Micro pletenica frizura

Posted by sorav at 16:54

Saturday 21 April 2012

Elastičan curls ili sofisticirane slojeve? Sedu hairstyles ili kratki usjeva? Hmm, ako je samo život može biti sa manje izbora, tako da se može napraviti pravi izbor s lakoćom! Pronalaženje savršen frizura nikad nije vrsta plesa. U stvari, to može biti najviše zamorno stvar ikada, ako ne pronađete pravo frizer. Frizerski saloni imaju mnogo mogućnosti za mlade umove koji žele podalje od gužve. Dok su neki odlučiti za funky frizure, postoje drugi koji vole da igraju sigurno i odlučiti za elegantan updos. Djevojke su pobrkan za izbor s vrstom kreativnog frizura koje postaju bijes.
Kad je netko u potrazi za frizuru koja se podudara s stav osobe, postoji samo jedan pogled da se pojavi u mom umu. African American frizure imaju određene posebnosti koje privući mnoge. Međutim, određeni roditelji mogu ismijavati svoje mlade za opredjeljuju za takvu frizuru. Kosa pletenice su uvijek bili okolo i uglavnom vidio na Afroamerikance. Međutim, postoje mnogi drugi koji ne stidljiv daleko od težak ovaj vrlo atraktivna frizura. Dakle, što je velik posao oko pletenice? Puno, ako stvarno ide u dubinu, u ovu temu. Ti ćeš biti iznenađeni da znaju o postojanju različitih tipova kose pletenice. Od cornrows do mikro pletenice, postoji značajna razlika u styling svake od njih. Dakle, ono što je glasine o mikro pletenice? To su veoma mnogo u potražnje čak i među ljudima koji nemaju prirodno afro kosu. Hip-hop zvijezda mahati njima i mlade danas, žele ih oponašati. Let's pogledajte na ovom diže poludjeti o mikro pletenice i različite vrste mikro oblagati frizura.
Što su pletenice Micro? ; Micro pletenice se odnose na sitne pletenice kose koja je potrebno vrijeme za styling. Te pletenice kose zahtijevaju stručni frizer jer uključuje kompleksan proces. Micro pletenice, kao i svaki drugi Amerikanac afro pletenice kose može se nositi za dugo vremena. Da bi se stilski mikro pletenica frizura će također zahtijevati od vas da imate srednje dužine kose. To daje više mogućnosti za frizer. Mikro pletenice su prilično malen u izgledu u odnosu na sve druge pletenice i su vrlo delikatna. Žene ili muškarci s osjetljivim kosa treba izbjegavati opredjeljuju za ovu frizuru. Osnovni pletenice može biti oblikovan na različite načine stvoriti novi izgled.
Micro pletenica Frizura:; Kao mikro pletenice uključuje proces stvaranja sitnih pletenica, to je bolje držati frizuru malo na jednostavniji strani. Ovo bi trebao biti uzeti u obzir u slučaju da je kosa tanka ili krhki. Možete povezati ove pletenice ili ih pustiti, izbor je vaš. Osnovne i jednostavan mikro frizuru pletenicom bi se jednostavno pokupiti sve nitima i kravatu u čvor jednostavno. Uglađen rep koji se sastoji od mnogih mikro pletenica je prilično modni iskaz. Osnovni pletenice može biti dodatno utkana u svaku drugu stvoriti složeniji uzorak. S više twists i gajtanima, čak možete napraviti svoj vlastiti posebnu frizuru za početak modni trend. Ako je duljina problem, čak možete se odlučiti za kosu ekstenzije. Mnogi frizeri imaju portfelje koji mogu vam dati ideju o vrsti dizajna vam je potrebna. Provjerite da li učiniti provjeriti na tim, tako da znate koji stil vam najbolje odgovara. Međutim, mnogi savjetuju da bi ove pletenice na jednostavniji strani. Ovo je kako bi se izbjeglo nanošenje više napetosti kose pramenove.
Njega kose za mikro pletenice, Prije nego što počnete pletenice kosu, osigurali ste oprati kosu i koristiti regenerator. Možete čak i moisturize kosu preko noći s vrelom ulju liječenje. ; Micro pletenice potrebno puno za njegu kose i održavanje. Prvo, izbjeći sportskim ovaj frizuru za predugo kako bi se spriječilo kosu od postaje slaba. , Oprati ih s blagim šampon i omekšivač. Isperite pažljivo kako bi se izbjegle bilo kakve ostatka zaostajanja u nitima. ; Možete čak i ulje za kosu nakon pletenice. Za to koristite svijetle kose ulje bilo kojeg znan brand ime. ; Da bi vaša kosa izgleda dobro u svakom trenutku, također je potrebno da slijedite zdrave prehrane i vježbe rutinu. Za jazz izgleda također možete koristiti šarene perle ili šalove. Uostalom radi se o stvaranju svoje individualne stil izjavu. Eksperimentirajte i budite kreativni da uzrokuje glave okrenuti svojim putem!

0 comments: