Zvučnu izolaciju pjene pljusak

Posted by sorav at 07:39

Friday 13 April 2012

Pa, u početku to može biti lijepo da se taj čovjek u vašoj zgradi, koji ima sve kašičica i trač. Ali na kraju ćete dobiti malo hranjen gore sa kontinuiranim teatralnosti od vrata do vrata u Boga-zna-što sat. Dakle, kada to vrijeme ne dolazi, što ćete učiniti?
Potreba za zvučnu izolaciju
Zvučnu izolaciju! Da Nemojte biti pod dojmom da je zvučna izolacija je samo za one bogate glazba svira chappies ili za svoj ured u centru grada. Uz pomoć soundproofing pjena sprej, zvučna izolacija je postao prilično puno DIY aktivnost. Iako ne postoji razlika u kvaliteti, soundproofing pjena sprejevi su jeftini, lako za korištenje, a vi ne morate platiti one takozvane "soundproofing stručnjaka '. A rezultat? Kuća u kojoj ne morate čuti druge ljude borbe, i pored svoje prljavo rublje ostaje unutar as well.
Korištenje Pljusak Foam Soundproofing
A soundproofing sprej je napravljen od tekućeg polyutherine koji učvršćuje u solidnu spužvastih materijala kada se dolazi u dodir sa zidom. Takav sprej pjena zajedno sa zvučnom izolacijom prostorije također štiti zidove izvana elemenata, štetočina i plijesni. , Za početnike, korištenje studs je vrlo važno. Stavite studs na malim udaljenostima duž zida za početak da vam dati neke ideje kako to naokolo ići zvučni izolator pjenjenje. Provjerite jeste li također imaju mokre krpe pri ruci u slučaju sprejevi idu divlje. Vi ne želite da zvučno krivi zid. Ti morati izbušiti rupu između studs. Po mogućnosti mjerenja treba početi od vrha zida, prva rupa jedna trećine, a drugi rupa dvije trećine udaljenosti između svakog stud. Nakon što ste dobili sigurni s rupama, možete napraviti manje rupice, možda samo jednom između svake stud. , A zatim ići od dna rupe, prema gore. Gurnite gurati nos u zvučnom izolacijom sprej u rupe i pritisnite gumb za oslobađanje pjene. Napomena iznos od vrijeme potrebno za pjenu da popuni rupu prije nastavka. To će vam pomoći razumjeti otprilike koliko vremena je potrebno popuniti rupu. ; Pljusak do pjena suha. Zatim prijeđite na sljedeću rupu. Možete izračunati vrijeme potrebno za jednu rupu, a na temelju koje idu na s malo dužim razmacima između rupa. Ponovite korak za sljedeću studs. Ne zaboravite da morate staviti malo manje jedne trećine jaz rupa. ; Nastaviti ovaj proces za cijeli zid / soba koju želite zvučni izolator. ; Zvučnu izolaciju je dobar za ljude koji žive u apartmanima i condos, jer će pomoći smanjiti buku iz susjedstva. Ona također pomaže u zaštiti zidova vaše kuće stvaranjem zaštitni štit nad njom i tako izbjegavati razbijanje zidova i štetočina upada. Također ne dopušta rast plijesni na zidovima i čuva ih suha.
Pa zašto čekati? Zvučni izolator vaše zidove koristeći sprej pjena zvučnom izolacijom!

0 comments: