Ugradnja sudopera - Kako instalirati Stainless Steel Sudoper

Posted by sorav at 03:42

Wednesday 21 December 2011

Kuhinja odvodi dolaze u različitim materijalima, bojama, dizajna, oblika i veličina. Ima puno kuhinjski sudoperi dostupnih na tržištu kao što su čelik, keramika, porculan, lijevano željezo, bakar. Možete odabrati bilo koji od njih prema Vašim zahtjev, proračuna i unutrašnjosti vašoj kuhinji. Kuhinja sudoper instalacije pomaže unaprijediti izgled vašoj kuhinji. Čelika odvodi dalje su izmijenjeni vrste kao što su inox sudopera, emajl obloženog čelika sudopera, umivaonika itd. steel polirani nehrđajući čelik odvodi su najpopularnije tone među ostalim sudoperi, zbog svoje trajnosti i jednostavna za održavanje. Od nehrđajućeg čelika sudopera instalacija je također jednostavan i može biti učinjeno s "uradi sam" sudopera upute za instalaciju.
Primary upute za kuhinjski sudoper instalacije, provjerite da li ima bilo kakve restrikcije na ili pravila kojima se ograničava rad vodovod u vašoj zgradi ili vaše područje. ; Uvijek instalirati ventil ili slavinu prije instaliranja sudopera (samo u slučaju nove instalacije). ; Raspakirajte instalaciju setove i ostali pribor i provjerite štete, unaprijed. Povratak proizvođača, ako su pronađeni neispravni. , Ako zamjenjujete stari sudoper, pobrinite se da imate donio odgovarajuće sudoper, uz isti oblik, veličinu i isto rupa izlaze kao i prethodni. ; Kako instalirati Stainless Steel Sudoper, koristite predložak, koja dolazi s sudoper, za crtanje skicira i rezanje rupe. Možete koristiti za rezanje pila za drvorez obrise. ; Uzmi 2x4 stud drva te ih izrezati na dijelove veličine 4 do 6 inča cca. Screw ih ispod countertop, zbog čega neće pasti nakon uklanjanja podržava. ; Izrežite sudoper sa svih strana, i uzeti off podršku. Uzmi stranu izrez dio countertop. , Koristite perla silikona za brtvljenje sudoper usana. primijeniti je na sudoper rubova, koja će ih vodootporan. ; Podesite sudopera i countertop pažljivo. ; Položaj sudoper na otvorenju countertop, na takav način da countertop će dotaknuti rješenje se koristi za brtvljenje. , Koristite montažu isječke povući u slivnik. Ovih isječaka dolaze u kompletu sudoper instalacije. Oni bi trebao biti instaliran ispod countertop, uz pomoć odvijača. ; Uklonite prašinu, prekomjerne punila iz sudopera i spreman za korištenje. , Nakon što ste završili instalaciju, provjerite je li to ispravno i pobrinite se da nema šanse prodora vode. Također morate instalirati vodovod kit zajedno s instalacijom sudopera. Dakle, ovo je kako inox sudopera je instaliran. Slijedite ove opće upute za DIY od nehrđajućeg čelika sudopera instalacije.
Kako čistu nehrđajućeg čelika sudopera, to je vrlo važno da bi se kuhinjski sudoper čistim i klica besplatno. Čak i na čistom izgleda sudoper je kontaminiran s mnogo mikroba i bakterija. To je sposoban za izazivanje nekih ozbiljnih zdravstvenih problema. Stoga, uvijek čine ga točku za čišćenje sudopera s čišćenje rješenje, s obzirom na vrstu vašeg sudopera.
Od nehrđajućeg čelika kuhinjski sudoperi lako se čiste, no što im je potrebno redovito čišćenje. U stvari, bilo sudopera mora biti redovito čišćena za održavanje sanitarija. Možete koristiti bilo blagom otopinom za čišćenje i najlon spužva za čišćenje nehrđajućeg čelika kuhinja sudoper. Možete koristiti ocat natopljenom krpom pamuk očistiti mrlje na sudoper od nehrđajućeg čelika. Postoje razne nehrđajućeg čelika za čišćenje rješenja dostupna na tržištu, koje ne uzrokuje bilo koju štetu površine od plemenitog čelika vašeg sudopera. Možete koristiti bilo koji od njih ovisno o vašim sudopera. Izbjegavajte korištenje abrazivna sredstva za čišćenje spužva za čišćenje sudopera, što može stvoriti ogrebotine na površini sudopera.
Ako je vaše kuhinje izgleda glup, da ne morate ići za kuhinju pregradnja promijeniti izgled vaše kuhinje. Instaliranje nehrđajući čelik kuhinja sudoper postiže svrhu. Da li čisti sudoper na redovnoj osnovi, što je vrlo važno. Ako ste to učiniti redovito, JA kladiti se nikada nećete izgubiti svjež izgled vaše kuhinje!

0 comments: