Brzorastućih Hedges

Posted by sorav at 21:41

Monday 2 April 2012

Vrtlarstvo je nepotpun bez sadnju različite vrste grmova i grmlja u vrtu. Zaštita se uglavnom preferira vlasnicima zemljišta umjesto drugih barijera sustava i ograda stilova. Hedges koje su najbolje dostupne opcije koje stvaraju najbolja barijera ograde uz povećanje landscaping kao dobro. Očito je za vrtlare tražiti najbolje živice da će doći do željene veličine što je prije moguće. Postoji jedan jednostavan rješenje za ovo - biljka brzo raste privatnosti živice koji može narasti i ni u kojem trenutku. Tu je i veliki niz brzo rastuće živice da biljka kad je u pitanju privatnost živice.
Brzo raste privatnosti Hedges, postoje dvije stvari koje treba imati na umu prilikom odabira brzo rastuća živica. Zelena zaštita mora narasti do najmanje 6 metara, a sve više i moraju biti gusti i intenzivan lišće uzorak. Uz ove dvije stvari, uvjerite se da tip brzo rastuće živice da ćete odabrati najbolje među njima sve kada je riječ o kvalitetama kao što su tlo prilagodljivost, otpornost na bolesti, tolerantnost prema vašim specifičnim vremenskim i uvjetima u vodi. Ovdje su neke brzo rastuće živice koje možete uzeti u obzir sadnju u svom vrtu.
Bukva: Također poznat kao Fagus, bukve su sjajno vrsta brzo rastuće živice koja je zeleno lišće i lavande. Posebnost bukve živica je da je njihova lišća se okreće duboko bakrena boja u jesen. Bukva je najprikladniji za veće površine i okućnice kao vrt ili neki primjerak raste u vrtu. Bukva je odlična zaštita vrsta koje također služi kao vjetrobran s tim prekrasnim lišće.
Rugosa Rose: potpuno neformalne vrsta brzo raste živica, Rosa rugosa rubra je najprikladniji za otvoreno i sunčano mjesta. Isticanje karakter rogusa ruža je da su očito procvat vrsta živice, s vrlo gustom, kožast lišće u tamno zelenoj boji. Lišće pretvara maslac zlato u boji tijekom jeseni. Ovo je procvat živica s lijepim i mirisnim ružičastim cvjetovima crvenkaste.
Šimšir: Također poznat kao buxus je šimšir je idealno brzo raste živica. Uglavnom pogodna za europske uvjete, reagira uvelike pravodobno rezidbe i podrezivanje. Šimšir je najviše željena topiary grm kao dobro. Šimšir je zimzelena biljka s tamnozelenim bojama lišća. Idealno vrijeme za kresanje šimšir je rano proljeće.
Holly: Također poznat kao ilex, Holly je vrlo poznat po svojoj sjajan zeleno lišće i crvene bobice. Zapamtite da samo ženka svetom biljke proizvesti plod. Holly odgovara uvelike malo kiselog tla i treseta u vrtu sulfar. Holly je u osnovi jedan medij raste živica biljke. Možete biljka ovu biljku držeći 2 do 4 noge udaljenost u roku od dva hollies.
Silky Sviba: Silky sviba je brzo rastuća živica biljka s klasteri bijelih cvjetova koji se pojavljuju u proljeće i plavkasto bijele plodove koji se pojavljuju u kasnu jesen. Mature visina svilenkast sviba je do 12 metara. Biljka je pogodna u gotovo svim Hardy zone.
Kanadski kukuta: Kanadski hemlocks također se spominju kao najljepši od svih brzorastućih živice koje su zimzelene. Trimmed ili ne-obrubljen, kanadski kukuta izgleda vrlo graciozne u svim vremenima. Ova biljka reagira uvelike na atmosferu koja je sunčano da se dijelom u hladu i može se prilagoditi na bilo koju vrstu zemljišta uvjetima. Kanadski kukuta je također popularan kao topiary biljka.
To su neke od najboljih živice da biljka za brzo rastuće živice. Sve što trebate učiniti je naučiti kako trim živica i naučiti malo biljnih psihologije. Na taj način ove brzo rastuće živice će se zadržati na dodavanju šarm u svoj vrt! Sretan vrtu!

0 comments: