Body Jezik Znakovi atrakcija

Posted by sorav at 02:36

Saturday 31 December 2011

On vas voli, on voli nećete ili svibanj biti on voli Vam puno! Nesanica je je vaše pratilac od prvi put kad ga je vidio. Ne možete dobiti kroz besane noći i sunce odbija da se sjaji. Želite potrošiti svaki Vaš disanje trenutak s njim. Vratite se kući s njim, spavati u naručju i probuditi se da ga vidi spava pored vas. Kuhati svaki obrok za njega i gledajte bičevanje kiše na tvome prozoru, sjedi u njegovu toplinu. Tvoja ljubav za njega je nemjerljiv i definitivno ono više od riječi mogao reći. Sve što učiniti, svako mjesto idete i svaki pjesmu slušaš vas podsjeća njega. Biti djevojka, ste čeka njega napraviti prvi potez. Žena! Let's prihvatiti volimo pažnju i vi ste umiranje znati li on privlači vas ili ne. Postoje tijela jezik znakovi atrakcija, što može afirmirati your fantasy izrade ljubavi život ispunjeni.
Mrdnuti Molim!; Bez obzira gdje si ga susreli i bez obzira gdje ćete mu u susret, on nude vam sjedalo pored njega? Da li pitati svoje prijatelje da maknuti malo u stranu, tako da možete sjesti pored njega? Ako da, ovo je očigledan znak muških atrakcija. Blizine je prvi znakova tijela jezik privlačnosti. Iako on svibanj želite biti blizak vam, situacija može ga stavio na straže. Nemojte paničariti, ili osuđivati, dajte mu nešto prostora i on će se vratiti. Dakle, ako odgovore na ranije pitanja potvrdan, tamo idete!
Pročitajte oči, Kao što stara poslovica ide, oči su prozori na zarobljene duše. Smatrajući da to stara poslovica, to je pokušao i testirani previše. Kontakt firma oka ima puno snage. Uvjeren i nepokolebljiva kontakt očima, znači osoba sigurno je zainteresirana interakciji s vama. Sada, loptu je u vašim sudu, to odskočiti natrag, ili bolje, nemoj!
Kopiraj Mačka; Posljednji put ste kopirali, je neetično. Kopiranje akcije, geste i gesticulations osobe koju privlači, je jedan od očitih tijela jezik znakove atrakcija. It's prirodna da ogledalo nekoga želite, pa ako postoji netko tko te voli, tijelo jezik će pokazati.
Reci sir; najviše jednostavan i siguran govor tijela atrakcija je jednostavan osmijeh. Dobivanje osmijeh natrag od osoba koju privlači, je pola bitke osvojio. I osmijeh s kontakta s očima je snažan kombinacija koja jednostavno ne može pogriješiti.
Precious Touch; Touching dok pričaju također druga od znakova tijela jezik privlačnosti. Obično, žene imaju tendenciju da to više nego muškarci. Ako ona dodiruje your podlaktici dok pričaju, ili slaps ručnog zgloba ili dotakne vama na leđa dok kreće u gomili onda ona te voli previše.
Easy Lean; Ako ona naginje nad vama uzeti nešto ili pokupiti nešto gore, onda nema dva načina o njoj atrakcija prema vama. Nemojte premještati daleko dok ona pokušavate mršav nad tobom, jer ona samo radi da bude blizu vas. Tako joj pustiti biti, kao da joj način govoreći 'Ja poput vas'.
Tijelo jezik i znakovi romantičnih atrakcija imaju epske reći ako ste zainteresirani. Biste odredili atrakcija prema vama, tiho promatrati osobu, i ovaj put pokušati slušati jezik tijela s vašim širom otvorenih očiju! Tijelo jezik u privlačnosti način razlikuje od govor tijela u rutinu života. Govor tijela i privlačnosti znakovi su mnogi, no samo osmjeh i dodir s očima imaju puno toga za reći. Evo vaše priliku saznati. Da li pustiti mene znati! Da biste znati više, pročitajte govor tijela i znakove privlačnosti.

0 comments: