Face krema za suhu kožu

Posted by sorav at 15:08

Thursday 22 December 2011

Postoje brojni sebaceous žlijezde prisutne u koži, koji proizvode masne kiseline (ili ulje). Sloj ovih masnih kiselina čuva vlagu u koži netaknut. To čini kožu meku i glatku na dodir. To je broj tih žlijezda lojnica koja određuje ako je koža masna, normalna ili suha. U slučaju normalne kože, broj sebaceous žlijezda je optimalna. Za masnu kožu, to je veći i dok su za suhu kožu, to je manja od optimalne granice.
Svaka žena žudi za lijepim, blistava koža i suhoće kože je velika prepreka. Suha koža izgleda dosadno, pahuljast, gruba i ispucala. To bi moglo osjetiti zbijeno, pa čak i neugodan svrbež na vrijeme. Nema sumnje, morate imati pokušao bezbroj lica njegu kože proizvodi i home lijekova za sebe osloboditi od kože suhoće, ali bez uspjeha. To je tako jer sve one proizvode nedostajala pravo sastojci koji može izliječiti suhoće kože. Ovaj put se odlučiti za lice krema, koja je dole komponente dodan. Razlika će biti očigledna.
Komponente najbolje lice kreme za suhu kožu, vitamin A, C, E i vitamina B-kompleksa su osnovni uvjet za vašu kožu. A good lice kremom za suhu kožu njegu treba imati svih ovih vitamina su. , Krema za suhu kožu na licu mora imati neki efikasan moisturizers. Postoje neki prirodni ulja koje blokiraju vlagu u kožu, a time su izvrsni moisturizers. Jojoba, avokado i maslinovo ulje su neke među njima. ; Vaša koža treba zaštitu od štetnih slobodnih radikala i ultraljubičaste zrake prisutne u suncu. Postoje određene prirodne agenata koji mogu riješiti i potrebe. Osim toga, oni stimuliraju proizvodnju elastina i kolagena, i spriječiti gubitak hijaluronske kiseline koja djeluje kao ljepilo vezati elastin i kolagen zajedno. Neke od tih materija, koje su obično prisutni u najbolje lice kreme za suhu kožu, su maracuja gospodinova krunica ekstrakta, vosak palma palma, makadamije, grožđa sjeme i Phytessence wakame. , Med je dobar za kožu na dva različita načina. To je dobra krema. Drugo, to pomaže u pomlađivanje kože odnosno popravke štetu uzrokovane pretjeranim suhoću na vašu kožu. Dakle, med je potrebno za lice krema za suhu kožu. ; Cynergy TK tvar koja aktivira proizvodnju elastina i kolagena u koži. To uklanja fine linije i bore na vašoj koži. Također vlaži kožu i sprječava isušivanje u velikoj mjeri. Provjerite je li lice krema za suvu kožu uključuje ovo kao sastojak. ; Kalij zadržava neutralnost staničnih atmosfere i regulira hidratantna proces. Dakle, to je još jedan važan sastojak dobrog lice krema za suhu kožu. , Sve prirodne i kozmetičkih proizvoda ovdje navedeni rade zajedno kako bi se smanjila suhoće kože. Oni učinkovito ovlaživač, koje uvijek možete računati na. Osim suhe kože lica kremom, redovito čišćenje i ton kože lica. Bilo sredstvo za čišćenje koja je lišena alkohol i mineralna ulja se smatra idealnom za suhu kožu. Rose voda je prirodni toner koji je pogodan za svaku vrstu kože. Redovita čišćenja, ovlaživanje i toniranje kože je ključ da biste dobili svih vremena svježa, blistava i sjajna izgleda kože. Praksi njegu kože lica režim na dnevnoj osnovi i uživati ​​u zahvalnost ste dobili od drugih.

0 comments: