Plin Grijači vode: Kako instalirati Plinski sustav tople vode Grijač

Posted by sorav at 05:27

Wednesday 25 April 2012

Komponente plina Hot bojler; Osnovne komponente grijač plina vode hladne dovod vode, spremnik izolacija, ispusni ventil, upravljanje plamenika, plinski plamenik, cijevi preljeva, vodene linije, linija opskrbe plinom i toplom vodom utičnicu.
Pre-rekviziti instaliranja plinski bojler, treba imati dobro poznavanje vodovod za uspješno plinski bojler tople instalirati. Vodovod općenito je definiran kao sustav cijevi, cijevi i raznih čvora pružiti svježe vode za različite namjene i uklanjanje otpadnih voda. Ovdje je popis svih alata i materijala, trebat će vam za plinski bojler tople vode instalacije-Bojler, cijevni fitinzi, lemljenje baklja, flex spojnice, odvijači, ključevi cijevi, 0,5 flare adapter, ruka čišćenje, cijev za rezanje, vrata ventil i 240-voltni neonske test svjetlosti i prirodnog plina utičnicu.
Priprema prije instalacije Plinski Grijači vode; već imate stari ili neispravni plinski bojler, ali planiraju ga zamijeniti novim. Samo bi se osiguralo da se centar za centar dimenzije između tople i hladne cijevi na vrhu nove bojler su isti kao i originalni jedan. Trebali bi imati plin sindikat u gasovod. Još jedna važna stvar je da se isključiti komunalije na grijač vode plina u uporabi trenutno. Opskrbe plinom na bojler bi trebao biti isključen. To se može potvrditi provjere da li je pilot svjetlo van. Ocijedite tenk prije instaliranja novog grijač vode plina.
Kako instalirati plinski bojler, grijač vode Nosi plin na mjesto gdje će biti instaliran pomoću košaricu, lutkica ili ručno dizanje. Trebat će vam pomoć druge osobe u tom cijelom procesu. Staviti grijač vode plina tako da se plin ventil je vidljiva jasno. Sada, instalirajte grijač novi kabinet nacrt. Postoje rupe se nalaze na vrhu grijača. Noge na plinski bojler bi trebao biti pravilno uklopljena u rupe. Stari ventil laktove može biti korodirane zbog prekomjerne uporabe. Preporučljivo je koristiti nove cijevi oduška u mjesto od njih. Otvora cijevi treba biti povezan s metalnim vijcima.
Nakon završetka ovog, to je vrijeme da se toplom i hladnom vodom veze. To je najvažniji korak u plinski bojler tople vode instalacije. Flex konektori bi trebao biti korišten kako bi se veze na odgovarajući način. Razlog za to je da flex spojnice imaju svojstvo da se lako savijati. Pričvrstite hladnom ventil vrata vode na plinski bojler. Vertikalni cijevi bi trebao biti korišten to mjesto hladnom vodom ventil vrata. Cijev će zaštititi ventil iz koje dolaze u dodir s sedimenta. Toplom i hladnom vodom linije trebaju imati sindikat, ako ste koristeći navojem cijevi. Flex priključci se široko koristi umjesto sindikata. Ako tappings svog plina grijač vode su muški, a zatim koristite PTFE trake. Znoj lemljenje treba obaviti prije instaliranja flex spojnice. To će spriječiti oštećenje priključka. Postoje prijelaz između sindikata plastične cijevi i metalne grijač teme. Možete koristiti CPVC cijevi koji je poznat po svojoj rigidnosti ili PB cijevi koji koristi mehaničke spojke za članstvo u zglobovima.
Nakon što je vodovod posao je završen, ispunite spremniku s hladnom vodom otvaranjem hladne ventila za dovod vode. Zatvorite ventil hladne vode nakon spremnika je ispunjen u potpunosti. Uvjerite se da nema propuštanja vode iz spremnika. Spajanje plinovoda na svoj grijač vode plina je posljednji korak u plinski bojler tople instalirati. Imajte na umu da gasovoda mora imati zapornim ventilom. Plin linija je instaliran s navojem cijevi pomoću unije. Ne koristite stari sindikati, jer oni svibanj biti neispravan zbog prije overuse. Plin ventil plinski bojler ima ulazni otvor. Ako koristite konektor flex, umetnite flare adapter u ulazni otvor. Koristite otvoreni investicijski ključ za jačanje plina flex priključak ovratnika koji je bio spojen na baklju adapter. Sada možete uključiti na gumb i čuti zvuk paljenja plamenika. Isključite tipku odmah nakon što završi svoj posao. Provjerite propuštanje plina jer to može dovesti do ozbiljnih nesreća. Ljudi koji žive u potresu zone treba koristiti zaštitu od lima trake za grijanje plin voda bi se zaštitili od uzimajući oštećen. Pogledajte korisnički priručnik ako imate nekih tehničkih problema. Iz gornjih podataka postupak kako instalirati plinski bojler tople vode mora biti jasno sada.
Instaliranje plinskih bojlera je vrlo jednostavno. To samo zahtijeva koncentraciju i strpljivost. Možete obaviti posao sebe i uštedjeti mnogo novca se naplaćuje po vodovod profesionalaca.

0 comments: