Moda Savjeti za oblik tijela

Posted by sorav at 23:31

Friday 20 April 2012

Jeste li često otišao u kupovinu i osjećao ništa ikada postavljen vašem tijelu ili ako je to učinio, to nije stvarno vam laskati? Pa, siguran sam da to mora imati dogodilo u nekom trenutku u vašem životu. Nekako, 'prekrasan pomak haljini izgledala lijepo samo lutka "... Ove i mnoge druge situacije napraviti shopping stresna aktivnost za mnoge. Međutim, ne mnogi od nas shvatiti jedan može imati velik vrijeme shopping ako obavlja mudro. Zašto kupiti odjeću koja ne poboljšati osobnost i slijedite trendove neutemeljena? Umjesto toga, odlučite se za moderan odjeću koja podiže vaše samopouzdanje i uljepšava vaš izgled. Savršeno uklopiti je važnija od shopping za dizajnera odjeće. Tajna odijevanja ubiti leži u branju pravo odjeću opreme i teaming s drugim odjevnim predmetima koje dobro pomiješati.
Prije spomenuti dolje modni savjeti za oblik tijela, moramo naučiti osnovne i zajedničko tijelo oblika među ženama.
Kruška Oblik: Žene koje pripadaju toj kategoriji imaju uzak gornji dio tijela s dna teža i bedra.
Apple Oblik: U ovom slučaju, žene imaju širi gornji dio tijela sa uskim dnom. Ovdje, žene imaju tendenciju da se stavi na više težine na srednjem području.
Dječački / Athletic Oblik: Ovaj oblik se odnosi na žene s uskim lik u ukupnom poretku. Težina je ravnomjerno raspoređena u takvim slučajevima.
Peščanik Oblik: uski struk s gornjeg i donjeg dijela tijela u velikom omjeru ... to je ono što je oblik pješčanog sata sve o tome. Ovaj oblik je kao ostvarenje sna za mnoge žene!
To su bili osnovni tijelo oblika i ne može biti razlike u ovom, ovisno o svakoj ženi. Trik leži u jačanju pozitivnih bodova.
Moda Savjeti za oblik tijela:; Haljine:; Sada, tko ne voli gorgeously, teče ili kratke haljine i dolikuje? Cvijeća, životinja grafike ili krutine, haljine su uvijek wooed žena svih dobnih skupina! Koristite ove modne savjete za haljinu po Vašoj oblik tijela.
Kruška Oblik: Kruška u obliku žene treba izbjegavati pomak haljine. Ovi imaju tendenciju da drže tijelo. Odaberite haljina koje naglašavaju gornji dio tijela privući pozornost daleko od donje površine.
Apple Oblik: Odaberite haljina koje imaju zanimljive necklines. To će povući pozornost daleko od želuca području. Izbjegavajte usku tkanine za gornji dio tijela.
Dječački / Athletic Oblik: Možete sigurno nositi haljine s hrpe ruffles i volanima. Potražite tipično ženskom haljine koje povećavaju ukupni volumen oblik tijela.
Peščanik Oblik: Trebam li reći da je opet bilo kakve haljine će odgovarati takav lik. Možete sigurno odlučiti za ugradnju ili teče haljine.
Suknje:, da li vam je potrebna dodir romantike ili flirty zabava, suknje su savršeni za dan ili čak na poslu.
Kruška Oblik: Suknje bi trebao pomoći da se vitak dolje dno područje u ovom slučaju. Odaberite suknje da konus prema gležnjeva u tamne nijanse i izbjegavati one koji baklja iz struka pa nadalje.
Apple Oblik: Odlučite se za stil i nabrane suknje i dolikuje. To će dovesti pozornost daleko od trbuščić. Olovka suknje su veliki no-no u ovom slučaju.
Dječački / Athletic Oblik: Slojeviti suknje s cvjetnim printevima izgledaju prilično na žene s atletskim oblik. Odlučite se za slojeve i pojedinostima.
Peščanik Oblik: Dobro opremljen suknje, kao što su olovka suknje s bočnim prorezima izgledaju sjajno na pješčani sat oblika. Možete eksperimentirati u pogledu tkanina i boja.
Traperice / hlače / Hlače:; svi smo ljubav nosio traperice ili hlače, ali morate odabrati pravo stati. Je li netko spomenuti da su u potrazi za pravo stati je tako teško kao u potrazi za savršen čovjek?
Kruška Oblik: Hlače trebaju biti u tamnim bojama. Odaberite uzorke koji proširiti prema području gležnja.
Apple Oblik: hlače ili hlače bi trebao biti malo labavo s manje detalja. Izbjegavajte one teške džepovima, nego jednostavno odabrati siluete.
Dječački / Athletic Oblik: Ovaj sretan mnogo sigurno mogu nositi skinny jeans hlače i dolikuje. Ekipa je sa stilski čizme i da ćete rock!
Peščanik Oblik: Traperice ili hlače koje izvrsno pristajati su veliki pješčani sat za oblik. Možete sigurno odlučiti za traperice niskog struka te!
Tops / Jakne, vrsta raspon jedan dobiva u pogledu moderan vrhovima i jakne je prilično fantastičnih! Trik je očito leži u odabiru savršenog stila.
Kruška Oblik: Možete sigurno odlučiti za majice i jakne s puno detalja. ga tima s zrnasto ogrlicu.
Apple Oblik: Tops sa kašičica vrata raditi čudesa za jabuke oblik. Potražite vrhovima da pada lagano i ne dodati više težine na gornji dio tijela. Jakne koje pokrivaju trbuh idealne su za ovaj oblik tijela.
Dječački / Athletic Oblik: Idi u za sportski vrhovima, pa čak i slojevita odjeća. Ženske majice s nabora su također velika mogućnost! Jakne s otkačen grafike ili dodano džepova može izvući najbolje u vama!
Peščanik Oblik: majice s V-vrata odijelo žena s pješčani sat oblika. Nametljiv tkanine će dodati seksi element na svoju osobnost.
Koristite ove modne savjete kako dotjerati svoje najbolje i poda svima oko vas. It's ne o tome koji brand ste kupiti, to je o tome kako ste saznali za haljinu po vlastitu osobnost. Zabavite se!

0 comments: