Majka Mladozenja govora

Posted by sorav at 04:13

Friday 6 April 2012

Dakle, tvoj sin je konačno odrastao i odlučio uzeti skok vjere. To je jedan od najsretnijih dana njegova života (njegov dan vjenčanja), a niste mogli pitati za bolji utakmicu za njega. Što bolji način da slavimo ovom radosnom prigodom nego javni prikaz oratorija bedazzlement pred svim članovima obitelji i prijateljima. To je najbolje biti pripremljen za takav trenutak i ako vas nekoliko upućuje na umu da će se povući s veličanstvenim majka mladoženje govora.
Predstavite se, Prije svega svatko treba znati tko ste. Privucite svačije pozornosti, pitajte bend prestati igrati vjenčanje glazbe za malo vremena i sebe predstaviti kao majka zaručnika. Sjeti se da ne svatko će znati tko si tako da se izbjegne njih zbunjujuće, vaš odnos prema mladoženja apsolutno jasno.
Zahvaljujem svima; Dalje se ide naprijed i zahvaljujem svima što prisutni. Komentar o tome što izuzetno radostan prigoda je i kako se apsolutno smo oduševljeni da svatko da stvari mogao učiniti. Zaštitnički pijan gosti uvijek osigurava da oni kraj gore vlasništvo dobar provod.
Hvala Nevjesta i njeni roditelji, sada trebate obratiti obitelji koja smo što ćemo Vam dobrodošlicu u svoj život. Morate im reći kako je sretan što čini da znate da vaš sin je brak u tako veliku obitelj. Majka mladoženja wedding govori su značilo da se u more i na vrhu, tako da ne sebe obuzdati.
Razgovarati o svojim Sinom, a sada je vrijeme za vas da govore o tome što je velik i poseban klinac tvoj dječak je. Sjećati se sjećanja i događaja iz njegova djetinjstva, tako da bi govor smiješni. Osramotiti tvoj dječak ali pazite da ne završiti ponižavajuće ili ga vrijeđa.
Adresa Bride, ovo je možda najvažniji dio svoje majke mladoženje govora. Dobrodošli mladenka s otvorenim rukama u vašoj obitelji i želimo joj divan život pred njom. Donijeti na neke mudrosti i anegdote o svom braku, djeci i ljubavi.
Prekid; Sada možete završiti svoju majku govora mladoženja wedding citirajući poznati redak ili pjesmu ili skladati čak i sami. Wedding poezija uvijek radi trik. Uvjerite se da je duhovit, prikladno i dirljiv. Sada ste uspješno je napravio jedan od najboljih majka mladoženje govora ikad.
Savjeti za Zapamtite, nemojte se previše pijan, a što tvoja majka od mladoženje govora. Samo ćete završiti slurring vaše riječi i što budalu od sebe. To je opće wedding etiketa. ; Držite govor kratko i slatko. U idealnom slučaju, to ne bi trebalo trajati više od 5 minuta. Gosti imaju tendenciju da se dosadi vrlo jednostavno. ; Praksa vaš govor mnogo puta prije konačne izdanje. Vi ne želite da se vaše misli iznenada okrenuti prazno u sredini svoje majke govora mladoženja vjenčanje. ; Neposredno prije govora, ići osvježiti. Potražite svoje najbolje, tako da možete zanijeti your slušatelja. ; Koristite vizualnih alata tijekom govora, kao što su video, fotografija ili čak i suvenirnica. , Zaboravite napraviti govor iz srca i izražava osjećaje zahvalnosti prema nevjesta. Ako ste stavljanjem na show, svi će ga znati. ; Izrada majka mladoženje govor je prilika za vas da izrazite svoju neizmjernu radost za takvu prigodu sretan. Pa ići naprijed i učiniti dan još sjećanju.

0 comments: