Ruž za usne Paprika pljusak Recenzije: Najbolji Paprika pljusak

Posted by sorav at 13:31

Friday 6 April 2012

Pepper sprejevi su izrađene kako bi onesvijestiti napadača za neko vrijeme i dati dovoljno vremena za žrtve pobjeći. Oni su na taj način vrlo učinkovit za samoobranu. Ulicama više nisu sigurna za žene putuju sami. Fizičko zlostavljanje, predvečerje zadirkivanje, pljačka pokušaja, otmice i silovanja su postali jako raširen u urbanim područjima. To nije moguće za svaku ženu da biste saznali neki oblik borilačkih umjetnosti. Mnogo puta, napadi se odvijaju u mjestima kao što su kina, restorani, taxi, pa čak i kod kuće. Dakle, brzo i jednostavno pobjeći strategiju i ošamućujući napadač za neko vrijeme, postaje vrlo potrebno. Najbolji način je doći do za konzervu papar sprej i sprej na licu napadača.
Danas, papar sprejevi su dostupni u obliku ruža za usne, da 'ruža za usne', koji se mogu lako nositi okolo u svako doba za sigurnost. Možete ga držati u vašoj torbici, džepovima, ili napraviti ključ lanac iz nje. Nitko ne može sumnjati bezopasne potrazi usne boje je u stvari opasno sigurnosni uređaj! Postoji nekoliko faktora koje treba razmotriti prije kupovine papar sprej. Neka nas pogledajte na ruž papar sprej recenzije.
Što je ruž za usne Paprika pljusak od?, Papar sprej je od kemikalija koje se prirodno nalaze u vruće crvena paprika. Aktivni sastojak je oleoresin Capsicum (OC). 2-10% OC mogu uzrokovati brže učinke od veće koncentracije. Ove kemikalije su suspendirane u vodi ili ulju baze. Najbolji sprejevi su uglavnom na bazi ulja emulzije. One mogu otpustiti sprej više puta s udaljenosti od 8 do 20 metara ovisno o modelu kupili. Mnogi papar sprejevi su nevidljive UV marker, koji pomaže policiji identificirati napadača.
Efekti Paprika pljusak; Kada se to ne-smrtonosno oružje je poprskan direktno na lice, to uzrokuje oka kapilare to rastegnuti do točke privremenog sljepila. Tu je oteklina u bronhijalna tkiva i privremena paraliza larinksa koja uzrokuje poteškoće u disanju. Učinci papar sprej može trajati oko 20 do 90 minuta, dajući dovoljno vremena za žrtve pobjeći.
Pravne čimbenike; Prva stvar koju trebate znati prije kupovine sprej ruž paprike zakoni područja živite u. Većina država zakonski dopustiti da bilo tko stariji od 18 godina za kupnju papar sprejevi. Neke države imaju zakone međutim, gdje papar sprejevi mogu se kupiti od ovlaštenih distributera samo. Mnoge države zahtijevaju registraciju papar sprej kao drugog oružja. Tu su i ograničenja ovisno o količini i broju sprejevi se može kupiti. Zakoni također zahtijevaju sprejevi imaju odgovarajuće sigurnosne uhvati, tako da oni nisu sprejom nenamjerno.
Najbolji Paprika pljusak, najbolji sprej papar treba imati 10% koncentracije OC. Minimalna ocjena toplinu mora biti 2 milijuna SHU. Ovi faktori pomogne izgraditi željeni učinak na napadača. Mnogi proizvodi nude ruž papar sprejevi u raznim bojama koje izgledaju elegantno i lako kamuflirani od tamo izgleda. Ruž sprejevi papar lako može onesposobiti napadača bez nanošenja bilo kakve trajno oštećenje. Ruž papar sprejevi su dostupna za $ 10 do $ 20.
Trebate praksa koristeći papar sprej, tako da možete nositi s lakoćom, kada je u sticky situaciji. Ruž papar sprej pomaže izgraditi povjerenje u vas i drži li spremni, kada lice opasnosti. Ovo vrijedno ulaganje ne samo da će pomoći spasiti svoj život, ali naučiti bolna pouka počinitelj previše.

0 comments: