Romantični Pokloni: obrt za dečka

Posted by sorav at 15:36

Wednesday 28 December 2011

Romantika je osnovni suštinu života. Kako dosadan bi se sve čini bez crtica o ljubavi! Pa, za bilo koji odnos, malo romantike i nekih misterija su potrebne da zadrži ljepotu živ! Svaki dan bi trebao biti poseban kao prvi dan. Večeri proveo gledajući zalaska sunca ispijajući kavu, držeći ruke zajedno u kino i sl. su sve posebne trenutke koji pomažu ojačati veze odnosa.
Tuširanje moj dečko s darovima je nešto što želite učiniti, pogotovo kad nema prigodu! Zamislite iznenađenje na njegovom licu kad dobije romantične dar s neba! To je ono što će dodati potrebne začin odnos. Pa, pogledajte na poklon dućan i vjerojatno će naići na mnogo sladak stvari. Međutim, romantični poklon za dečka treba planirati s skrb. Domaće obrt za dečke su idealan izbor ako želite personaliziranu dodir! Uostalom, to ima puno sentimentalnu vrijednost i takvo domaće darove ne bi ni biti dostupni na policama. Dakle, pogledajte na ove zanimljive, romantične dar ideja za dečka i pustiti svoju kreativnost razvijati.
Romantični Domaći obrt i darovni program za svog dečka
Scrapbooks su velika mogućnost kada želite dar mu nešto da ima puno sentimentalnu vrijednost. The spomenar može imati zbirka sjećanja na vaš odnos pravo od prvog dana. Zalijepite fotografije svih lijepih trenutaka. Dodajte neke viceve i odlomke o bilo smiješno incidenata imate zajedničko. To bi dodati duhovite dodir na dar!
Siguran sam da morate imati izišli u mnogim prilikama, naročito, priroda putovanja. Izvucite omiljene fotografije iz ove zbirke. Djevojke s kreativnim žičica i prirodni njuh s bojama i kistom mogu koristiti fotografiju kao referenca i boje prekrasan krajolik te u određenom trenutku.
O tome kako malo misterija u vezi? Možete napraviti zbirku darova i poslati ga na njega, ne otkrivajući svoj identitet u potpunosti, ali uključujući određenih savjeta! Ako možete slikati, napraviti lijepe, ali male veličine kartice i stavite ih na strateškim mjestima. Možete jednom mjestu u automobilu (na upravljaču), jednom na svom jastuku, još jedan u svom ormaru, kartice na njegov radni stol i sl. iznenađenje element je dužan uzbuđenje njega. Slijedite ovaj gore sa ljubavna pisma i domaće buketi. Učinite svaki dan posebno za njega za cijeli tjedna. Za vikend, a večera domaći može biti najbolji poklon ikada možete ga dati! Izvedeš svijeće s hranom i fino vino i njega iznenađenje, kad se vrati natrag nakon napornog dana na poslu.
Poruka u boci prilično slatka ideja, ako želite prenijeti vaše ljubavi prema njemu s dozom razlika. Potražite ručne izrade papira i sipati svoje osjećaje u njoj. Koristite naljepnice i fotografija i čine ga posebnim u svakom pogledu. Dodaj crteži ili napisati pjesmu ljubavi. Koristite crvene vrpce i kravatu u role, nakon što su kroz. Potražite fancy staklenih boca i mjesto role papira unutra. Držite ovu na njegovu pragu i prsten zvono! Ili jednostavno otići na svoje radno mjesto prije nego on stigne i držati ga na stolu! To će sigurno uljepšati njegov dan!
Pismo lov je također odlična ideja da ga predstaviti s romantičnim darom. Prvo, morate odlučiti na konačni dar. Ako ste dobri u pletenja, zatim napraviti lijep džemper sa svojim inicijalima. Ili čak možete slikati svoju majicu s sloganom energičan. Reci mu što je napravio dar, ali će se dati tek nakon što se mogu pronaći it sebe! Poderi komadići papira i ostaviti tragove svuda oko kuće. Napravite ga trčanje oko kuće i otkriti svaki trag! (Možete pomoći kao dobro.) Za konačni ključ, možete staviti prekrasan buket ruža i naravno, zagušiti ga poljupcima kad on otkriva tvoj dar!
Koristite ove personalizirane dar ideje maziti ga blesav! Uostalom, ne moramo čekati za Valentinovo da stvari poseban. Neka svaki dan držite lijepa sjećanja. Ako ste u ljubavi, to izraziti i vidjeti razliku!

0 comments: