Solar Window Zasloni

Posted by sorav at 00:10

Friday 16 December 2011

Ako mislite da koristite zatamnjena stakla ili folije može zaštititi svoj dom od sunca topline i blještavila, opet mislim! Tonirana stakla ili folije ne zaustaviti sunčeve zrake od dostizanja stakla, a kada zrake dolaze u dodir sa staklom, oni odmah počinje zrači topline unutar kuće. To čini tonirana stakla ili prozor filmova totalno ineffective protiv topline i svjetlosti. Jedino je rješenje korištenje solarne prozor ekrana. These zasloni koriste specijalno kreirana zaslon mreže that deflects većina od sunca visoke temperature UV zrake prije nego dođu do windowpane. Neki toplina se apsorbira od strane ekrana, a velikoj mjeri o tome nestaje u okolne atmosfere izvan prozora. Solarna zaslonu prozora, tako, drastično smanjiti količinu topline i zraka ulaska u kuću ili zgradu.
Prednosti Korištenje Solar Zaslon Windows
Blocks Toplina: Gotovo 80-90% topline ulaska u kuću blokirao solarni zaslona prozorima. Oni može smanjiti zatvoreni temperaturu gotovo 10 - 15 stupnjeva Celzija, čime sobe značajno hladnjak, i udobnije boraviti rezervirati
Značajna ušteda energije: Solarna prozori mogu značajno smanjiti opterećenje na namještaj zadržao blizu prozora postupno blijedi. Obično, blijedi javlja samo na onaj dio namještaj koji je izravno izložena suncu. Pomoću solarnih ekran Windows, možete jednostavno zaštititi vaš lijep i skup namještaj od izbljeđivanja, i zadržati svoj izvorni izgled dugi niz godina.
Privatnost: Solarni prozora ekrani su također korisne za čuvanje Vašu privatnost netaknuti iz svih onih peeping simptoma u Vašem mjestu. Tijekom dana vremena, vrlo je teško za osobu stoji izvan svoju kuću da vidjeti što događa unutar. U isto vrijeme, međutim, možete lako vidjeti aktivnosti događa vani.
Blokovi Odsjaj: Sunčev sustav Windows zaslon i blokirati odsjaj učinkovito. If odraza koji se pojavljuju na televiziji zaslonu ili zrcala ili bilo koji drugi dio sobe je konstantna glavobolja za vas, instaliranje solarnih ekran na prozorima će riješiti taj problem odmah.
Ventilacija: Ovo je dodatni prednost solarni prozora ekrana. Oni osiguravaju ventilaciju u kući dok učinkovito blokiranje prašine čestice i jeziv insekti od ulaska kuće.
Zima Usage: Za ljudi koriste plastičnih da zamotate njihove prozore tijekom zimske sezone, instaliranja solarnog zaslon prozore je učinkovitiji alternativu. Kao iu ljeta, ovi ekrani štite toplinu iz ulaska u kuću, u zimama, oni ne dopustite topline dobiti iz kuće, time čuvanje sobe toplije.
Uz ove prednosti, solarne ekrana prozori su svjetlo na džep i ići dug put u pojačavaju vanjski izgled kuće, ili objekta u kojem su instalirani. S obzirom na ove višestruke prednosti, solarni zaslona prozora može se jednostavno smatra jednim od najvažnijih kupi da osoba, obitelji ili organizacije trebaju učiniti kada se kreće na novu kuću ili ured.

0 comments: