Beach Party dekoracije

Posted by sorav at 05:45

Monday 19 December 2011

Dobrodošli u sunce, pijesak i surf! Beach party je savršen način da se odvrnuti i opustite se nakon dugo, preopterećeni tjedan. Dakle, umjesto trošenja popodne gunđanja o vreloj topline, baciti beach party u svojoj kući i uživati ​​u ultimate dozu zabave i veseliti se. Vjeruj mi, u ambijentu zajedno sa zlatnim pijeska i plavo more dovoljno da bi vas u stranke utor! Ako je, međutim, vi ste planiranje krijesa, zatim sjajan mjesec, srebro pijesak, i predivno more pružiti vam izuzetno lijep prirodni ambijent.
Dok je ovaj svibanj vrijede za sve one ljude sa plaže pravo izvan vrata, što su svi ostali koji nisu ni blizu tropskom raju? Pa, dobra vijest je da se beach party ne treba biti planirana na samoj plaži. Sve što trebate za hosting Vaših ljetni soare će dodati malo mašte, a neki beach party dekoracije svom dvorištu ili trijem da ga ožive za svoje goste te ih dobiti u stranci raspoloženje. Kako većina ukrasa za plažu stranke lako dostupni u bilo kojoj od strana opskrbljuju trgovina, samo prošećite brodovi i odaberite jazziest ukrasi na raspolaganju. Pobrinite se da ga uskladiti s temom beach party dekoracija koje ste odabrali. Pa da li ste odabrali urlati beach party ili havajski luau, možete mijenjati vaše dekoracije ići s temom.
Beach Party Dekoracije vodič
Since plaža stranke održat će se u otvorene prostore kao vrt ili vrt, možete naći neke funky komade namještaja ili plaže klupe. Dodajte tropskih rese na stranke, izgradnju privremenog koliba na mjesto i uređenja ga s prirodnim cvijećem. Ukoliko radije imati strana unutra, onda ukrasiti zidove papir u boji. Možete napraviti cutouts od oceana scene zajedno s alge, morske pse i ribe te ih staviti na zidove pomoću ljepljive trake.
Dekoriranje stola mogu biti dodan zabavno. Koristite stolnjak s plažom temu s šarene tanjuri, čaše i druge plastične-roba. Uz opterećenja tematskih pribor za jelo, možete ukrasiti tablice postavljanjem pijeska, školjke, plastike i morskih životinja u sredini tablice. Možete dodati zelene i smeđe tropskih slamom list palme rezanjem trake zelene i smeđe papira i pričvrstiti na rubovima stola i stolice.
Ako je beach party, ti moraš imati neke vode. Postavljanje beach party kraj bazena ili dogovoriti za šaleći bazen. Baciti u nekim napuhavanje kugle plaži i gledati svoje goste ići u divlje vode.
Nema beach party ne može proći bez zaštitnog znaka napuhavanje palmi i ružičasta flaminga. Možete dodati par prepariranih životinja kao što su majmunima na napuhavanje na stablima. Dodajte ostale plaže opremu kao što su plaže lopte, igračke na napuhavanje plaža, dihalica oprema, suncobrani i ležaljke to kompletan izgled. Ispunite male plastične kantice s jeftinim sunčanim naočalama igrati, lopatu, mali bocu krema za sunčanje, ili neki šareni morske školjke bombona i staviti ih u blizini stabla.
Ako odaberete havajske plaže temu, a zatim možete koristiti cvijet vijence kao stranka dekoracije i dati gostima havajski leži na habanje. Plaža vijenac od japanki, jasno plastične boce s bilješkama unutra, pijesak dolarima, i dječje sunčane naočale can biti obješen na vrata i uz zidove.
Velika stavka koju ćete koristiti za vanjsku beach party su Tiki baklji koje, kada lit up, posuditi veliki ugođaj mjesta.
Pa što čekate? Šiziti s beach party dekoracija ideje i baciti u nekim igrama plaži dodati u zabavu. Što je najvažnije, uživati ​​u party!

0 comments: