Maid of Honor dužnosti

Posted by sorav at 11:49

Tuesday 3 April 2012

Djevojka časti je najvažniji od svih bridesmaids jer, ona mora voditi brigu o mnogim wedding aktivnosti prije i za vrijeme slavlja. Djevojka časti mora biti s nevjesta za gotovo 24x7, nakon što je datum vjenčanja je odlučio. To je zato jer je mlada potrebna pomoć u svakom posao koji mora biti uređen za vjenčanja. Ona je potreba ruku pomoći ili ponekad, drugo mišljenje koje je ona vjeruje joj djeveruša joj dati, bez zadrške istinu. Djevojka časti je mlada desna ruka dama i treba ostvariti sve djeveruša dužnosti na vjenčanje dan, ali što je najvažnije prije taj dan previše.
Popis djeveruša Dužnosti i obveze
Nakon što se imenuje kao djeveruša po mladu, to je sugerirao da Voditi evidenciju, na svom mobitelu ili u bilježnicu / dnevnik (ono što nosite sa sobom i uvijek), od djeveruša dužnosti popis.
Razgovarajte s mladenka o vrsti vjenčanja želi. Ovo će vam dati ideju o tome što priprema, trebat će vam učiniti, posebno ako ćete se dogovoriti svadba tuš za nju.
Početi u potrazi za svadbeni trgovine koje imaju željene svadben pribor koji mogu biti potrebni za tipične vrste vjenčanja da su nevjesta i mladoženja želite. To će biti potrebno samo ako ne želite unajmiti vjenčanje koordinator za izradu sve aranžmane. U slučaju, da ste uzimajući pomoći s vjenčanja koordinatora, te će biti razriješen većinu aranžmana teret i sve što trebate učiniti je održavati stalnu komunikaciju s koordinatora.
Sljedeća stvar za učiniti je početi održavanje odgovarajuće komunikaciju s drugim bridesmaids, kao i mladoženja je najbolji čovjek. Djevojka časti mora biti kao glasnik za nevjeste, koji će morati komunicirati i sa nevjesta i mladoženja's roditelji, prijatelji i rodbina. Kao što joj djeveruša, morat ćete baciti joj svadba tuš i kupiti joj poklon za iste. Također, bachelorette stranka očekuje afere koje treba poduzeti njegu je djeveruša.
Zatim dolazi na vjenčanje shopping. Ovaj aspekt treba puno strpljenja i pažnje na djeveruša je dio. Opet, najvažniji pod-aspekt vjenčanja shopping je svadba haljina. Morate biti s njom svaki put za nju svadben haljina suđenja i dati joj pošten mišljenja o haljinu. Morate predloži izmjene ako je potrebno, u isto vrijeme upravljati o bridesmaids 'haljina previše. Sada, pomoći shop nevjesta za ostatak pribora kao što su vjenčanja cipele, nakit svadba, svadba šminka, itd. Knjiga frizer ili make up umjetnik za dan vjenčanja.
Vjenčanja i svadbene dekoracije ugostiteljski aranžmani morat će se gledali u po djeveruša. Dok odlučivanja mjesto, izbornika i interijera od recepcije, mladenka će trebati vašu pomoć i pregleda. Isto tako, kao djeveruša, morate pomoći mladenka izdvojiti popis gostiju, probe večera i pozivnica za vjenčanje, razmještaj sjedećih mjesta, itd.
Probe večera je još jedan važan događaj za nevjesta i mladoženja. Djevojka čast treba gledati iz bilo kojeg minute detalje koje možda su propustili u početku i pomoći nevjesta ih riješiti prije nego dan vjenčanja.
Vrlo važnih wedding djeveruša dužnosti počinju na dan vjenčanja, kada ćete morati pratnju nevjesta svugdje, pomoći joj da biste dobili spreman, pomoći joj staviti na haljina i šminka, njezin odvesti u kozmetički salon, ako je potrebno i najvažnije od svega, je da se brine o mladoženje vjenčani prsten. Također ćete biti svjedok u braku i tijekom braka će morati obavljati tradicionalne djeveruša dužnosti kao što su držanje mladenke buket, predajući joj prsten, ravnanje joj haljina, vodi brigu o mladenke posjede i darova, itd. Tijekom vjenčanja prijem ćete morati održati govor u čast nedavno vjenčan i nazdravimo za njih. Morat ćete razmišljati mnogo unaprijed o djeveruša govora ideja i pripremiti kratko i slatko govor.
Posljednje, ali ne i najmanje važno, u stvari, najvažnija dužnost djeveruša je biti snažnu potporu za mladu, emotivno, posebno kad je nevjesta koleba ili postaje nad-sentimentalan što se događa puno jer je mladenka u pod ekstremnim stres na vjenčanju. Ona se može pouzdati u vas s nekim svoje duboke i mračne tajne. To je tvoj krajnji dužnost da ih zadržati na vas, a ne ih otkriti pod kojim uvjetima. Mladenka je potrebno uvjerenje o svom braku i kako joj djeveruša morate osigurati da se osjeća prijatan o tome tako da obavlja sve svoje djeveruša dužnosti s predanošću.

0 comments: