Fotonaponski Šindra - Solar šindre

Posted by sorav at 13:48

Saturday 7 April 2012

Svaki put kad naići na riječ "solarne energije ', prvi slika koja dolazi na Vaš um je veliki solarni paneli na krovu fiksne vrhu. Mnogi ljudi izbjegavajte mogućnost solarne energije, jer ne želite pokvariti izgled njihove kuće od strane popravljajući ove prozore. Sada možete ići zelena bez ugrožavanja izgled vaše zgrade ili kuće. Rješenje leži u instalaciji solarnih fotonaponskih šindre ili šindre, umjesto drugih krovnih materijala. Za razliku od ranijih solarnih panela, ovaj tip krovište šindre je jeftinije i jednostavan za instalaciju. On služi u dvije svrhe u isto vrijeme - pružanje zaštite krovne konstrukcije i proizvodnje energije po harnessing suncu.
Što su fotonaponski šindre?
Fotonaponski šindre su također poznat kao solarni krov crvenilo. To su kao redoviti krovne šindre, ali razlika leži u činjenici da su solarne energije ćelije ugrađene u strukturu solarne krovne šindre. Ove šindre izgledaju kao i svaki drugi redoviti krov šindra i ne može se razlikovati lako. Nakon fiksne, toplinu sunca olakšava jaka veza između šindre, koji tvori otporna pečat preko krova. To je tvrdio da je posebnu potporu strukturama koje dolaze s tim fotonaponski solarni panel šindre mogu izdržati vjetar brzinom do 80 km / h.
A fotonaponski solarni krovni sustav se sastoji od PV modula, koja označava fotonaponski šindri koje proizvode električnu struju, baterije za pohranu i inverter i ožičenje, što olakšava pretvaranje istosmjerne struje (DC) od sunca na izmjenične struje (AC) potrebnih za kućanstava. Mali sustavi mogu biti izravno priključen na aparate, dok su one velike koristi stand-alone za opskrbu energijom na cijelu zgradu. Veličina fotonaponskih šindre ovisi o energetske potrebe. Normalno, svaki solarni krov šindra može proizvesti 17 do 50 vata električne energije, koji može dodati do značajne količine, ako se uzme u obzir cijeli trg snimak na krovu.
Instalacija fotonaponskih crvenilo
Uočeno je da je instalacija solarnog šindre je puno lakše, u odnosu na solarni paneli. To je uobičajena zabluda da je područje krova gdje planirate instalirati solarne ploče šindre trebali dobiti izravnog sunčevog svjetla. No, kao i po zagovornici ovog proizvoda, dovoljno dnevnog svjetla je dovoljan za ove šindre za proizvodnju električne energije. Dakle, to je tvrdio da ga je korisno instalirati solarne krovne šindre na oba, prednji i stražnji strane krova. Instalacija ovih šindre je slična onoj u asfalt crvenilo. Nakon instalacije, instalacija je spojen na uređaje ili sustava rasvjete.
Prednosti FN crvenilo
Jedan od vrlo očite koristi je njegov okoliš prirode, u kombinaciji s niskim troškovima električne energije. Sve što morate potrošiti je trošak od šindre i naknade za montažu. Nakon što počne rad, možete uštedjeti do 60% svoje račune za struju. Kao što nema potrebe bilo kakvih dodatnih slojeva ispod te crvenilo možete spremiti taj trošak previše. Solarna šindre izgledati mnogo bolje od solarnih panela i stabilniji. Budući da je lagan, to je vrlo lako instalirati ove šindre. Još jedna prednost je da ove šindre su lako zamjenjive.
Ako je vaša kuća je u izgradnji, možete lako instalirati ove fotonaponskih crvenilo. Inače, možete zamijeniti postojeće sa solarnim šindre. U nekim mjestima, državne potpore su također dostupni za instalaciju tih solarnih krovnih panela / šindre. Međutim, možete također promovirati 'Go Green' kampanju dodirom solarne energije kroz ove šindre.

0 comments: