitava DVD, je preskakanje, ili postoji deklinacija u audio i video kvalitetu DVD player, vi jednostavno trebate da shvatite da morate pročistiti unutar playera. Čišćenja unutrašnjosti većinom se odnosi na čišćenje leća DVD player koji osigurava da je DVD se čita pristojno strane igrača. Najlakši i većina željene izbor za to kupuje objektiv za čišćenje diska. These Diskove za čišćenje su lako mogu dobiti u bilo lokalnih elektronskih dućan, i često se smatra kao prvi korak u rješavanju problema popravak DVD player.
Ako ste mislili na čišćenje vašeg DVD playera temeljito pravo iznutra, morate ga rastaviti i očistiti ga vrlo pažljivo. Okrenite ga više i tražiti vijke i traka koji osigurava slučaj zajedno. Uklonite vijke i podići trake za izlaganje igrača unutar komponente. Očistite iznutra površine i dijelovi, osim svijetle zeleno tiskanih pločica, pamučnom krpom namočenom u alkohol. After očišćeni površina postane suha, pažljivo ponovno sastaviti igrač natrag zajedno.
Čišćenje DVD player povremeno pomaže u održavanju tehničkih problema daleko, za posljedicu ima njezinu nesmetan rad za znatan vremenski period.

0 comments: