Crijep injektiranje metode čišćenja - Kako očistiti Tile injektiranje

Posted by sorav at 15:49

Tuesday 10 April 2012

Glavne komponente crijep talog su pijesak, cement i boja. Površina crijepa je grub injektiranje i porozna. Prljavštine i prljavština dobiti akumulirane vrlo lako u ovim pore. Ove čestice mogu formirati pukotine na žbuku i pločice u okolici može mrviti kao rezultat toga. Injektiranje čišćenje je također važno kako bi se održala novi izgled pločica, kao i prljavštine sklon obezbojiti talog vrlo lako i dobiti zaraženom od otrovne plijesni i plijesni. Dakle, kako se čisti crijep talog je zajednički upit. Razne crijep talog čišćenje metode dane su u sljedeća dva dijela.
Kako očistiti Tile injektiranje
Prva stvar koju treba imati na umu pri odabiru pravo crijep talog čišćenje metoda je da li je talog je zapečaćena ili neispravnim. Proizvode za čišćenje koji se nalaze na tržištu sadrže opora kemikalija i izbjeljivanje. U slučaju da je talog linije pločice nisu zapečaćene, oni mogu dobiti boje sa upotrebu. Za takav crijep talog, korištenje domaće čišćenje su savršeni. Domaći čišćenje treba biti poželjna, također zbog ostataka komercijalne čišćenje može uzrokovati štetu na kućne ljubimce i djecu.
Ako koristite bilo koji novi proizvod za čišćenje, a zatim prvi probati na bilo kojem području skrivene bi provjerili jesu li to uzrokuje bilo kakvo oštećenje na talog. Injektiranje treba oprati vodom prije nego što primijeniti bilo čišće, tako da svi labavo vezani krhotine je očišćen. Nakon što je pločica je potpuno presušio, nanesite sredstvo za čišćenje i pročišćavati ga s četkom koja ima krut čekinja. Nakon čišćenja, pločice injektiranje treba uvijek biti zapečaćene uz pomoć lovaca pružiti zaštitu.
Crijep injektiranje metode čišćenja
Crijep injektiranje Čišćenje Metoda # 1 - Domaći Sredstvo za čišćenje, također možete napraviti siguran domaće cleanser za crijep talog. Uzmi oko sedam čaše vode u sprej bocu i dodajte pola šalice sode bikarbone, jedna četvrtina šalice bijelog octa, trećinu šalice amonijaka u nju. Dobro promiješati, tako da se svi sastojci miješaju ispravno. Pljusak je na crijep talog i ostaviti ga za neko vrijeme i zatim obrišite ga uz pomoć vlaznom krpom. To čišćenje nije potrebno ispiranje nakon čišćenja. Pobrinite se da ne dopustite amonijaka ili bilo kakve izbjeljivati ​​dođe u dodir s crijep talog.
Crijep injektiranje Čišćenje Metoda # 2 - Ocat ili soda za pečenje; Za čišćenje svih vrsta mrlja od pločica za injektiranje, možete koristiti bilo octa ili sode bikarbone. Napravite rješenje s jednake količine octa i vode i primijeniti ga na obojene površine, a zatim utrljajte energično sa četkom u malim kružnim pokretima. Možete vidjeti mrlje dolaze iz prilično lako. Isto tako, tijesto od sode bikarbone i vode može poslužiti istoj svrsi. Mrlja zalijepiti na zahvaćeni dio, a zatim ga čvrsto trljati četkom. Zatim temeljito isperite čistom vodom. Konačno, suha površina sa spužvom ili papirnate ručnike.
Crijep injektiranje Čišćenje Metoda # 3 - komercijalni proizvodi, za redovito čišćenje talog, možete koristiti bilo koje opće sredstva za čišćenje kućanstva. Međutim, ako vam ne daje željeni rezultat trebali bi se odlučiti za komercijalnu pločica i talog čišćenje. Odaberite cleanser koji ima neutralni pH ravnotežu. To će osigurati da se crijep talog neće dobiti istrošeni od kemikalija prisutna u proizvodu. Pročitajte upute koje je propisao proizvođač pažljivo prije primjene na talog. Još jedna mogućnost da odgovore kako se čisti talog, koji je otpečaćena je pomoću parni čistač. Sila koje parni čistač će popustiti do veze između prljavštine i površine za injektiranje i to dobiva uklonjena. Ova metoda je korisna da biste dobili osloboditi od nečistoća koje se ne mogu otopiti druge čišćenje.
Crijep injektiranje Čišćenje Metoda # 4 - Bijeljenje; Kada crijep talog nije očišćen za dugo vremena, vi svibanj zahtijevaju čistač za čišćenje s jakim akciju. Za to možete koristiti bjelilo kisik, klor bjelilo ili hidrogen peroksid. Kisik bjelilo može se učinkovito koristiti za uklanjanje bilo koje vrste teških mrlja. To nije štetno i da je siguran na boje. Kada se primjenjuju na mrlje s toplom vodom, ioni kisika razgrađuju mrlje molekule i kao rezultat toga nestati unutar nema vremena. Ponekad, vi svibanj čak i ne trebate bilo kakve ribanje. Ova metoda je učinkovit odgovor na upit kako se čisti talog podne pločice. Klor izbjeljivati ​​je korisno za uklanjanje plijesni iz kupaonice pločice. Međutim, ovo bjelilo nije pogodan za obojenu injektiranje i može dovesti do promjene boje.
Sada, kada znate kako se čisti crijep talog, to je poželjno da ih očistiti na tjednoj osnovi. To će pomoći u održavanju higijene u svojoj kući iu isto vrijeme, napor potreban za čišćenje će biti puno manje. Možete birati između pločica ispuniti metode čišćenja prema Vašem izboru i praktičnost.

0 comments: