Creative Nail Designs

Posted by sorav at 11:10

Sunday 25 December 2011

Istinski modni osoba nikada ne će uspjeti da se usredotočite na čak manje detalja. Zamislite dobro odjevena žena sa savršenom haljina i obuće s vrlo loše održavan noktima ili prstima! Ne stvarno gela dobro, zar ne? Pa, lijepa nokte ne treba biti samo dugo, nego ti treba dobro održavana sa savršenim manikuru jer ukazuju na njegovan osobnost! Nail art i noktiju uživa niša poziciju u ljepoti poslovanja s više i više žena se vrlo svjesni o načinu na koji oni sami održavati. Danas se može naći širok raspon kreativnih noktiju dizajna maziti izbirljiv žene! Otišli su dani funky plave noktiju ili nokte na nogama u dubokoj reds. Žene su na vidikovcu za modu s dozom razlike! Nail dizajni su uzimajući hipper and funkier i nema glad za novim idejama dodano svakim godine. Ovdje ćemo pogledati neke velike načine pokušati takve kreativne dizajna noktiju kod kuće.
Ideje za zabavu Creative Nail Designs
Kako napraviti Cool snjegović na noktima, Prvo, trebate slikati čavle u plavom hladu. Sa bijele nokte emajl, stvoriti veliki krug na plavoj nokat koji bi se trebao pojaviti kao da je širi od dna noktiju. S istim bijelim noktiju emajl, boja manje veličine krug iznad veći krug. To bi se pojaviti kao voditelj snjegović. Neka bijelo lak za nokte se potpuno osuši. Sada, morate koristiti neke crne nokat cakline slikati malom trgu u kut snjegović na glavi. Dodaj tanka linija ispod trga. To čini šešir. Zatim, dodajte dvije male točkice za oči i malo više u zakrivljenu liniju za osmijeh. Koristite narančaste boje za nos. Boja duge i tanke u obliku trokuta kao nos. Kad se to osuši, korištenje crvenim emajlom i boje tanka linija ispod glave. Napravite line deblji jer kaskadama u nastavku. Ovo predstavlja šal of snješko. Zatim, trebate slikati svete. Koristite čačkalicu i dodajte tri male zelene točkice na šešir. Koristite neki drugi čisto čačkalicu i umočiti u bijeloj boji noktiju cakline. Učiniti mnogo sitne bijele točkice na plavoj pozadini koji tvori bazu. Ovo predstavlja pahulje.
Tome kako stvoriti Sunce na noktima; Za izradu ovog dizajna, ti bi trebao samo dvije kontrastne boje za nokte. Nanesite jedan crveni kaput za bazu noktiju. Nakon što se osuši, možete koristiti jedan svijetao, sunčan, žutu nijansu stvoriti uzorak sunca. Uz pomoć dobrog kist, nacrtati pola kruga na dnu nokta. If žuta nije vidio vrlo jasno, ostavite da se osuši, a zatim dodajte još jedan sloj. Sad, trebate dodati plamena ili zrake sunca. Za ovaj, boja manje točkice oko polukruga. Pridružite im i dok to ne učinite, njih oblik okolo sunce tako da je izgleda kao zraka.
Nail art je definitivno uhvatiti na na velika vrata i to je vrijeme slikaš svoje nokte u uprskati boja kako biste pokazali svoju glamuroznu stranu (akril i japanski nail art dizajni su podjednako u modi)! Koristite ove kreativne ideje za nokte dizajna i istražite vaše mašte da se s nekim iznenađujuće ideje. Zabavite se!

0 comments: