Vjenčanja Timeline

Posted by sorav at 01:23

Sunday 29 April 2012

Ste se konačno, rekao je vaše vjenčanje zavjete i dobio više leptira u vašem želucu. Sada je vrijeme da uživate i slaviti vašeg sveti brak. Želite sve svoje goste da zapamtite svoj party vjenčanja zauvijek. Kako bi se domaćin najbolji party vjenčanja, morat ćete planirati datuma vjenčanja.
Vjenčanja vremenskoj i planiranje vjenčanja su vrlo bitan za hosting mitski party. Vjenčanja vremenskoj pomaže vam da se odlučite raznih događaja koji su trebali slijediti na sustavan način. Ispis raspored vjenčanja na pozivnice vam dati svojim gostima, pomoći će im znati večeri će se odvijati. Ona pomaže u svatove članovima da znaju kakve su njihove uloge tijekom prijema i izbjeći bilo kakve last minute konfuzije. Svatko je svjestan kada se hrana da bude služen, tost je najbolji čovjek, rezanje torte, itd. održat će se u koje vrijeme.
Sljedeći raspored pomoći će vam znati kako planirati rokove za vjenčanje prijem.
Timeline za vjenčanja
Koktel Time-17:00: Vrijeme je za tek vjenčani kliknite njihova vjenčanja fotografije nakon što reći, ja ne. Gosti slijediti par prema recepciji za koktele. Prijem započinje posluživanje koktela. Obično traje oko sat vremena. Kokteli se poslužuju s Predjela i pomaže ljudima miješati međusobno. Prije napuštanja mjesto, par i njihove roditelje uz svadbeni party line up za uobičajeno pozdrave s gostima. ; Grand Dolazak & First Dance - 18:00: Koordinator čini li gosti sjede i najavljuju dolazak nedavno vjenčan. Roditelji nevjeste i mladoženje uvode, nakon čega slijedi najava od par kao 'Mr & Mrs.' za prvi put. Nedavno vjenčan napraviti velika vrata. To je savršeno vrijeme za korak na podu za svoj prvi ples. Otac-kćer i majka-sin ples se može držati na čekanju do nakon obroka.
Pozdravlja i Prva zdravica - 18:20: Nakon što je prvi ples, sa svim oči još uvijek postaviti na par, to je pravo vrijeme za oca mladenke reći pozdravnog govora i zahvaliti gostima za ukrašavaju prigodu svojom nazočnošću. Tada je netko iz obitelji može reći blagoslov. The toasts će dati najbolji čovjek i djeveruša između tečajeva. To pomaže zadržati emocije kvocijent i držati sve u svojim sjedalima.
Posluživanje prvi tečaj - 18:45: Ako imate sjedi obrok, onda savjetujemo bend svirati poniženi glazbu, tako da to neće smetati gostima tijekom razgovora. Mladenka i mladoženja može sjesti i jesti svoju hranu, tijekom tog vremena.
Vrijeme je za Groove - 19:30: DJ najavljuje par na podu. Par bi trebao jedan ples cijelu pjesmu. DJ također može pozvati svadbeni party u drugoj polovici pjesme. Dodatni aktivnosti kao što su bacanje buketa, središnji pokloni i bilo koje druge aktivnosti koje bi htjeli uključiti se može obaviti tijekom ometanje sjednice. Gosti tada se može pridružiti u plesu.
Rezanje torte-8:15: Torta rezanje signala gostima da je sada u redu da napusti stranku. Dakle, plan torta rezanje oko sat vremena prije zaključenja prijema. Ugostiteljskog osoblja mogu poslužiti tortu uz kavu i / ili šampanjac na stolovima.
Nedavno vjenčan Hvala govora 8:30: To je vrlo lijepa gesta, ako je nedavno vjenčan zahvaliti roditeljima i njihovim gostima.
Posljednji ples-8:40: otac-kćer i majka-sin ples slijede svi gosti na plesnom podiju će kraj prijem na visoke note. Odaberite svečano i brzo broj da bi svatko urezivanja i uvijanje.
Final Farewell-9,55: Koordinator treba uvesti svima na foajeu ili korake na otvorenom, a par čini jedan veliki izlazak iz recepcije. Prijatelji i obitelj mogu bacati konfete, puhati mjehurića, latice ruže i svjetlost sparklers i razveseliti par za uspješnu budućnost zajedno.
Vremenski tijek vjenčanja može se mijenjati prema Vašim praktičnost. Uvijek je bolje imati datuma vjenčanja i raspored planiranih jer će vam pomoći u održavanju u opuštenom raspoloženju. To će vam pomoći uklopiti u sve i neće napraviti bilo tko osjeća izostavljeno. To je vrijeme da se Merry i vrištati, 'Just Married'.

0 comments: