Savjeti Dark za bojenje smeđu kosu

Posted by sorav at 23:58

Monday 26 December 2011

Dyeing tamno smeđa kosa plava, svijetlo smeđa ili tamno smeđa nije tvrd posao. Potreban vam je malo istraživanje na boje za kosu boje koja može donijeti željenu boju na kosu, učenja pravo bojenje kose metoda i strpljenja zadržati smjer dok ne dobijete točan boju kose po Vašem izboru. Bacite pogled na potrebne bojanje kose savjetima i tehnika da se pomogne u procesu.
Kako odabrati jedan pigment kose?
Boje i hair definitivno promijenilo bi svoj izgled a samo pogodan jednog bih vam dati poželjno i ugodno gledati. Posebna boja za kosu koja odgovara vašem prijatelj s tamnom smeđe kose svibanj ne mora nužno dati isti blistav i laskanje izgled. Izabrati pravo boja kose je ključna odluka. So, bojenje tamno smeđe kose vas treba to uzeti u obzir određene faktore.
Boja kose imaju sustav u razini. Kreće se 2 do 10. Razina sustav 2, označava najmračnije smeđa ili crna boja kose, a sustav u razini 10 označava najlakši smeđu boju kose. Možete obojati tamno smeđa kosa ili više tamnije i bogatiji ili malo svjetlije ili plavu. Odaberite boju kose s odgovarajućim sustav u razini. Preporučljivo je da ne ide dalje od razlika između dvije razine prirodnu boju kose i komercijalne jednom. To je tako, jer ljudska dlaka na prosječno raste po stopi od 1 cm u mjesec dana i tako će vaše. Nakon mjesec dana boje za kosu zahtjeva, drugi će početi primjećivati ​​kontrasta u boji od kose osovine i korijenje, a vi vjerojatno ne bi kao takve komentare. Po ne odaberete boju kose više od dvije nijanse tamnije od vaše prirodne boje kose, ti bi biti u mogućnosti spriječiti takvu mogućnost u velikoj mjeri.
Idi na boje za kosu koja Vam odgovara vašoj koži ton, kao i vaša boja očiju. Primjerice, ako vaše kože ton breskvast, kremasti kremasto bež ili bjelokosti i očiju je zelena boja, topaz smeđe ili boje lješnjaka, a zatim biste trebali ići na zlatne tamno smeđa, mahagonija, bakar ili crvene boje za kosu. Isto tako, ako vaš ten, ili je tamno smeđa srednje do tamno maslina i boja očiju je plavo, crno ili smeđe, a zatim boja vaše kose u crno, šljiva i tamno smeđa.
Postoje uglavnom dvije vrste boje za kosu - trajne i privremene. Stalni boje za kosu trajati oko nekoliko mjeseci dok nova rast kose u pitanju. Ono počinje feding nakon 6-12 pranja. Privremena boja hair izblijedjeti ili početi gubiti, nakon jednog šampon za pranje i ne traje više od 15 dana. Sada, odluka je vaša. JA će predlagati da ako su jasno o boju kose koji najbolje odgovara vašem licu rezati, ton kože, boja očiju i nad svim ličnosti, a zatim ići za stalni jedan. Ako niste onda bolje da se privremeno boje kosu za sada i pokušati saznati s kojom bojom kose vam izgledati najbolje. Međutim, najsigurnija opcija je dyeing tamno smeđu kosu svijetlo smeđe.
Kako se prijaviti jednog Dye kosu?
Osim boja po Vašem izboru, boja kose program zahtijeva jedan češalj, četka i čašu tople vode. Češalj kosu unsnarling sve the zamršene. Držite četkom u toploj vodi oko pola sata. To omekšava četkom. Za još pogled, podijelite vaše kose u 06/05 dijela. Uzmi jedan odjeljak i dalje ga podijeliti na 3-4 pramenova. Uzmite jedan pramen kose i boja uz pomoć četke. S ostalim Ponovite ovu pramenova dionice. Cijela dyeing odjeljak na ovaj način. Također, boja drugi dijelovi kose. Ukoliko želite chunky hair naglašava, uzeti čuperci gdje želite da se boja i boja im ih držanje na svježe obaviti na takav način da svježe folijom lijepi na čuperak. To bi zadržati pramenova odvojene od ostatka kose. Dopusti boja da se suši preporučeno vrijeme razdoblje. Uklonite boja kose shampooing. Obično, obojena izgleda normalno hair unutar doma no pokazuje svoju prisutnost u suncu. Idi van i vidjeti vaše promjene izgled. Jeste li se sviđa? Ako ne, idi za odstranjivanje boje za kosu uz pomoć stručne ili čekati nekoliko tjedana. Ako je odgovor pozitivan, usredotočiti na održavanju boja kose.
Kako skrbiti za obojena kosa?
A obojena sija hair pod Ned ali ultraljubičastih zraka zapravo rade ka blijedi kosu boje. Koristite šampon i omekšivač s UV zaštitom, posebno napravljena za obojenu kosu. Nemojte prati kosu svaki dan ili često previše, barem ne više od dvaput tjedno. To bi zadržati boja za duži vremenski period. Poslije nekoliko tjedana, kontrastu dolazi u root i vratila kosa, naravno, zbog rasta kose. Možete ga spriječi by dyeing korijen kose jednom u 10 dana. Nikada bjelilo your obojen kose. Molekule izbjeljivanje agent će reagiraju s molekulama premaz boje za kosu na kosu i mogu uzrokovati ozbiljne oštećenja kose. Obojenu hair gubi prirodnih ulja i vlage, češće od normalne kose. Morate dati vaše kose s potrebnu količinu vlage i hrane. Slijedite pravilan režim dlake na njegovati i ojačati njegu kose. Koristite samo hrani na bazi proteina njega Kosa, masaža kosu s toplim uljem (kokos, maslinovo, itd.) dva puta tjedno, i zaštititi kosu od prašine da se izbjegne učestalo šamponiranje. To bi zadržati živost izgledati i živahna bojenja tamno smeđu kosu.
Možete dati sebe potpuni makeover dyeing tamno smeđu kosu. Tu se može nekoliko bojanje kose ideje ali morate se odlučite mudro. Trebali biste vidjeti koje kosa boje i stilove vam najbolje odgovarati i vas ljepša i elegantan. Da li malo eksperimentiranja i otkriti više šarmantna i utječu na vas.

0 comments: