Tuš kabina izlučivanje

Posted by sorav at 19:25

Wednesday 11 April 2012

Odvod tuš kabina je važan sastavni dio vaše kupaonice, jer čistimo sve prljave i otpadne tvari iz vaše kupaonice. Za domaće potrebe, tuš kabinom odvode uglavnom su sastavljene od plastike ili nehrđajućeg čelika. Od nehrđajućeg čelika tuš kabinom kanalizaciju su općenito najviše preferira one, kao što su to relativno trajan i jači od njihove plastične kolegama. Tuš kabina odvode uglavnom su instalirani kada je stvarni dom izgradnje je proces događa, ali u slučaju da je odvod tuš kabinom vaše kupaonice pauze ili izlazi iz betona koja ga okružuje, onda ste definitivno trebati naučiti tuš kabinom odvod instalacije. Čitajte na ...
Tuš kabina za pražnjenje instalacije
Pa, tuš kabinom odvod instalacije postupak uopće nije težak. Zapravo, možete to učiniti lako sve od sebe, ako znate pravo postupka i imaju sve potrebne materijala pri ruci. Ovdje je postupak za tuš kabinom odvod instalacije.
Kako instalirati tuš kabinom odvod vodoinstalaterska oprema potrebna je minimalna. Vi samo će zahtijevati PVC cijevi, PVC neke cementa, ocijedite i povezivanje koljena.
Prvi korak u tuš kabina odvod instalacije je izračunati udaljenost između tuš i glavni odvodni liniju. Nakon što su učinili s udaljenosti izračunima, kupiti PVC cijevi skladu s tim, te duljine i dimenzije.
Sada stvarni ugradnja proces počinje. Pričvrstite PVC uz pomoć nekih cementa na glavni kanalizacijski liniju i onda se na PVC cijevi uz strop na stranu zida, gdje se nalazi tuš. Dalje, priložite povezuje lakta do PVC cijevi i uzeti ga kroz zid do drvenih rogova koji se nalazi ispod tuša. Još jednom, popraviti lakat na PVC cijev s nekim cementa i spojite drugu cijev na drugu stranu lakta. Pogledajte da ova cijev može biti stavljen pod odvod tuš kabinom. Sada još jednom popraviti lakat ispod odvod. Pripremite rupa u Vašu kupaonicu podnice za odvod da se nalazi točno iznad lakta i PVC cijevi. Pobrinite se da promjer odvoda i usta PVC cijevi su točno isti. Škripac za odvod iznad rupe na PVC laktove uz pomoć vijaka.
Tuš kabina za pražnjenje popravak
Popravak tuš kabinom drenažu također nije vrlo težak posao. Materijala potrebnih za popravak odvod tuš kabinom su soda za pečenje, bijeljeti rješenje, gumene rukavice, odvijač, plastične vrećice, ocat, augur, neki iznos bacač, klip i pinceta.
Na početku, istjerati svu vodu iz tuša. Nadalje, ukloniti sve vijke za ispust poklopac i izvadite ga. Sada, uzmi klip i mjesto njegove gume na otvorenom kraju ocijedite. Pokušajte dići koliko god je to moguće prljavštine, a zatim podignite klip brzo. Pazite dok podizanja klipa, ne daj usisne break u ovom trenutku. Sljedeći korak je da biste očistili krhotine u otvaranju odvodnje. Koristite par gumene rukavice za tu svrhu. Apsorbiraju prljave materijala iz otvaranja drenaža uz pomoć pincete i staviti sav materijal u plastičnu vrećicu.
Nakon što ste izveli osnovne čišćenje, dodati oko jednu šalicu bjelilo i oko jedan galon tople vode za otvaranje odvoda. Ovo rješenje se obično čisti prljavi materijal, ali u slučaju da ne to učiniti, očistiti odvodni otvor ponovno. Sada, dodajte malo sode bikarbone i jednu šalicu octa u odvodni otvor. Vidjet ćete pjena i mjehurići dok se soda za pečenje u potpunosti otapa. Još jednom, ulijte otprilike jedan galon tople vode u odvod. Završni korak je promijeniti odvod pokriti i stane novu. Vidi se da je voda je ispuštena dolje lako. Ako je to tako, vi ste bili uspješni u sanaciju odvoda tuš kabinom.
Na taj način ćete imati vidio da tuš kabinom odvod instalacije i tuš kabinom odvod popravka su vrlo lako radnih mjesta. Ja zaključiti ovu raspravu rekavši da redovito čišćenje vašeg odvoda tuš kabinom će osigurati da to zahtijeva manje popravke navrata, pa čak i rjeđe mijenjaju.

0 comments: