Cornrow pletenice svih stilova

Posted by sorav at 10:20

Saturday 31 December 2011

Hip-hop kulture i African American hair pletenice stilova ići ruku pod ruku. Crno opleten frizure kompletan izgled posebno u hip-hop kulture! One su ekskluzivni izgled, što ga čini stajati pored iz među svim ostale vrste frizura! Možda je to razlog zašto hair pleter je toliko popularan. Prirodne crnu kosu, posebno afro kosu, uz obilje kovrče najbolje odgovara svim tipovima kose pletenice stilova.
Hair pletenice za African American kose može se vidjeti u zanimljivu mješavinu stilova. Od mikro pletenice okvir Prima pletenice, cornrows to cik-cak pletenice, ne postoji glad za vrste stilova možete izabrati iz. Dizajni su fantastičnih i to se je pretvorio u oblik umjetnosti! Sa povećanje zahtjevima, više hairstylists smo specijalizirana u ovom polju. Ljepota kose pletenica samo raste svakim godinu.
Među svim pletenice, cornrows imaju vrlo bezvremenski žalbu. Muškarci, kao i žene, odlučili su se za cornrows svih stilova. Cornrows su u postojanju za broj godina. Za ovaj stil, kosa posebno opleten vrlo blizu tjemena. To su stvorene u jednostavne linije, ili čak u mnogim složenim, geometrijske oblike ili linije. Cornrows ne treba održavanje i skrb i to je nešto koje morate biti spremni u unaprijed!
Cornrows su osobito popularni u kasnijim polovici 1960, u Sjedinjenim Američkim Državama, iako su prvi put vidjeli u Africi. (The stil nastao na američkoj sceni, kao Afrikanaca su prevezeni u Ameriku za ropstvo.) Od tada, mnogi kozmetički saloni su se vidjeti u svakom gradu i žene nije imao grižnje savjesti oko trošenja sati na dobivanje savršen cornrow učinili. Do danas, još uvijek cornrows nastaviti stvoriti promiješati iako to frizura ne može biti dopušteno u mnogim strukovnim organizacijama.
Postoji mnogo različitih stilova cornrows možete odabrati iz, ako planirate ići u za takav izgled. Uglavnom, bilo frizer će biti u mogućnosti da Vam ponudimo slika koje vam daju naslutiti različite vrste cornrows. Iz osnovne crisscross ili cak stilovima, mnoge složene dizajni su stvorili i dodali svake godine. Cornrow dizajni za dečke su jednako zanimljiv. Odlučite se za zapetljan obrasce, tek nakon što su potpuno svjesni o vještine frizer. To mogu biti dodatno glamorized s kosom pribor. Šarene isječke i maleni bendova će se dodati u ljepotu cornrow pletenice.
Easy Koraci za Osnovne Cornrow pletenice
Počnite s spritzing kosu s malo vode koja je pomiješana s detangler. Češlja i četkom kroz kosu dobro da biste dobili osloboditi bilo zamršene. Provjerite kosa blago je vlažna. Zatim, trebate početi sa Rastanci. Odaberite odjeljak kosa na prednje strane. Premjesti svih drugih nitima zabit. Ako ste početkom u kose, ne povući kosu previše čvrsto. Izbjegavati uzimanje previše niti u jednom dijelu. Sada, odvojene prva nitima u tri sekcije. Napravite normalan pletenica iz ovom odjeljku.
Zatim trebate držati dva vanjska niti stranu. U međuvremenu, s druge strane, odaberite nitima od ispod prve pletenice ste počeli. Ovo će vam dati trećina cjedilu za novu oblagati. Merge ovaj treći novi cjedilu na druge dvije i dalje izradu pletenica. Koristite perla osigurati kraja oblagati. Nastaviti s istim proces za jednu stranu glave. Ponovite za drugu stranu.
Njega kose - savjete i savjeta za cornrows
Uvijek razviti svoje kose na odgovarajući dugim tako da je frizer dobiva dovoljno slobode stilu cornrows.
Kad su spavali, omotajte glavu ručnikom ili šal. To je zato, stalnu kontaktu s jastukom će samo izazvati više trenja i kosu lom.
Dok shampooing vaše kose, možete staviti čarape na cornrows. Zatim mokre kose s nježnim mlaz vode. Koristite male količine šampona u kosi. Pritisnite dlanovima preko kose i pranje nježno.
Možete ulje pletenice nježno, kao i kada je potrebno. To će spriječiti kožu od okretanja svrbi i suha.
Kombinirati stilski cornrows s pravom vrste hip-hop odjeću. Vi ste dužni cvrčati i uzrokuju podrhtavanje gdje god idete!

0 comments: