Kako napraviti Razdjelnik Soba

Posted by sorav at 17:40

Thursday 19 April 2012

Počnimo sa dva scenarija:; Prvo, zamislite tipičan urbani par živi u velikom potkrovlju. Nažalost, njihove sobe su arhitektura-D tako loše da master spavaća soba je jako velika i čini se prazan u Usprkos bitak namješten lijepo. Oni trebaju stvoriti podjele u sobi kako bi se činiti malo više puni, a manje kao golet. Drugo, zamislite četveročlanu obitelj žive u prosjeku veličine stana. Oni imaju dvije sobe. No, dvoje djece treba prostor za sebe svaki. Oni trebaju jedan način na koji se mogu podijeliti sobu, kako bi stvorili prostor za svako dijete. Oni se ne mogu graditi zidove u stanu.
Odgovor na oba ova scenarija je soba razdjelnika.
Soba razdjelnika-što su Oxford će ga definirati, soba šestar je screen ili komad namještaja koji dijeli sobu na dva dijela. Dakle, sada je na vama je da odlučite kako želite podijeliti svoj prostor. Ti bi mogao ići na jeftini soba razdjelnika ili jednostavno napraviti soba šestar. Postoje mnoge vrste soba razdjelnika da možete se odlučiti za. Ali, po mom mišljenju, jedan od vas napraviti, je način ljepše nego, vjerojatno, bilo klasične marke koje možete kupiti! To je zato, ima svoj stil. Kao takav, svoj prostor će odražavati vam najbolje, to može. Možete ga prilagoditi s obiteljskim fotografijama ili obiteljsko stablo. Možete čak i pokušati da svačija ruka ispisuje na njega. Bottom line, to će biti veličanstven. Ako to nije slučaj, napravite još jedan da ga pokriti!
Morate biti svjesni prostora specifikacije prije nego što napraviti soba šestar:; Prvo, ako vaša soba je mala i želite organizirati bolje stvarajući podjele. , Drugo, ako vaša soba je jako velika i potrebno je stvoriti podjelu kako bi u sobu više funkcionalne. , Na temelju tih specifikacije trebate odlučiti tip sobe djelitelja koji želite imati. Ipak, u oba slučaja razdjelnik soba će dodati ukrasnog, ukrasne i funkcionalne vrijednosti u sobi.
Sada smo došli do srži pitanje, kako napraviti soba šestar:; Ovisno o vašoj specifikaciji i povlaštene ćete ili bi mogao imati poluprozirni vrsta soba šestar za manji prostor ili neproziran soba šestar za veći prostor. Stvar je da imaju najviše korištenja od njega. ; U oba slučaja soba razdjelnika, možete ga imati u 3 osnovne vrste. Let's razmotriti metode:
1. Folding Soba Razdjelnik:: "Za ovaj tip soba šestar možete napraviti ploču okvira kao i po visini koja odgovara dekor u sobi. , Zatim, možete dodati unutar panela. Za to možete koristiti sve, od stakla za tkanine ili čak i drveta. , Posljednji korak, možete sastaviti sve ploče (u okviru) s šarkama i stavite ga u kut vam se sviđa.; 2. Jednokrevetna soba Panel Razdjelnik:, To je najjednostavniji oblik soba razdjelnika, kako bi. Sve što trebate učiniti je napraviti panel okvir i unutar panela. , Zatim dodati noge na njega, tako da je čvrst i stabilan. , A zatim stavite ga na mjestu koje vam odgovara., 3. Zavjesa soba razdjelnika: Oni su također vrlo nježno poznat kao visi soba razdjelnika. , To su uglavnom tkanina ili perle. ; Možete napraviti okvir i obustaviti tkanina ili kuglice sa stropa okvira. ; Ovaj tip može dati prostor vrlo mistično zanimljivo!
Dakle, vjerujem da sada imate dovoljno fer ideju o tome kako napraviti svoj vlastiti soba šestar. To je gdje sam odjaviti i sakriti iza moj osobni soba šestar! Uzmi savjet i ne ustručavajte se ostaviti na umu, ako ste došli s više nevjerojatna ideja. Uostalom, ljepotu kuće je posljedica strasti (prema njemu), vlasnika!

0 comments: