Home Office Design Ideje

Posted by sorav at 12:53

Tuesday 27 December 2011

Kada početi s izradom doma ured, morate držati neke stvari na umu. Glavni cilj kućni ured dizajn ideje ne samo da bi se izgleda dobro, ali također treba biti udobna i praktično poslužiti svrsi. To uključuje odabir pravo vrste boja, odgovarajući skup namještaja, i naravno pravo ukras za poboljšanje izgled prostora. Čak i ako je prostor ureda je mala, možete učiniti da izgleda lijepo s pravom vrstu kuće ideje ureda dizajn. Pobrinite se da dizajnom trebao biti odraz vlastite osobnosti.
Shema boja
Prvi je korak u dizajnu ideje za dom ured za odabir boje za svoje zidove. Obično, veličine kućni ured je mala. Stoga je bolje izbjeći tamne boje na zidovima, kao tamne nijanse imaju tendenciju da se napraviti soba izgledati još manji. Odlučite se za neke svijetle boje poput narančaste, limete, limuna, ili neki drugi omiljene boje po vlastitom izboru što će također pomoći da Vaš inspiriraju kreativnih umova kada su na poslu. Nije uopće bitno da ide za jednu boju za cijeli boravak. Možete koristiti kombinaciju dva ili tri različite boje dati ga rezonantan izgled. Ako želite ukrasiti svoj zidove sa šarenim slikama, umjetničkih djela, zidne dekoracije, tada možete zadržati boju bijele zidove. To će pomoći da privući pozornost prema ukrasni predmeti.
Namještaj za postavljanje
Namještaj od kuće ureda ovisi o vašim osobnim potrebama. Pobrinite se da ne gužva mali prostor kućni ured s previše uredski namještaj. Idealno, to bi trebalo uključivati ​​stol, udobnu stolicu, knjigu slučaj i jedan ormar za kartoteku. Za bolju pokretljivost namještaj, možete odabrati stol sa valjcima za sebe. Dakle, možete raditi sjedeći uz prozor ako želite da to učinite ili ga premjestiti u blizini kamina u zimama. Drvo namještaja s blijede boje su dobri za svaki dom dužnost oni odražavaju puno svjetlosti i čine područje izgled prostrane i svijetle. Jedan od najvažnijih aspekt malih kućni ured dizajn ideje je da je namještaj bi trebao biti smješten na takav način da oni ne daju pretrpan izgled. Oni također ne predstavljaju nikakvu opstrukciju dok redovito čišćenje ureda.
Ukras
Sakrij sve užeta i ožičenje sobi, uz pomoć provod materijala. Postoji nekoliko opcija na raspolaganju za prozor tretmani kao što su zavjese, rolete, mini rolete, itd. Trebali biste odabrali onaj koji je u skladu s drugim ured namještajem. Držite jednom od zidova u svrhu održavanja raznih uredskih zupčanici. Ovdje možete objesiti stavke kao oglasne ploče, bijele ploče, referentne karte, važno dijagrama, itd. ako vaši klijenti su posjetiti vašeg ureda redovno, možete staviti do prodaje na zidovima napraviti dobar dojam na njih. Na jednoj strani stola uz vaš stol, možete dići nagradama koje ste primili. Oni mogu služiti kao podsjetnik na vašeg postignuća.
Napravite lijepe ilustracije vašeg poslovanja logo i stavio ga na zid koji je vidljiv sa svog stola. To će vam dati puno pozitivnih osjećaja i motivacije da rade bolje. Možete držati neke lijepe komade umjetnosti objekti na zidni policama. Neke lijepe zavjese zid, posteri i slike s mnogo svježe zelene, žute boja pomoći će omekšati gore izgled vašeg ureda. Da ukrasite svoj stol, možete koristiti neke svjetiljke ili okvir za fotografije s obitelji fotografijama. Kod nekih personalizirane dodir, neki ured biljke ili lijep ribe zdjela Također će izgledati dobro. If prostora vašem uredu dozvola, zadržati mali stol za stavljanje vaza za svježe cvijeće. Miris cvijeća vam pomaže da zadržite svoj um svježe i opušteno.
Kad je riječ o kući idejama ured dizajn, morate biti vrlo fleksibilni i trebao bi biti spremne za bilo kakve promjene. Ovdje je prije važnost nije estetika već praktičnost s kojima možete raditi u njemu.

0 comments: