Kako to Čepljenje Break Up

Posted by sorav at 18:40

Monday 19 December 2011

Ne postoji ništa u svijetu koji mogu vam dati zadovoljstvo da se odnos može dati. Kao uspone i padove u život, naš odnos i proći kroz dobar i loš faza. Kad osobe koje sudjeluju u osjećaj odnosa start da odnos ne ispunjava njihova očekivanja, odluče razbiti. To je stvarno bolna faza u životu. Međutim, još uvijek ne treba gubiti nadu i saznajte neke rješenje za problem. U takvim trenucima, većina nas tako se osvaja s emocijama da smo prestali razmišljati o glavu i naše srce počne kontrolira situaciju. Kao posljedica toga, neki ozbiljni zabludama često su počinili. Prije svega, vi treba naučiti vještine o tome kako da se zaustavi razbiti, a zatim ih provode, i naći ćete na kraju rezultati vrlo ispunjava.
Kako zaustaviti Break Up iz događa?
Nema magije kao takve, koje možete zaustaviti Vaše razbiti iz događa. Osim toga, ne postoji brzo popraviti rješenja. Najvažnija stvar koju trebate učiniti je staviti dobar iznos od vrijeme i napor sa pozitivan um, kako bi se spasiti vezu.
Komunicirajte, jedan od glavnih razloga odnos break up je nedostatak komunikacije. Najveća pogreška da parovi počiniti kada je odnos prolazi kroz loše patch je da se zaustavi oni govore da jedni druge. Takav korak pogoršava se problem i dalje. Komunikacija predstavlja ključ za bilo koji zdrav odnos. Komunikacija nije samo govorio sam gore. To također znači da ste druga osoba govori se previše. Tek onda ćete dobiti da znate što druga osoba osjeća oko odnosa. Vi ćete biti u mogućnosti da bolje razumiju gdje se nalazi vaš odnos. Ovaj način, da postoji napetost između vas oboje može se smanjiti u velikoj mjeri.
Zakon strpljivo; Kada vaš odnos prolazi kroz tvrd vrijeme, vi zahtijevaju veliku količinu strpljenja da obrađuju situaciju efikasno. Ako je Vaš partner izražavajući svoje nezadovoljstvo u vezi bilo kojeg aspekta odnosa, to čuti iz strpljivo. Čak i ako se njegove ili njezine riječi su traumatično za vas, ne osvetiti i izraziti svoju pritužbu istovremeno. To će dovesti do neke ružne argumente i svoje nevolje će samo povećati. Čekati dan ili dva i neka cijela stvar sudoper u roku od vas. Tek onda ćete biti u mogućnosti razumjeti boli i problema druge osobe u boljoj način. U slučaju argumenti, ne dovode glas i pokušati dominirati svojim partnerom. Ako bi se cool, mogućnost raspada tijekom grijanom argumenata smanjuje.
Rad na odnosima, Sada kada ste razumjeli problem, a vi ste uvjereni da želite da ostanu u odnosu, odgonetati što treba biti učinjeno kako bi odnos rad. Morate početi odnos iznova. Ako je potrebno, oba možete uzeti pomoć stručnjaka. Odnos savjete od profesionalci često pomažu da je problem lakše za vas oboje. Naučite trik davanja i primanja. Samo primanje je sebičan čin i samo davanje je frustrirajuće s vremena na vrijeme. Provedite mnogo kvalitetnog vremena jedno s drugim. Morate početi radiš sve one stvari koje koriste učiniti sretnim. Uzmi nekoliko dodatnih napora ne one stvari koje svojim partnerom voli. Ako oba dijele zajednički hobi, hobi pridružiti klase, gdje možete imati neki zabava zajedno. Idi na filmu datum slijedi večera češće.
Vi ćete naučiti kako da se zaustavi razbiti ako samo shvate važnost odnosa koje imate. Najbolji dio svakog odnosa je da se mijenja i raste svaki dan. Odnos probleme nisu velika posla, no preživio potencijal razbiti znači dodavanje više snage na obveznica. Ako neke nove prepreke dolaze u načinu Vašeg odnosa u budućnosti, od vas će biti u boljoj poziciji da obrađuju.

0 comments: