Geodetske Dome Homes

Posted by sorav at 13:41

Tuesday 24 April 2012

Najnovija u arhitektonskim tehnologije, doveo do vas na vašemu pragu je ikad hitna potreba za ljude kako bi zadovoljio svoju ugasiti za promjenu u načinu života i dom dekor, geodetska kupola kuća su novi bijes u kući izgradnji. Mi ćemo raspravljati dalje, nekoliko aspekata tog novog koncepta kao što čitati na, kao što je, kako izgraditi geodetska kući? I izradu geodetska kupola.
Geodetske Dome Domovi; Bilo dom izgrađen korištenjem osnovnih osnove i dizajna geodetske kupole su pozvani geodetska domove. Pojam Geodetske, dolazi prvenstveno iz istraživanja na zemlji i njegove tangente. Može se definirati u širem način kao najkraći udaljenost između dvije točke na sferi. Geodetska kupola sastoji se od niza Geodetskim (linije) trčanje preko njegove površine koje se sijeku jedni druge u obliku oblike, većinom ekvidistantne definitivno trokuta. Ovi oblici su prisutni ravnomjerno preko sferu i na taj način pomoći u održavanju stabilne cijelu strukturu. Geodetska kupola dom je izgrađen koristeći djelomično sferne kupole na krovu, u mjestu je strop betona ili pločica koja je zajednička sa sadašnja zgrada dan doma. These kupola može biti izrađena od materijala u rasponu od mekih tkanina tvrdog metala.
Kako to Graditi geodetska kupola dom, s geodetska kupola kuća setove dostupni, postalo je lakše izgraditi jedan uz dodatnu prednost od vas pokušavao ga graditi na svoju vlastitu. Komplet se sastoji od glavnog okvira i ploče kupole. Da bi ga postaviti na mjesto, većina osnovnih komponenti koje su potrebne su matice, vijci i podloške. Na osnovu veličine matice i vijke u odnosu na okvir, odgovarajuće veličine ključeva, ključevi za matice i kliješta trebaju biti odabrani. Međutim, ako želite ići naprijed i graditi kupolu sve sami, bez pomoći jednog dostupne kit, a zatim nakon nekoliko materijala koji treba pribaviti, i upute za slijede:; Karta van plavo print kupole kako bi se odnosi na to vrijeme izgradnje, kao i mjerenja treba poduzeti na temelju veličine kupole. Nema fiksne mjerenja, dakle, možete naručiti u ploče po Vašem izboru, i prema tome, izgraditi okvir. , Pazite da površina svakog panela je littler širi od okvira, tako da prilagodbe može biti. , Ovisno o veličini kupole, metalne šipke, po mogućnosti aluminija treba kupiti i izrezati na jednake duljine u obliku potpornje ili podržavaju barova, koji čine mainframe. ; Ove šipke trebaju onda biti izravnan i savijene u kut na svakom kraju, kako bi ga spojiti na drugo dijagonala. ; Rupa onda treba bušiti na svakom kraju, kako bi se vijak na matice i vijke, koje drže svaka dijagonala u mjestu sa sljedećim. ; Konačno, sastaviti kupole po pridaje ploče na okvir. , To je najjednostavniji oblik kupole koje možete izgraditi. Provjerite jeste li napraviti prilagodbe za unutarnje primjene kao što su, odvodnju, električni krug bodova, ventilacija, i sl. Također, pobrinite se da su planovi gradnje predao lokalnoj građevinskoj vlasti i unaprijed kako bi izbjegli buduće hassles. Osim zgrade geodetske kupole povezan sa stvarnim kući, također možete izgraditi staklenike geodezijske kupole. These kupola se temelje na istom principu funkcioniranja staklenika, i rade izvrsno u mjestu redovitog konstrukcija i okvir koji su izgrađeni od plastenika. Na mjestima gdje je potrebno izgraditi prebivalište je hitno, uz činjenicu da ga treba izdržati, geodetska kupola šatori je. These šatore može se postaviti bilo gdje, bilo kada, a prikladan za izgradnju zbog veličine da redoviti šator mjere. Ovi šatori često su izgrađeni u područjima koja su turističke atrakcije, gdje je klima je obično hladna, kao jedna značajka ovog kupole uključuje unutarnje temperature biti jednako raspoređene po hvatanje topline unutar njega.
Glavna prednost tih kupola je da je, zbog njihove sferične strukture, zrak cirkulira oko kupola umjesto da ga udarajući izravno, čime održavati temperaturu unutar kupole. Nedostatak geodetska kupola je to kuća, s obzirom na vrstu materijala koji se koriste u kupoli, elementi kao što su sunčevo svjetlo, miris, kondenzacija i zvuk, probiti barijeru koja pruža malo zaštite protiv njih.
However što svibanj biti slučaj, geodetska kupola kuća su doista nevjerojatan izum koji je promijenio lice i definicija home poboljšanje i arhitekture. Tu je veliku potražnju jer su ljudi uhvatiti korak s konceptom kupola kuća. Iako postoji neki iznos rashoda koji su uključeni, to se smatra jeftiniji od gradnje betonski strop. Pa zašto ne biti zavist vaših susjeda? Idi, zgrabite geodetska kupola kit i pušten u rad na njemu izgraditi sami revolucionarni geodetske kupole doma.

0 comments: